- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Valla daha da zorlarsan geliyo terlikYikilmadim ayaktayimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla daha da zorlarsan geliyo terlikYikilmadim ayaktayimm![]()
Valla daha da zorlarsan geliyo terlik![]()
AminnSaglikli olsun da minnosseninki ne kadar oldu kuzum
![]()
Teşekkür ederim bebişimÖyleyse hazır az da kalmışken haykıralım evrene GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİMMMMMM (Amiiinnn)
![]()
İnsallah saol canim
Yarin kan vercem tekrar❤❤❤
Amin insaAllah canim benim insAllah cok yakindir o günler❤
![]()
E hadi gözün aydınKizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin![]()
Erkek oldugunu biliyorduk zaten kuzum gözün aydın tekrar netlestirdin icin rahattır simdiBuda oglumun pipisikalemle cizdi doktor
Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
![]()
aylık oldun sen kuzumAyy 26 santim olmus 250 gram teyzesii ♥♥♥
Nasıl biryorum yapmıstınki suan banlısınYaa ben okudum yorumda yaptim şimdi kabız oldum![]()
18+4 teyizKaç
aylık oldun sen kuzum![]()
Cok sukur kuzummm doktorumdan cok memnunumErkek oldugunu biliyorduk zaten kuzum gözün aydın tekrar netlestirdin icin rahattır simdi![]()
Canım psikolojikse eger negatifi görünce hemen adet olursun acil yaptırmalısın kanİhtimal veremiyorum o yüzden gitmedim. Ne çok koyu bi test çıkıyor ne belirti var bir de doktor adetin yakın sanki demişti olacağım da olamıyormuş hissi var. Gebelik sanmıyorum bi umut ama zaten yarın sonuç göstermeye gidicem bakalım olmazsam hala sorarım muayene eder kan alır galiba haber veririm.Hala olmadım ama hafif bel ağrısı var sanki
Benim kızKızlar bu topikte çok erkek var biraz da kızlarımız olsun sıra bizde![]()
Ben hic memnun degilim isaretleyeyim derken gitmis pipisini kapatmıs yigeniminCok sukur kuzummm doktorumdan cok memnunum![]()
Maşallah maşallah canım ya ben de en son gittiğimde 16. Haftamdı 160 gr dı yarın detaylı ultrason için gidecem bakalım ne kadar olmuş18+4 teyiz![]()
Ben saglıklısını istiyorumKızlar bu topikte çok erkek var biraz da kızlarımız olsun sıra bizde![]()
2019 erkek 2020 kiizz senesi olcak sanirim o da bize denk geliyoe sanirimKızlar bu topikte çok erkek var biraz da kızlarımız olsun sıra bizde![]()
Kiz bunu anlamadim ben birinde bebek gozukuyo biri bu dedim hocam yanlis anlamayin da bu neresi cocugun dedi ki pipisi gostermek icin cektimBen hic memnun degilim isaretleyeyim derken gitmis pipisini kapatmıs yigenimin![]()