Bende ya eşim 4 12 2 haftadır da izinliydi baya zor geldi tek başına takılmak..Ii aksmlr cnm. Yine kocasiz bi aksam oturmusum kendi kendme bisyler yiyorm haber izliorm. Sen napion @Deryakadir
Bebekle gezmeye gelirsiniz insallah istaAman şimdi yok ya bian bebek siz gibi hissettim kendimi
Unut cicegim sen onları burası benim degil hepimizin topigiŞımar canım ben ne topik sahipleri gördüm ☺
Yaa kuzum inş müsait olursanız 2020 bize bebekle ge topiği buluşması yaparızBebekle gezmeye gelirsiniz insallah ista
Unut cicegim sen onları burası benim degil hepimizin topigi
Ben de oyleyim kiz.o yuzden dogum zamani milletten laf isitmekten cok cekiniorm o sinirle millete saydirmam insllh
amin canımZaten evlatta cinsiyet ayrımı yapanlarıda hic sevmem o ne öyle yani olacaksa erkek olsun yada olacaksa kız olsun manavdan karpuzmu siparis veriyorsun
Allah ne isterse neyi sana uygun görürse o olur bu insanlar cok nankör cok ketum allah ıslah etsin böylelerini...
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmazCLİFE KULLANAN CİCEKLERİM BAKIN HELE
BU AY DÜZENLİ KULLANAMASAMDA OVÜ DÖNEMİMDE ETKİSİNİ GÖRDÜGÜMÜ DÜSÜNÜYORUM SANIRIM ENFEKSİYON TARZI BİR OLAY VARDI BENDE
OVÜ DÖNEMİMDE HAFİF KIVAMLI BİR AKINTIM OLURDU BİRGÜN VE OVÜ OLDUGUMU ANLARDIM
FAKAT SİMDİ ÜC GÜNDÜR BU KIVAMLI AKINTI MEVCUT BEN İCİMİN TEMİZLENDİGİNE İNANIYORUM İNSALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY DAHADA SAGLIKLI OLACAM AKSATMADAN KULLANACAM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorumKızlar iyi akşamlar nabersiniz
Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllahYa buna nasıl katılıyorum anlatamam, öyle böyle deüil çok katılıyorum ama pik günü görmeden tutmuyor diyorlar
İkinci bebekte daha erken hissedilir diyolsr cnm maş bebeğineHayırlı akşamlar kızlar
Eşimle kızı markete yolladım ohh sessiz sakin uzandım dinleniyorum sırt üstü yatmıştım arada gaz mi minik limonum mu bilemiyorum ama pıt pıt hissediyorum birşeylerRabb'im bu yolda bekleyen herkese nasip etsin insAllah ❤ yarına misafirim var adı kahvaltı ama bildiğin öğle gelecekler tabi kızı okula gönderince pişi falan yapacağım yetişir insAllah
Galiba canım herkes erken hissedersin diyordu öyle oluyor sanırım.İkinci bebekte daha erken hissedilir diyolsr cnm maş bebeğinezor olur kuzum hamileyken misafir. Snaırım ben hamileyken ne misafir ağırlaarım ne iş yaparım
Benim yarın 17+0 olcak, hemde 3.gebelik hala hissetmiyorumGaliba canım herkes erken hissedersin diyordu öyle oluyor sanırım.
Ay brn toplum içine girmezsem çok daralıyorm havalar da kötü dışarı her zmn çıkılmiyor olduğu kadar kendimi paralamam zaten sıkıntılı kişiler değil misafirlerim bı kac komşu idare ederim inşAllah temizliği bugün hallettim nasılsa rahatım
Valla benim de şöyle Bi huyum var sevdiğim insanları ağırlamayı çok severim her zaman gelsinler isterim ama sevmiyorsam istemem hiç gelmeleriniGaliba canım herkes erken hissedersin diyordu öyle oluyor sanırım.
Ay brn toplum içine girmezsem çok daralıyorm havalar da kötü dışarı her zmn çıkılmiyor olduğu kadar kendimi paralamam zaten sıkıntılı kişiler değil misafirlerim bı kac komşu idare ederim inşAllah temizliği bugün hallettim nasılsa rahatım
bende çok nadir hissediyorum cnm her zmn olmuyor hani her gün hissetmiyorim belki de değil bilmiorum tabi amaBenim yarın 17+0 olcak, hemde 3.gebelik hala hissetmiyorum
Aynen cnm bende severim misafiri özellikle sevdiklerimiValla benim de şöyle Bi huyum var sevdiğim insanları ağırlamayı çok severim her zaman gelsinler isterim ama sevmiyorsam istemem hiç gelmelerinitemizlik de zor ya biz şimdi 2 kişiyiz fazla kirlenmiyo ama çocuk olunca kirlenir
Sırt üstü yatıp 10dk filan bak karnına ufak kıpırdanmalar olur aslında benim de 3. Gebelik bir öncekinde de erken hissetmiştim bu seferde ufak tefek kıpırdanmalar oluyor birkaç gün ileride 13. Hafta yani ama tabi bağırsaklarda fena halde gaz hareketleri de oluyorBenim yarın 17+0 olcak, hemde 3.gebelik hala hissetmiyorum
Sevmesek ne yapacağız canım geleceğiz diyorlar gelmeyin de denilmiyor, ben şimdiden 15 tatilin derdine düştüm dinlenirim diyordum ama eşimin kardeşleri gelecek umarım fazla kalmazlarValla benim de şöyle Bi huyum var sevdiğim insanları ağırlamayı çok severim her zaman gelsinler isterim ama sevmiyorsam istemem hiç gelmelerinitemizlik de zor ya biz şimdi 2 kişiyiz fazla kirlenmiyo ama çocuk olunca kirlenir
Aynen canım ben 13+0 im gözle görülen ya da elimi tuttuğumda hissettiğim bişey yok ama içten hafif hissediyorumSırt üstü yatıp 10dk filan bak karnına ufak kıpırdanmalar olur aslında benim de 3. Gebelik bir öncekinde de erken hissetmiştim bu seferde ufak tefek kıpırdanmalar oluyor birkaç gün ileride 13. Hafta yani ama tabi bağırsaklarda fena halde gaz hareketleri de oluyor
Hepimiz bebeklenirsek neden olmasın cicegimYaa kuzum inş müsait olursanız 2020 bize bebekle ge topiği buluşması yaparız
Öyle cicegim insallah
amin canım
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmaz
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorum
Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllah
Normaldir cnm benim yeğenlerim var valla annem her gün süpürür hemen hemenbende çok nadir hissediyorum cnm her zmn olmuyor hani her gün hissetmiyorim belki de değil bilmiorum tabi ama
Aynen cnm bende severim misafiri özellikle sevdiklerimivala bı gün gitmiyor temizlik kızım çok dağınık değil ama ister istemez döküntü falan oluyor aynı kalmiyor ev
Aynen öyle canım sağlık olsun napalimNormaldir cnm benim yeğenlerim var valla annem her gün süpürür hemen hemen
bende çok nadir hissediyorum cnm her zmn olmuyor hani her gün hissetmiyorim belki de değil bilmiorum tabi ama
Aynen cnm bende severim misafiri özellikle sevdiklerimivala bı gün gitmiyor temizlik kızım çok dağınık değil ama ister istemez döküntü falan oluyor aynı kalmiyor ev
Valla çok çevremiz yok bizim çok misafirim olmaz bide akrabalar bizim soğuk öyle gel git yapmazlar ondan rahatımSevmesek ne yapacağız canım geleceğiz diyorlar gelmeyin de denilmiyor, ben şimdiden 15 tatilin derdine düştüm dinlenirim diyordum ama eşimin kardeşleri gelecek umarım fazla kalmazlar
Neyse bekleyelim bakalım insAllah hissedicez bı günGaz ile karıştıran çok oluyor, bende o yuzden emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?