- 25 Temmuz 2013
- 13.352
- 54.530
- 798
Pek hoş buldum.
idare ediyorum balım, sürpriz aşılama çok canımı sıktı ama olanla ölene çare yokHicbirseyin anası naber
Testiniz çıkmamış2020 ni anne adaylari nolur bisey deyin bana adetimin olmasi gereken gunde dr a gittim ultrasonda 22 mm miyom var dedi rahim disinda yas da 37 ihmal etme dddi 6
gun gecti uzerinden bugun hani olsa ultrasonda dr derdi ama icim rahavetsin yola cikacM DIYE
test taptim sonuc bu umutlanayimmmi ultrasonda gozukurmuydu yoksa test yanilticimi sizce
Dört beş haftaya ben buradayım milleeeet diyecek bu göbüşten bebiş.
Testi koymamışsınız.2020 ni anne adaylari nolur bisey deyin bana adetimin olmasi gereken gunde dr a gittim ultrasonda 22 mm miyom var dedi rahim disinda yas da 37 ihmal etme dddi 6
gun gecti uzerinden bugun hani olsa ultrasonda dr derdi ama icim rahavetsin yola cikacM DIYE
test taptim sonuc bu umutlanayimmmi ultrasonda gozukurmuydu yoksa test yanilticimi sizce
negatif yaniTestiniz çıkmamış
Hayır fotoğrafı yok demek istemiş arkadaş.negatif yani
insAllah canım Rabb'im sizlere de nasip edecek insAllahDört beş haftaya ben buradayım milleeeet diyecek bu göbüşten bebiş.
Yok testiniz yüklenmemis görmediknegatif yani
off atamadim buyuk resim diyo tesekkur ederimTesti koymamışsınız.
Amin amin amin.insAllah canım Rabb'im sizlere de nasip edecek insAllah
Çektiğiniz fotoğrafı ya kirpin ya da ekran görüntüsü alın o zmn rahat atiliyotoff atamadim buyuk resim diyo tesekkur ederim
Sağol canım benim teşekkürleray ne güldüm ya
Yaaa MasAllah❣ çok tatlı gözüküyorsn ne zmn çıkmaya başladı karnın bende sürekli aynada bakıyorum büyüme var mı diye
Dosya ekleye tıklayın yüklenir.off atamadim buyuk resim diyo tesekkur ederim
Oh kıs ne güzel valla hayat böyle çekilir başka türlü çekilmiyor en iyisini yapıyorsun tilililiiiiiDeliyim gözü kara deliyim..doluyum baya enerji doluyum..
Bir daha mı geleceğiz dünyaya mod on.
Ya MaşAllah evet baya erken olmuş o sanırım rahim mi geniş oluyormuş falan öyle olunca belli olmazmis kilon azsa yani zayıfsan ondan da olabilir çok tatlı gözüküyor amaSağol canım benim teşekkürlerbenim çok erken çıkıyor ya 2 aylıktı çıkmıştı genetik sanırım annem ve ablamın erken çıkıyor
Allah razı olsun canım senin nasıl çıkmış mıYa MaşAllah evet baya erken olmuş o sanırım rahim mi geniş oluyormuş falan öyle olunca belli olmazmis kilon azsa yani zayıfsan ondan da olabilir çok tatlı gözüküyor ama
Sabahlar olmasın.Oh kıs ne güzel valla hayat böyle çekilir başka türlü çekilmiyor en iyisini yapıyorsun tilililiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?