- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de son 5 aydir duzenli olarak her ay mutlaka görürümEvet bende cok gördüm ama böyle 1 seneye yakin hep birseyler görüp sonra hamile kalanlarda yazmışlardı. Bende ayni seyleri düşündüm senin gibi ama okuduğum sayfada ki kadinin biriside 1 seneye yakin görmediği şey yokmuş yazmış yani sonra en son rüyasında baklava yedigini görüyor tepsi tepsi ve sonraki ay hamile kalmis 1 seneyi anlayacağın rüyalarını özetlemiş canim benim insaAllah kalben inaniyorum ki cok yakin zamanda bizlerde o güzel duyguyu hayırlısıyla yasicaz❤
Amin insaAllah canim benim sabırla bekliyoruz Rabbim duy bizleriOy ağzın bal yesin inş ya hepimiz hamile kalırız bu topik çok hakediyo anne olmayı
Bir topik var kadinlar kulübünde bende ilk evlendigim ay rüyamda gördüm araştırırken sayfaya denk geldim okumuştum orada 1 seneye yakin rüyalar görüp ayni bizler gibi sonra hamile kalmis kadin hatta ruyalarini bile özetlemiş o derece o yüzden biz hayira yoralim da insaAllah cok yakin zamanda hepimiz 2020 ya hamile yada doğumla kapatiriz hayirlisiyla sağlıkla insaAllah ben inanıyorum ki buradaki tüm kizceler o duyguyu tadacaklar❤Ben de son 5 aydir duzenli olarak her ay mutlaka görürüm
Kiz keskke insallah yaaa canimmBir topik var kadinlar kulübünde bende ilk evlendigim ay rüyamda gördüm araştırırken sayfaya denk geldim okumuştum orada 1 seneye yakin rüyalar görüp ayni bizler gibi sonra hamile kalmis kadin hatta ruyalarini bile özetlemiş o derece o yüzden biz hayira yoralim da insaAllah cok yakin zamanda hepimiz 2020 ya hamile yada doğumla kapatiriz hayirlisiyla sağlıkla insaAllah ben inanıyorum ki buradaki tüm kizceler o duyguyu tadacaklar❤
Yeni bat 9 şubat kuzum teşekkür ederimBİLGİ VERMEYEN BATI GECEN CİCEKLERİM TOTEMDEN SİLİNİYORSUNUZ
BENİ ETİKETLEMEDİGİNİZ MÜDDETCE NE YAZIKKİ YAZILMIYORSUNUZDAA
BİLGİNİZ OLSUN
Canım bat 5 gün geçti. Ocak 11 i bat günüydü. Bekliyorum şuan.İnsallah tatlım
Kan vermelisin bencesiiiiiiCanım bat 5 gün geçti. Ocak 11 i bat günüydü. Bekliyorum şuan.
Tüm testlerKan vermelisin bencesiiiiiiya da 1 hafta olmasini bekle 1 hafta sonra kan veeerr
2 kere yumurtlamissin en son gec yumurtladigin icin adetin gecikebilir . Uzmek icin soylemiyorum sakin yanlis anlama beni . Ben de gec yumurtladigim icin gecen ay 3 gun gec oldum .normal dongum 28 gun 14. Gunde pik olasi gerekirken 17 . Gunde oldu o nun icin 3 gun gec oldum adet . Belki senin de oyle olabilir. Ki tabi insallahhj bebektir oyle bisey yokturTüm testlergebelik testi aldım ama 16 sı gibi pik olarak devam etmiyor. Etse şüphe edicem yapıcam. İhtimal nedir böyle sevinip boş kalıyorum boşuna kafama takıyorum sonra. İnsanın elinde olmuyor.
Bakayım bekliyorum işte o yüzden gebelik testinide yapmadım. Çünkü sanmıyorum gebelik olsun ama anlam veremedim ilk denemem bu lh testlerinide bi koyu bi açık2 kere yumurtlamissin en son gec yumurtladigin icin adetin gecikebilir . Uzmek icin soylemiyorum sakin yanlis anlama beni . Ben de gec yumurtladigim icin gecen ay 3 gun gec oldum .normal dongum 28 gun 14. Gunde pik olasi gerekirken 17 . Gunde oldu o nun icin 3 gun gec oldum adet . Belki senin de oyle olabilir. Ki tabi insallahhj bebektir oyle bisey yoktur
Organik tavukBakayım bekliyorum işte o yüzden gebelik testinide yapmadım. Çünkü sanmıyorum gebelik olsun ama anlam veremedim ilk denemem bu lh testlerinide bi koyu bi açıkKendimi tavuk gibi hissettim valla.
Bugün daha silikleşti test 35 yazan bugün çaylamış olabilir mi silik olunca çatlamış oluyor diye biliyorum önceki günlere göre silik 2 3 saat önce çay su tükettim şimdi bi tane daha yaptım böyle değerlendirmeli miyim2 kere yumurtlamissin en son gec yumurtladigin icin adetin gecikebilir . Uzmek icin soylemiyorum sakin yanlis anlama beni . Ben de gec yumurtladigim icin gecen ay 3 gun gec oldum .normal dongum 28 gun 14. Gunde pik olasi gerekirken 17 . Gunde oldu o nun icin 3 gun gec oldum adet . Belki senin de oyle olabilir. Ki tabi insallahhj bebektir oyle bisey yoktur
Organik tavuk
Catlamis oluyor bence degerlendirmelisin . Bu arada hic kur falan denedin mi ya da doktora gittin mi yumurtalarina baktirman icin cunku birden cok geliştiği icin de testlerinde boyle dengesizlik olmus olabilir. Biri olgunlasir bir ksc gun sonra catlar sonrasında obur olgunlasan yumurta çatlayabilir. Bu yuzden de testlerinde bi koyu bi silik cikmasiBugün daha silikleşti test 35 yazan bugün çaylamış olabilir mi silik olunca çatlamış oluyor diye biliyorum önceki günlere göre silik 2 3 saat önce çay su tükettim şimdi bi tane daha yaptım böyle değerlendirmeli miyim
Deme oyle Allah korusunYediğim kuruyemişlerin faydası herhalde yumurtlayıp duruyorum. Tüm yumurta rezervini bu ay harcadım
Yok canım kür denemedim hiç. Bu ay bitsin denicem diyordum ama. Biraz enfeksiyon var ama gelemedi regl bi türlü. Gittim işte bu ayın 9 unda alttan muayene oldum vajinal kültür verdim enfeksiyon için. Rahim duvarı 10 mm dedi endometrius mu ne yazıyordu sonuçta. Adet ne zaman oldu dedi 29 gün geçti dedim yakın gibi gözüküyor dedi evet dedim çünkü 2 gün sonrası olmam lazımdı. Ama olmadı yumurta için birşey demedi. 2 gün sonra sonucu göstermeye gidicem gidince sorucamCatlamis oluyor bence degerlendirmelisin . Bu arada hic kur falan denedin mi ya da doktora gittin mi yumurtalarina baktirman icin cunku birden cok geliştiği icin de testlerinde boyle dengesizlik olmus olabilir. Biri olgunlasir bir ksc gun sonra catlar sonrasında obur olgunlasan yumurta çatlayabilir. Bu yuzden de testlerinde bi koyu bi silik cikmasi
Insallah guzel sonuc alirsin bi an da hamilesin tebrikler der doktorYok canım kür denemedim hiç. Bu ay bitsin denicem diyordum ama. Biraz enfeksiyon var ama gelemedi regl bi türlü. Gittim işte bu ayın 9 unda alttan muayene oldum vajinal kültür verdim enfeksiyon için. Rahim duvarı 10 mm dedi endometrius mu ne yazıyordu sonuçta. Adet ne zaman oldu dedi 29 gün geçti dedim yakın gibi gözüküyor dedi evet dedim çünkü 2 gün sonrası olmam lazımdı. Ama olmadı yumurta için birşey demedi. 2 gün sonra sonucu göstermeye gidicem gidince sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?