Hoşgeldinn aramiza canimmHoş bulduk canım cumlemiznkini inşallah ❤
Allh seni top etmeye emii. Ben de heyecanlandimsonrasinda da olsydi cok ii olurdu tabi. Sen niye bi turlu duzenli yapmion degerlndrmni hep yarida kesiosun sankim. Ya oncesi yapiosn ya da siliklesince. Onceki gebelikler nasil oldu merk ettim bak
Nananın nerde gezdiğini gördümGidersem nana nerede diye sormayın zaten varken sahip cıkamıyorsunuz Nananıza
Kismete bakBir gün gerçek olacak Ya şehir dışına çıkmamız gerekti tam o ara malesef devam edemedik Oncekilerde de aynı zamanlarda olmuştu birliktelik.Ama ilk çocukta devam etmiştik adete kadar
Gidiyorsun gelmek bilmiyorsun ki zatenTesekkürler cicegim
Bugün yarın giderim bu biraz uzun olabilir
Oyle takılıodu yine bdv deNerdeeee
Bende sizleri cok seviyorum sen sakrak muhabbetlerimizi özlüyorum hep ama kimse yazmıyor herkesin bir isi var
Mevanın nerede gezdigini bende gördümNananın nerde gezdiğini gördüm
Gün gectikce ban sürelerim uzuyorGidiyorsun gelmek bilmiyorsun ki zaten
Etiketleyelimmi fatmayıOyle takılıodu yine bdv de
Bakın bu cok önemliKızlar merak ettiğiniz kişinin üzerine tıklayıp mesajlar kısmından en son nerelere yazdığını görebilirsiniz ☺ Arada nanaya bakıp uyarmak lazım, nanamıza sahip çıkalım
Ya ben bugun gülmekten mahvoldum sanaBende sizleri cok seviyorum sen sakrak muhabbetlerimizi özlüyorum hep ama kimse yazmıyor herkesin bir isi varyinede gitmemek icin dikkat ederim balam
Mevanın nerede gezdigini bende gördüm
Gün gectikce ban sürelerim uzuyor
Etiketleyelimmi fatmayı
Benim kadar sende suclusun iste yakaladım nanayı deme tesadüf bende oradaydım deYa ben bugun gülmekten mahvoldum sanahe etiketlede görsün o da. Ben nerde geziom suc ortagıyız bi kere ☺
Tabiki önemli bilgiBakın bu cok önemli
Y sen miydin orda parmak kadar diyenBenim kadar sende suclusun iste yakaladım nanayı deme tesadüf bende oradaydım dedur etiketliyorum ama hakikatten 10cm ne yaaaaa
Girebilirseniz buralara dersiniz hanımefendicigimTabiki önemli bilgikontrol edip yapma nana ordan uzaklaş deriz
Barnak kadar barnakY sen miydin orda parmak kadar diyenben oyle ne yazılıyo die bakıodum sonra bi baktım biri seni etiketledim. Aha nana burda dedim
Cok eglenceli degilmi yaaaaMesela ben şu an msjlarınızdan bakıp o konuya göz gezdirdim ilk sayfada bile kahkaha attım yazılanlara
Valla koptum güleceğim diye, eşim noluyor diyor, yok birşey dedim komik birşey okudum daCok eglenceli degilmi yaaaa
+18ler hep komedi oluyor özellikle girip bakıyorumValla koptum güleceğim diye, eşim noluyor diyor, yok birşey dedim komik birşey okudum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?