Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saglikli cok sukur de iste bizim gruptakilerle karsilstrdim istemeden de olsa msjlri okuyunca. Bnm zoruma gitti. Esim biraz kizdi bana
Oyle olur canım annelik iç güdüsü. Badem ceviz muz pekmez bunlar saglıklı kilo aldırırmış bende yemiyorum bunların hepsini başlıcam artık iştah yerine yeni geldi napim.

Hii bnm gibisin sen de. Bisey olmaz bundan sonra dikkt et. Sut muz cok kilo aldiriomus bebege. Sen de bol bol ye
Detaylıyı atlatırsak yolu yarılıyoruz inşallah. Rabbim saglıklı versin gidip uyuyak anam. Kocalar nobetli çalışıo benimde düzenim bozuldu. Sabaha saat kurup kalkalım . Yeyip yatış tekrar hadi iyi geceler canım.

Oyle olur canım annelik iç güdüsü. Badem ceviz muz pekmez bunlar saglıklı kilo aldırırmış bende yemiyorum bunların hepsini başlıcam artık iştah yerine yeni geldi napim.
Zaten sennki bu haftalrdan sonra seni somurmye baslio. Ceviz tarzi kuruyemislerden cok pis tiksindim. Halâ da dogru duzgun yiyemiorm evde koca paket var duznli ttuketmiorm.

Amin insllh. Biz daha oturuoz valla cay onumzde sana ii gecler grsrz cnm

Zaten sennki bu haftalrdan sonra seni somurmye baslio. Ceviz tarzi kuruyemislerden cok pis tiksindim. Halâ da dogru duzgun yiyemiorm evde koca paket var duznli ttuketmiorm.
Bende tiksindim ya başlarda biraz zorladım kendimi cunku. Bundan sonra inşallah yerim

Selam Kızlar bende gececilerdenim bugün bata9 gün var sağ kasığımda çok ağrı oluyor bide bazen sanki bir ip varmışta çekermişsin gibi ince bir sızı böyle şeyler yaşadınız mi bunlar belirti sayılabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…