- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
zayıftım ama maalesef kilo aldımYa MaşAllah evet baya erken olmuş o sanırım rahim mi geniş oluyormuş falan öyle olunca belli olmazmis kilon azsa yani zayıfsan ondan da olabilir çok tatlı gözüküyor ama
off atamadim buyuk resim diyo tesekkur ederim
Dosya ekleye tıklayın yüklenir.
Dosya ekleye tıklayın yüklenir.
Henüz çok çıkmadı canım bklm kızımda da geç çıkmıştı 5 aydan sonra daralmisti kıyafetlerimAllah razı olsun canım senin nasıl çıkmış mı
olacak canım yine zayıflatan bebiş sağlıkla gelsin dezayıftım ama maalesef kilo aldım
Hadi bakalımHenüz çok çıkmadı canım bklm kızımda da geç çıkmıştı 5 aydan sonra daralmisti kıyafetlerim
İnşallah canımolacak canım yine zayıflatan bebiş sağlıkla gelsin de
Pozitif gözüküyor testiniz ❣
ultrasonda gozukmemesi normalmi olursa ilk gebelik hic tecrubem yok kusura bakmayinolacak canım yine zayıflatan bebiş sağlıkla gelsin de
Pozitif gözüküyor testiniz ❣
Henüz çok yeni büyük ihtimal testiniz silik henüz kese gözükmemis olabilir kan vermediysrnz bence hemen bı kan verin netlessin eğer anında çıktıysa ikinci çizgi hamilesinizultrasonda gozukmemesi normalmi olursa ilk gebelik hic tecrubem yok kusura bakmayin
Erken olduğu için görünmez kese. Hcg değerinin 2bin - 3bin civarı olması lazım görünmesi için.ultrasonda gozukmemesi normalmi olursa ilk gebelik hic tecrubem yok kusura bakmayin
aninda cikti ama silik bira DURDUHenüz çok yeni büyük ihtimal testiniz silik henüz kese gözükmemis olabilir kan vermediysrnz bence hemen bı kan verin netlessin eğer anında çıktıysa ikinci çizgi hamilesiniz
AllaaahKızlaarrr
Oh ne guzl sen de kilo almamissin sanki.
Tebrik ederim o zmn hamilesiniz ben daha silik testle öğrendimaninda cikti ama silik bira DURDU
daha net gibi。 sadece dr ihmal etme miyom var dedi gonderdi anlamadimki umutlamakdankorkuyorum
Aynen canım almadım daha bklm illaki büyüyecek nasipseAllaaahsen baya sisecen desene 40 a kadar. Masalllh cok tatli olmus
Oh ne guzl sen de kilo almamissin sanki.
aninda cikti ama silik bira DURDU
daha net gibi。 sadece dr ihmal etme miyom var dedi gonderdi anlamadimki umutlamakdankorkuyorum
allah razi olsun rabbim dusmanin bile kucagini bos brakmasin insallahTebrik ederim o zmn hamilesiniz ben daha silik testle öğrendimo yüzden hemen kan verin bence de miyom ne tür sıkıntı yapar bilemiyorum ama gebelikte bı sorun olur mu öğrenirsnz
Amin sağlıkla ilerler insAllah sizin deallah razi olsun rabbim dusmanin bile kucagini bos brakmasin insallah
Aa evet görmemişim du bakayım
Masallllaaahhhhh helleeee yaaa hamisssllleerr cok tatlisinizzzz yaaaaaaa eriyorum size su anKızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?