Sen kayyumsun gitme lüksünmü var sandıydınKalan saglar bizimdirgitmeyen gitmi iste bak bana
Kaç cnm sıralaman kaç kişi alınıcakEsim de bilio kalabalik ailesiyle yapamicagimi. Allh bizi muhtac etmesin hic bi zman ne onlra ne de bnm aileme.
Mulakati bekliorz su an . Bu ayin 21nde belli olcak. Martta da tercih sonuclri belli olcak . Son 2 ay yani sabirszlkla bekliorm.
Hamile kalanlardan da çok az yazan var..BİLGİ VERMEYEN BATI GECEN CİCEKLERİM TOTEMDEN SİLİNİYORSUNUZ
BENİ ETİKETLEMEDİGİNİZ MÜDDETCE NE YAZIKKİ YAZILMIYORSUNUZDAA
BİLGİNİZ OLSUN
Bu kurallar nerde yazio yaaBanlatırsan victoriadan asagsını kabul etmem nayır tatlım
Hmmm hommmm hummmmSen kayyumsun gitme lüksünmü var sandıydın
Ay utanrarK soluorm ama 399 kisi alcaklar ben de 460. YimKaç cnm sıralaman kaç kişi alınıcak
Bencede olur cnm senin. Kayma mutlaka olur inş hayırlısla oğluş kısmetiyle gelirHmmm hommmm hummmm
Ay utanrarK soluorm ama 399 kisi alcaklar ben de 460. Yimkaymalar oluo her sene zaten. Ordan giderim diye dusunuorm. Anlayan arkdslra da sordum hep gidersin dediler. Olmazsa da 2. Atamada insllh.
Insllh yaa ole dua ediorm hep. Olursa onun kismetindendr . Cunku bnm pek kismetim yokturBencede olur cnm senin. Kayma mutlaka olur inş hayırlısla oğluş kısmetiyle gelir
Onları terlikle kovalayacam hele bir dogursunlardaHamile kalanlardan da çok az yazan var..
Bulursan banada haber ver gariBu kurallar nerde yazio yaabi okim de bileyim nasil banlanilio neler sebep oluomus
Amin cümlemize inşallahO ogullar ona büyük imtihan olur sen hic merak etme allah hayırlısını versin evladında aileninde kuzum
Ne güzel zamanda gelcek inş yavrunInsllh yaa ole dua ediorm hep. Olursa onun kismetindendr . Cunku bnm pek kismetim yoktur
Valla ya uğurlu geliyo topiğimiz kaçıyorlar sonraOnları terlikle kovalayacam hele bir dogursunlarda
2.yi 3.yü istediklerinde yine gelmeyeceklermi sanıyorsunValla ya uğurlu geliyo topiğimiz kaçıyorlar sonra
Alma bence bu TOTEME girenleri Bi yere not ol alma2.yi 3.yü istediklerinde yine gelmeyeceklermi sanıyorsun
Bi ara baktm da bulamadim. Bulan versin bariBulursan banada haber ver gari
Ay valla eger atanirsam martta belli olcak. Tam bi ay sonra da oglum dogack insllhNe güzel zamanda gelcek inş yavrunne kadarlık evliydin cnm sen kaçıncı ayında kaldın hamile
Rüyanı sevsinler, rabbim hayra erdirsin inşallah loriğimkizzlllaaar ruyamda kizimi gördüm
sanki yeni dogurmustum kundaklanmis gibiydi ablamin kucagina veriyordum onun adi ARYA LINA diyordum
Bir gebe kalsam şuracıkları terk etmiyecem tek tek herkese moral verecem ama bu aralar bana kim vercek bilmiyorm :)2.yi 3.yü istediklerinde yine gelmeyeceklermi sanıyorsun
Kıyamam kız simdi onların heyecanı sıkıntıları bir baskadır hele sende hamile kal ondan sonra bir daha düsün bu yorumunuAlma bence bu TOTEME girenleri Bi yere not ol alma
Aha siradakiBir gebe kalsam şuracıkları terk etmiyecem tek tek herkese moral verecem ama bu aralar bana kim vercek bilmiyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?