Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_20200116_205956_com.android.gallery3d.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 41
ultrasonda gozukmemesi normalmi olursa ilk gebelik hic tecrubem yok kusura bakmayin
Henüz çok yeni büyük ihtimal testiniz silik henüz kese gözükmemis olabilir kan vermediysrnz bence hemen bı kan verin netlessin eğer anında çıktıysa ikinci çizgi hamilesiniz

Henüz çok yeni büyük ihtimal testiniz silik henüz kese gözükmemis olabilir kan vermediysrnz bence hemen bı kan verin netlessin eğer anında çıktıysa ikinci çizgi hamilesiniz
aninda cikti ama silik bira DURDU
daha net gibi。 sadece dr ihmal etme miyom var dedi gonderdi anlamadimki umutlamakdankorkuyorum

daha net gibi。 sadece dr ihmal etme miyom var dedi gonderdi anlamadimki umutlamakdankorkuyorum
Tebrik ederim o zmn hamilesiniz ben daha silik testle öğrendim o yüzden hemen kan verin bence de miyom ne tür sıkıntı yapar bilemiyorum ama gebelikte bı sorun olur mu öğrenirsnz

Tebrik ederim o zmn hamilesiniz ben daha silik testle öğrendim o yüzden hemen kan verin bence de miyom ne tür sıkıntı yapar bilemiyorum ama gebelikte bı sorun olur mu öğrenirsnz
allah razi olsun rabbim dusmanin bile kucagini bos brakmasin insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…