Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de oyleyim kiz. o yuzden dogum zamani milletten laf isitmekten cok cekiniorm o sinirle millete saydirmam insllh

amin canım
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmaz
Kızlar iyi akşamlar nabersiniz
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorum
Ya buna nasıl katılıyorum anlatamam, öyle böyle deüil çok katılıyorum ama pik günü görmeden tutmuyor diyorlar
Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllah

Hayırlı akşamlar kızlar
Eşimle kızı markete yolladım ohh sessiz sakin uzandım dinleniyorum sırt üstü yatmıştım arada gaz mi minik limonum mu bilemiyorum ama pıt pıt hissediyorum birşeyler Rabb'im bu yolda bekleyen herkese nasip etsin insAllah yarına misafirim var adı kahvaltı ama bildiğin öğle gelecekler tabi kızı okula gönderince pişi falan yapacağım yetişir insAllah

İkinci bebekte daha erken hissedilir diyolsr cnm maş bebeğine zor olur kuzum hamileyken misafir. Snaırım ben hamileyken ne misafir ağırlaarım ne iş yaparım

İkinci bebekte daha erken hissedilir diyolsr cnm maş bebeğine zor olur kuzum hamileyken misafir. Snaırım ben hamileyken ne misafir ağırlaarım ne iş yaparım
Galiba canım herkes erken hissedersin diyordu öyle oluyor sanırım.
Ay brn toplum içine girmezsem çok daralıyorm havalar da kötü dışarı her zmn çıkılmiyor olduğu kadar kendimi paralamam zaten sıkıntılı kişiler değil misafirlerim bı kac komşu idare ederim inşAllah temizliği bugün hallettim nasılsa rahatım

Benim yarın 17+0 olcak, hemde 3.gebelik hala hissetmiyorum

Valla benim de şöyle Bi huyum var sevdiğim insanları ağırlamayı çok severim her zaman gelsinler isterim ama sevmiyorsam istemem hiç gelmelerini temizlik de zor ya biz şimdi 2 kişiyiz fazla kirlenmiyo ama çocuk olunca kirlenir

bende çok nadir hissediyorum cnm her zmn olmuyor hani her gün hissetmiyorim belki de değil bilmiorum tabi ama
Aynen cnm bende severim misafiri özellikle sevdiklerimi vala bı gün gitmiyor temizlik kızım çok dağınık değil ama ister istemez döküntü falan oluyor aynı kalmiyor ev

Sırt üstü yatıp 10dk filan bak karnına ufak kıpırdanmalar olur aslında benim de 3. Gebelik bir öncekinde de erken hissetmiştim bu seferde ufak tefek kıpırdanmalar oluyor birkaç gün ileride 13. Hafta yani ama tabi bağırsaklarda fena halde gaz hareketleri de oluyor

Sevmesek ne yapacağız canım geleceğiz diyorlar gelmeyin de denilmiyor, ben şimdiden 15 tatilin derdine düştüm dinlenirim diyordum ama eşimin kardeşleri gelecek umarım fazla kalmazlar

Aynen canım ben 13+0 im gözle görülen ya da elimi tuttuğumda hissettiğim bişey yok ama içten hafif hissediyorum

Öyle cicegim insallah

Normaldir cnm benim yeğenlerim var valla annem her gün süpürür hemen hemen

Gaz ile karıştıran çok oluyor, bende o yuzden emin olamiyorum

Sevmesek ne yapacağız canım geleceğiz diyorlar gelmeyin de denilmiyor, ben şimdiden 15 tatilin derdine düştüm dinlenirim diyordum ama eşimin kardeşleri gelecek umarım fazla kalmazlar
Valla çok çevremiz yok bizim çok misafirim olmaz bide akrabalar bizim soğuk öyle gel git yapmazlar ondan rahatımah sibelim ah sorma bende son 3 gün diye sayıyorum saatler saycam az kaldı inş çok kalmazlar kuzum ya yazık çok yorma kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…