moral verici aranıyoooooorrrrBir gebe kalsam şuracıkları terk etmiyecem tek tek herkese moral verecem ama bu aralar bana kim vercek bilmiyorm :)
Insallahhh kuuzzzuumm bebbeegiimm insallahhRüyanı sevsinler, rabbim hayra erdirsin inşallah loriğim
Aha siradakibence en ii moral verici sey sopa herkse bi kötek
moral verici aranıyoooooorrrr
Insallahhh kuuzzzuumm bebbeegiimm insallahhsen bugun test yaptin mi
İşte vicdanlı, merhametli, anlayışlı Nana anaKıyamam kız simdi onların heyecanı sıkıntıları bir baskadır hele sende hamile kal ondan sonra bir daha düsün bu yorumunu
Buraya bir deli geldi deli deliyi sevmez ben kacıyorumHahahhaa sakinnn sakin tamam sopaya gerek yok iyiyim, eskiden bebek olmuyor diye üzülüyordm, bu ay pik görmedim diye üzülüyorum, pik görmeden bebişi yakalayamıyorumolacak ya inanın kızlar valla teknoloji tıp ilerledi, olacak olmak zorunda olduracaz, gebertirim yolarım parçalarım
Loriğim yaptm hala pik değil
Yeminle delirdikBuraya bir deli geldi deli deliyi sevmez ben kacıyorum
Kizlar bence ovuyle falan da ugrasmayin yaHahahhaa sakinnn sakin tamam sopaya gerek yok iyiyim, eskiden bebek olmuyor diye üzülüyordm, bu ay pik görmedim diye üzülüyorum, pik görmeden bebişi yakalayamıyorumolacak ya inanın kızlar valla teknoloji tıp ilerledi, olacak olmak zorunda olduracaz, gebertirim yolarım parçalarım
Loriğim yaptm hala pik değil
Oy daha taze evlisin maş cnmBi ara baktm da bulamadim. Bulan versin bari
Ay valla eger atanirsam martta belli olcak. Tam bi ay sonra da oglum dogack insllh
Bal kaymak olur valla ole olursamaddi manevi cok ihtiyacimz var cunku.
1 yil 3 aydir evliyim. Aslnda mayistan beri ben istiodum esim yanasmiodu. AgustostA hamile oldgumu ogrendim .istememin 4.ayinda kismet oldu yani cok sukur
Ya buna nasıl katılıyorum anlatamam, öyle böyle deüil çok katılıyorum ama pik günü görmeden tutmuyor diyorlarKizlar bence ovuyle falan da ugrasmayin yasanki oyle daha mi cok takiosunz. 2 gune bir iliski deneyin onun yerine adete kdar.
Sımarmak üzereyim suanİşte vicdanlı, merhametli, anlayışlı Nana ana ☺ Topik sahibi dediğin böyle olur yahu, helal
Yok kuzum ya bırakamam ben burayı burası ailem oldu benimKıyamam kız simdi onların heyecanı sıkıntıları bir baskadır hele sende hamile kal ondan sonra bir daha düsün bu yorumunu
Cigerlerine yazık kız ne eziyetciniz yaaaaYeminle delirdiko bebek gelsin büyüsün, çamaşır suyuyla tek tek yerleri sildirecm, sen beni gelene kadar yordun ahanda buda cezası
Hele bir olma senide babamın tüfegiyle kovalayacamYok kuzum ya bırakamam ben burayı burası ailem oldu benimhem sürekli yazanlar da var bende onlardan olcam
Kovala kız razıyımHele bir olma senide babamın tüfegiyle kovalayacam
Bebislileri köprüye cıkarmıyorum demistim birsaat önceKovala kız razıyımköprüden at beni bahaneyle İstanbula gelmiş olurum
Evt yeniyiz ama diger taraf saolsun 2. Aydan basladilar yok mu diyeOy daha taze evlisin maş cnm
Evt cnm zaten ole oluo. Ne zamn pik oldgunu bilmesen daha ii zaten. Sadece esinle anlas adete kadarYa buna nasıl katılıyorum anlatamam, öyle böyle deüil çok katılıyorum ama pik günü görmeden tutmuyor diyorlar
Aman şimdi yok ya bian bebek siz gibi hissettim kendimiBebislileri köprüye cıkarmıyorum demistim birsaat önce
Şımar canım ben ne topik sahipleri gördümSımarmak üzereyim suan
Valla tatlım aileler hep öyleEvt yeniyiz ama diger taraf saolsun 2. Aydan basladilar yok mu diyeyoksa atanmayi bekliodum biraz rahatlayalm diye. Hem bi kuruş gondermezler hem de torun diye soylenirler. Laf atiodu bide bana. Aayyhh geldiler yine banaa ole olunca dedim yavastan baslylm ne zmn kismet olduysa artk. Biktm ailenin baskisindan...
Evt cnm zaten ole oluo. Ne zamn pik oldgunu bilmesen daha ii zaten. Sadece esinle anlas adete kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?