Hiç almadım ya. 2 3 haftadır yeni yeni yiyorum yemek.Kucuk yumusak tekmeler gelir artk
Aynn yaa zaten geceden sabaha kdar ac susuz kaliorz. Ben de oglen yiyodm hep. Ben de dikkt etmye calisicm artk.kac kilo aldin simdiye kdr
Oyle olur canım annelik iç güdüsü. Badem ceviz muz pekmez bunlar saglıklı kilo aldırırmış bende yemiyorum bunların hepsini başlıcam artık iştah yerine yeni geldi napim.Saglikli cok sukur de iste bizim gruptakilerle karsilstrdim istemeden de olsa msjlri okuyunca. Bnm zoruma gitti. Esim biraz kizdi bana
Hii bnm gibisin sen de. Bisey olmaz bundan sonra dikkt et. Sut muz cok kilo aldiriomus bebege. Sen de bol bol yeHiç almadım ya. 2 3 haftadır yeni yeni yiyorum yemek.
Detaylıyı atlatırsak yolu yarılıyoruz inşallah. Rabbim saglıklı versin gidip uyuyak anam. Kocalar nobetli çalışıo benimde düzenim bozuldu. Sabaha saat kurup kalkalımHii bnm gibisin sen de. Bisey olmaz bundan sonra dikkt et. Sut muz cok kilo aldiriomus bebege. Sen de bol bol ye
Zaten sennki bu haftalrdan sonra seni somurmye baslio. Ceviz tarzi kuruyemislerden cok pis tiksindim. Halâ da dogru duzgun yiyemiormOyle olur canım annelik iç güdüsü. Badem ceviz muz pekmez bunlar saglıklı kilo aldırırmış bende yemiyorum bunların hepsini başlıcam artık iştah yerine yeni geldi napim.
Amin insllh. Biz daha oturuoz valla cay onumzdeDetaylıyı atlatırsak yolu yarılıyoruz inşallah. Rabbim saglıklı versin gidip uyuyak anam. Kocalar nobetli çalışıo benimde düzenim bozuldu. Sabaha saat kurup kalkalım ☺. Yeyip yatış tekrarhadi iyi geceler canım.
Bende tiksindim ya başlarda biraz zorladım kendimi cunku. Bundan sonra inşallah yerimZaten sennki bu haftalrdan sonra seni somurmye baslio. Ceviz tarzi kuruyemislerden cok pis tiksindim. Halâ da dogru duzgun yiyemiormevde koca paket var duznli ttuketmiorm.
Hastayim cok fena uyuyamadim başagrisindan, ama sana yazdiktan sonra sızmışımNapiosn niye uyumdin
Saol bitanem Allah razı olsun anneannemi kaybettik inşallah faydalı olur bu ay evladına kavuşursun cnmAaa kuzum benim başınız sağ olsun yakın biri miydi?
Aşılama zımbırtısına başladım ben karmaşık duygular içerisindeyim
Hastayim cok fena uyuyamadim başagrisindan, ama sana yazdiktan sonra sızmışım
Cnm Basiniz saolsn Allh rahmt eylesinSaol bitanem Allah razı olsun anneannemi kaybettik inşallah faydalı olur bu ay evladına kavuşursun cnm
İnşallah hepimiz balım.Saol bitanem Allah razı olsun anneannemi kaybettik inşallah faydalı olur bu ay evladına kavuşursun cnm
Saol cnm Allah razı olsunCnm Basiniz saolsn Allh rahmt eylesin
Saol kuzum Allah razı olsun olsun amin inşallahİnşallah hepimiz balım.
Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın anneanneciğin
Hala aynı gibiyim, burnum tıkalı lavabo gibi, sil sil aşındı vallahi.ben de diom yazdi kacti nasil gececidir bu kiz . Nasil oldun
Başın sağolsun canım benim nur icinde yatsın.Saol bitanem Allah razı olsun anneannemi kaybettik inşallah faydalı olur bu ay evladına kavuşursun cnm
Bu aralar cok kolay hasta olunuo. Cok gecms olsn. Burnunun kenarlarina krem sur de daha kotu olmasinHala aynı gibiyim, burnum tıkalı lavabo gibi, sil sil aşındı vallahi.
Sağol tatlımBu aralar cok kolay hasta olunuo. Cok gecms olsn. Burnunun kenarlarina krem sur de daha kotu olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?