Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aha siradaki bence en ii moral verici sey sopa herkse bi kötek
moral verici aranıyoooooorrrr
Insallahhh kuuzzzuumm bebbeegiimm insallahh sen bugun test yaptin mi

Hahahhaa sakinnn sakin tamam sopaya gerek yok iyiyim, eskiden bebek olmuyor diye üzülüyordm, bu ay pik görmedim diye üzülüyorum, pik görmeden bebişi yakalayamıyorum olacak ya inanın kızlar valla teknoloji tıp ilerledi, olacak olmak zorunda olduracaz, gebertirim yolarım parçalarım
Loriğim yaptm hala pik değil

Buraya bir deli geldi deli deliyi sevmez ben kacıyorum

Kizlar bence ovuyle falan da ugrasmayin ya sanki oyle daha mi cok takiosunz. 2 gune bir iliski deneyin onun yerine adete kdar.

Oy daha taze evlisin maş cnm

Kıyamam kız simdi onların heyecanı sıkıntıları bir baskadır hele sende hamile kal ondan sonra bir daha düsün bu yorumunu
Yok kuzum ya bırakamam ben burayı burası ailem oldu benim hem sürekli yazanlar da var bende onlardan olcam

Oy daha taze evlisin maş cnm
Evt yeniyiz ama diger taraf saolsun 2. Aydan basladilar yok mu diye yoksa atanmayi bekliodum biraz rahatlayalm diye. Hem bi kuruş gondermezler hem de torun diye soylenirler. Laf atiodu bide bana. Aayyhh geldiler yine banaa ole olunca dedim yavastan baslylm ne zmn kismet olduysa artk. Biktm ailenin baskisindan...
Ya buna nasıl katılıyorum anlatamam, öyle böyle deüil çok katılıyorum ama pik günü görmeden tutmuyor diyorlar
Evt cnm zaten ole oluo. Ne zamn pik oldgunu bilmesen daha ii zaten. Sadece esinle anlas adete kadar

Valla tatlım aileler hep öyle
Ben evlendim 5 6 ay sonra atamam belli oldu 6 ay burda çalıştım sonra 1 sene eşimle ayrı kaldık atamam olan ile gittik annemle. Geldim eşimin yanına 4 5 ay geçti annem hadi bebek yok mu demeye başladı sonra akrabalar etraf çok baskı yaptı. Ama biz o zamanlar ilişkiye bile girememiştik. Çok zor günler yaşadık şimdi de bebek için bekliyoruz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…