Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlarr cok kotu oksuruyorum cigerden hamilelerin uygulayabilecegi iyi gelen seyler neler deliricem surekli bir gicik bogazimda yardim edin nolur
Geçmiş olsun, doktor bana biosal natur şurup vermişti baya kemik aromalı bir surup onu kullanmistim iyi geldi, tabi birde dikkat etmek çok önemli, buzdolabından direk biseyi alıp yiyip içmemek lazım, ben surekli sicak tuttum göğsümü polar atkiyla yattim kalktim cok iyi geldi. Doktor birde sicak sute bal tereyag koy ic demisti onuda yaptim. Gunde 1 fincan ayvali balli ihlamur yada kusburnu ictim. Cok uzamadan gecti cok sukur.

Nanaa giz beni niye listeden attın yeni sat imi da yazdim ocak listesinde de yokum
Kirdin galbimi

12 bitti kendi kendine de aynı zamanda yumurtlama oluyordu zaten. iğnenin karı nerde anlamadım
Haklisin vallaha igneler bosuna ya
Işte herkesin imtihanı farklı, doğurmakla bitmiyor malesef, sen kalbini ferah tut, gelicek inşallah yakın zamanda minik mucizen
Aayyyyyyjhhhhhh kizlar omrumde ilk defa avokado yedim midem alt ust oldu yoğurtla karistiridim biraz limon sıktım biraz biber biraz tuz karistirdim biraz tadi yerine geldi
Gelicek elbette bebegimmmm ama sabirisz annesi var onun benim gibi degil demekki ben sabirisz o nazli

Ben kullndim 2 kutu. Bi zararini gormedim

Yaaaaaaa okudguma inanamadim cnm yaa
Masallh 61 hic de az deil. Kesin hamilesin bak solim sana. Cok sevndm vallhii. Hayrli olsn saglikla artsin insllh
İnsallahh canim
Bende cok şasirdim bu ay hamile olduguma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…