Gece mi çalışıyor eşin sürekli cnmBenm malesef her gun ku halim bole
Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.
En sevdgim sey tembellik yapmakcok ozlicm
Oy ağzın bal yesin inş ya hepimiz hamile kalırız bu topik çok hakediyo anne olmayıCanim bebek emzirmek ve rüyada gelinlik giymek hamile kalmaya yoruluyor kadinlar sayfasinda bir yerde kadinlar yaziyorlardi kimisi seningibi hem emzirirken hemde gelinlik giydiğini göreni olsunlar diğer ay yada o ay hamile kalmislar insaAllah hayırla seninde buna çıksın❤
Oy inş kuzum ya hepimiz kalırız hamile öyle çok dua ediyorum ki hepimiz kavuşalım bebeklerimizeKuzu şu dediklerinin tamamını arkadaşım yaşadı ve bir sonraki ay gebeydişimdi birkaç aylık olmasa sen osun zannetcem o derece aynı
Bende oyle oldum bol bol bebek sevdim emzirdim rüyamda. Beni de hamile görenler oldu. bilinçaltı heralde dedim umudum kalmamıştı cünkü ama hamile oldugumu ogrendim diger aya. İnşallah senin de oyledir.Oy inş kuzum ya hepimiz kalırız hamile öyle çok dua ediyorum ki hepimiz kavuşalım bebeklerimize
Bende açıkçası ümütlenmek istemiyorum cnm bilinçaltı dır diyorum ama Bi yanımda ümitli hep..inş cnm ya inşBende oyle oldum bol bol bebek sevdim emzirdim rüyamda. Beni de hamile görenler oldu. bilinçaltı heralde dedim umudum kalmamıştı cünkü ama hamile oldugumu ogrendim diger aya. İnşallah senin de oyledir.
Ben birde emzirirdim göğsümden ayıramazdım kokusu gelirdi burnuma. Uyanınca 2 3 gun kendime gelememiştim hala o koku burnumdaydı. Allah ım kimselere aratmasın. Bana saglıkla kucagıma almayı sizlere de hayırlı vakitte güzel haberler almayı saglıklı hamilelik gecirebilmeyi nasip etsimn.Bende açıkçası ümütlenmek istemiyorum cnm bilinçaltı dır diyorum ama Bi yanımda ümitli hep..inş cnm ya inşdua et bize güzel anne
Amin insallah cnmm. Bu kazayla nasıl hamile kaliyorlar onun dersini almak lazim.Hayırlı zamanda olsun canım eğer adetse hayırlı zaman değilmiş demekki hayırlısı olsun hakkında
Ben çok etkilenmek istemedim kuzum ya geçen ay çok gecikti adetim silik çizgiyi de gördüm ama kanda çıkmadı baya kötü oldum şimdi biraz daha akışına bıraktım. Amin inş cnmBen birde emzirirdim göğsümden ayıramazdım kokusu gelirdi burnuma. Uyanınca 2 3 gun kendime gelememiştim hala o koku burnumdaydı. Allah ım kimselere aratmasın. Bana saglıkla kucagıma almayı sizlere de hayırlı vakitte güzel haberler almayı saglıklı hamilelik gecirebilmeyi nasip etsimn.
AmiiiinnOy inş kuzum ya hepimiz kalırız hamile öyle çok dua ediyorum ki hepimiz kavuşalım bebeklerimize
BİLGİ VERMEYEN BATI GECEN CİCEKLERİM TOTEMDEN SİLİNİYORSUNUZ
BENİ ETİKETLEMEDİGİNİZ MÜDDETCE NE YAZIKKİ YAZILMIYORSUNUZDAA
BİLGİNİZ OLSUN
Hayr . Sabah erkenden gider aksm gec gelir. Baya yogun bi isGece mi çalışıyor eşin sürekli cnm
Yeni bat 12 Şubat canım. Olmadi bu ay daBenim bat: 21 Ocak canım
Yeni bat 12 şubat cnm olmadi bu ay daBİLGİ VERMEYEN BATI GECEN CİCEKLERİM TOTEMDEN SİLİNİYORSUNUZ
BENİ ETİKETLEMEDİGİNİZ MÜDDETCE NE YAZIKKİ YAZILMIYORSUNUZDAA
BİLGİNİZ OLSUN
Hadi ya ama baya görünüyodu anlamadım şimdiGünaydın kızlar, sabah sabah sinirlerim bozuldukırmızıyı gördüm bat 1 gün var sanırım bugun gelecek reglim . Silik cizgi yanılttı
Valla bildigin şarıl şarıl geliyor masallahHadi ya ama baya görünüyodu anlamadım şimdi
İnş cnm ya rahat edersiniz sizdeHayr . Sabah erkenden gider aksm gec gelir. Baya yogun bi isatanip gidersek kurtulur anca
Hayırlısı olsun canım nasip böyleymişValla bildigin şarıl şarıl geliyor masallah
Evet bende cok gördüm ama böyle 1 seneye yakin hep birseyler görüp sonra hamile kalanlarda yazmışlardı. Bende ayni seyleri düşündüm senin gibi ama okuduğum sayfada ki kadinin biriside 1 seneye yakin görmediği şey yokmuş yazmış yani sonra en son rüyasında baklava yedigini görüyor tepsi tepsi ve sonraki ay hamile kalmis 1 seneyi anlayacağın rüyalarını özetlemiş canim benim insaAllah kalben inaniyorum ki cok yakin zamanda bizlerde o güzel duyguyu hayırlısıyla yasicaz❤Bende bebek emzirdim rüyamda bende gelinlik giydim bende bebek arabasıyla hamile hamile dolastıgımı gördüm üzerinden bes ay gecti hala hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?