- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Şimdi yeni gördüm maşallah canımmmm ya ne güzel çok şişmiyorsun sen
Yyyaaaa minnoosss daha cikmamis ama olduğunu bilmek nile coooookkm tattllliii masallah sizlere
Sağol lorikim bitanesin teşekkür ederizMasallllaaahhhhh helleeee yaaa hamisssllleerr cok tatlisinizzzz yaaaaaaa eriyorum size su anmaşallah orda ablanin da saclari gozukuyor bebegi seviyor mu
Hadi insallahhh aaayyy darisi baaaannnaaahhhh gostermem miSağol lorikim bitanesin teşekkür ederizdarısı sana inşallah senin de böyle fotolarını görmemiz nasip olur ❤❤ Evet kızım araya girdi kafası çıkmış seviyor şimdilik dışarı çıkınca bakalım sevecek mi
İnşallah canım yaşayıp görecezHadi insallahhh aaayyy darisi baaaannnaaahhhh gostermem midisari cikinca bayilliirr bebege
evet canım şimdilik öyle kilom var zaten benim ic karnım geniş demek ki fazla belli olmuyor ilk aylarŞimdi yeni gördüm maşallah canımmmm ya ne güzel çok şişmiyorsun sen
Saol kuzum Rabbim sana da isteyen herkese de bu güzel anları yaşatsın insAllahYyyaaaa minnoosss daha cikmamis ama olduğunu bilmek nile coooookkm tattllliii masallah sizlere
Sizin dogurcaniz ben o zaman gostercem size minnaaakkk gobisimievet canım şimdilik öyle kilom var zaten benim ic karnım geniş demek ki fazla belli olmuyor ilk aylar
Saol kuzum Rabbim sana da isteyen herkese de bu güzel anları yaşatsın insAllah
Yok biz doğurmadan temeli atacaksın benceSizin dogurcaniz ben o zaman gostercem size minnaaakkk gobisimi
Temeli onumuzdeki ay aticazYok biz doğurmadan temeli atacaksın bence ❣ insAllah
Hani kiz senin gobusun ♥Çok tatlısınız canım
İşin şakası cnm tabiki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeterHerkesin gönlünde mutlaka kız veya erkek evlat sevdası vardır sizlerden kulun kula ricası olarak cinsiyete fazla takılmamanızı temenni ediyorum takan cok arkadas var
İstediginiz olur sonra o evlat size imtihan olur. Hayırlı evlat olsun eli ayagı tutsun gerisini en iyi rabbim bilir tatlım
Hadi insAllah kuzumTemeli onumuzdeki ay aticaztup bebel yapcaz acaba aygaz mi ipragaz mi daha iyi
Yeni mi o gaazzHadi insAllah kuzumKongaz
Önümüzdeki aya kalmadan gebe kalırsın inşallah. Aygazi ipragazi bilmem de şu karikatürü getirdin aklıma.Temeli onumuzdeki ay aticaztup bebel yapcaz acaba aygaz mi ipragaz mi daha iyi
Yok yılların gazıYeni mi o gaazzya da cakmaz gazi olur mu bittikce doldururuz
Aaayyyyyyyyyyyyy Allah iyiligini versin .Önümüzdeki aya kalmadan gebe kalırsın inşallah. Aygazi ipragazi bilmem de şu karikatürü getirdin aklıma.
Gazzverrrr cooocccccooommmm goster amcalara gaziniYok yılların gazıo daha mantıklı
Senin de gebelik haberini versin.Aaayyyyyyyyyyyyy Allah iyiligini versin .
O birazz zooorrrSenin de gebelik haberini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?