Aynen canim insaAllah bir gün o rüyaları yasarken buluruz kendimizi kim bilir yeter ki inancımız diri olsunKiz keskke insallah yaaa canimmo kadae guzel hayallerim ruyalarim var ki gerceklesmeyi hakediyorlar ya hepimizin hayalleri bazi ruyalari gerceklesmek icin o kadar guzel ki bu ay da kiz bebek doğurduğunu adinin da Aryalina oldugunu soyluyordum cevremdekilere yyaaa uyanmak istemedigim bir ruyaydi
Yeriiiimm senniii yyaaaaa hele şuna bak neler diyoe yyyyaaaaaaaaaaAynen canim insaAllah bir gün o rüyaları yasarken buluruz kendimizi kim bilir yeter ki inancımız diri olsunvalla böyle zamanlarda insan kendine inanmıyorken bile ona bunlarin bir gün olacağına inandıracak insanlara ihtiyacı oluyor bu sayfada öyle bir sayfa bu yüzden burayi cok sevdim❤ insaAllah rüyaların hayirla gerçeğe çıksın bitanem ❤ inanıyorum ki bu sene güzel duyguyu tadacaksin Rabbimin izniyle kalben söylüyorum ❤
Canim benim insaAllah seninki bebektendir diyorum Rabbimden diliyorumTüm testlergebelik testi aldım ama 16 sı gibi pik olarak devam etmiyor. Etse şüphe edicem yapıcam. İhtimal nedir böyle sevinip boş kalıyorum boşuna kafama takıyorum sonra. İnsanın elinde olmuyor.
Ayyyyy amin inşaAllah Rabbim dilerse olamayacak birşey yok sadece herşeyin zamani varYeriiiimm senniii yyaaaaa hele şuna bak neler diyoe yyyyaaaaaaaaaainsallaaahhhh insalllaaahhhh insallllllaaaahhhh hepimiz tadariz
Keske her gunumuz bu kadar pozitif geçse 5 gun umutluysak 6. Gun mutlaka umudumuz yerlerde oluyor acaba nerde hata yapiyorum diyeAyyyyy amin inşaAllah Rabbim dilerse olamayacak birşey yok sadece herşeyin zamani var❤ ve bi süreçte bizler için sadece sınav insaAllah kolaylikla geçeriz ve bizlerde o duygugu hayirlisi ile yasarken buluruz kendimizi
Canim benim arkadasim yumurtasi 14 iken tuttu ve 5. Ayina giriyor ddoktou yumurtanin herkeste farkli boyuta geldigini söylemiş arkadasimin dedigi ben bunu sormustum kendisini oyle demistiBir yumurta var diğerleri 13 mm de durdu. Diğer yumurtaya dün baktı 16.5 yarın kontrolüm var 18 olmasını istiyor ama bana az geldi
Sağlıkla hayirlisiyla ilerlesin insaAllah canim benimKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana @Fatma KTL @ dostumdostum @Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Illaki olacak o gunler ama bir gün bitecek sonra baska telaslar insan geçmez derken neler geçiyor yeterki Rabbimi unutturmasin hiçbirşey inan hersey olurKeske her gunumuz bu kadar pozitif geçse 5 gun umutluysak 6. Gun mutlaka umudumuz yerlerde oluyor acaba nerde hata yapiyorum diyeyaklaşıyoruz aslinda her gun biraz daha yaklaşıyoruz
Bu günlerimi hic hatırlamak istemiyorumIllaki olacak o gunler ama bir gün bitecek sonra baska telaslar insan geçmez derken neler geçiyor yeterki Rabbimi unutturmasin hiçbirşey inan hersey olur❤
Deme öyle kuzum sabrımız sınanıyor bugünlerde. Ne kadar sabredersek o kadar mükafatını artıcak..Bu günlerimi hic hatırlamak istemiyorum
O mucizenin haberini aldığın gün bütün hepsi resetlenecek zaten istesen de hatirlamiyacaksin insaAllah canim benimBu günlerimi hic hatırlamak istemiyorum
Tabiki oyle ama çok zor zamanlar unutmak istiyorum yasadiklarimi gözyaşlarımıDeme öyle kuzum sabrımız sınanıyor bugünlerde. Ne kadar sabredersek o kadar mükafatını artıcak..
Çok tatlisin yaO mucizenin haberini aldığın gün bütün hepsi resetlenecek zaten istesen de hatirlamiyacaksin insaAllah canim benim❤
Cok doğru inanir misiniz esimin mayista izni var ve bu cocuk konusunu annesi yine acarsa o gune kadar olmazsa diye esimle ailesinin yanina gitmeyi dahi istemiyorum.Deme öyle kuzum sabrımız sınanıyor bugünlerde. Ne kadar sabredersek o kadar mükafatını artıcak..
Oy kıyamam kuzum ya Rabbim inş yakın zamanda kavuşturacak bizi yavrularımızaTabiki oyle ama çok zor zamanlar unutmak istiyorum yasadiklarimi gözyaşlarımı
Ah ah o çevre baskısı.. Benim görümcem de benden küçük yaşı 2 ye hamile martta doğurucak bende o zamana kadar hamile kalamazsam nasıl dayanırım bebek görmeye gitmeye bilmiyorumCok doğru inanir misiniz esimin mayista izni var ve bu cocuk konusunu annesi yine acarsa o gune kadar olmazsa diye esimle ailesinin yanina gitmeyi dahi istemiyorum.
Inanıyorum ve kalben söylüyorum bu çabaların bir gün mülakatla dönecek yeter ki herkesten once buna sen inan canim benim ❤Çok tatlisin ya
Aynen o insanlardan uzak kalmak kolay olsaydi ahhh.. Bilmiyorum ama senin cok yakında o haberi alacağın geçiyor içimden tatlim insaAllah belki marta da kalmaz Rabbim büyük kalben dile inan ❤Ah ah o çevre baskısı.. Benim görümcem de benden küçük yaşı 2 ye hamile martta doğurucak bende o zamana kadar hamile kalamazsam nasıl dayanırım bebek görmeye gitmeye bilmiyorumbunun bide bebek mevlidi var..
Size Dua atayim isterseniz yapin tesirli inanarak yapin insaAllah tez zamanda kavusursunuz❤Oy kıyamam kuzum ya Rabbim inş yakın zamanda kavuşturacak bizi yavrularımıza
İnsallah cicegim gönlügüzelim benim insallahKalacaksın canım zamanı şimdi değil demek ki zamanı gelecek be Rabbim nasip edecek sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?