Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allh seni top etmeye emii. Ben de heyecanlandim sonrasinda da olsydi cok ii olurdu tabi. Sen niye bi turlu duzenli yapmion degerlndrmni hep yarida kesiosun sankim. Ya oncesi yapiosn ya da siliklesince. Onceki gebelikler nasil oldu merk ettim bak
Bir gün gerçek olacak Ya şehir dışına çıkmamız gerekti tam o ara malesef devam edemedikOncekilerde de aynı zamanlarda olmuştu birliktelik.Ama ilk çocukta devam etmiştik adete kadar

Bir gün gerçek olacak Ya şehir dışına çıkmamız gerekti tam o ara malesef devam edemedikOncekilerde de aynı zamanlarda olmuştu birliktelik.Ama ilk çocukta devam etmiştik adete kadar
Kismete bak insllh bu sefer tutar o zmn ne diyelm. Belli olmuo ne kdr kalcagi icerde

Kızlar merak ettiğiniz kişinin üzerine tıklayıp mesajlar kısmından en son nerelere yazdığını görebilirsiniz Arada nanaya bakıp uyarmak lazım, nanamıza sahip çıkalım

Bende sizleri cok seviyorum sen sakrak muhabbetlerimizi özlüyorum hep ama kimse yazmıyor herkesin bir isi var yinede gitmemek icin dikkat ederim balam
Nananın nerde gezdiğini gördüm
Mevanın nerede gezdigini bende gördüm
Gidiyorsun gelmek bilmiyorsun ki zaten
Gün gectikce ban sürelerim uzuyor
Oyle takılıodu yine bdv de
Etiketleyelimmi fatmayı

Ya ben bugun gülmekten mahvoldum sana he etiketlede görsün o da. Ben nerde geziom suc ortagıyız bi kere

Benim kadar sende suclusun iste yakaladım nanayı deme tesadüf bende oradaydım de dur etiketliyorum ama hakikatten 10cm ne yaaaaa
Y sen miydin orda parmak kadar diyen ben oyle ne yazılıyo die bakıodum sonra bi baktım biri seni etiketledim. Aha nana burda dedim

Mesela ben şu an msjlarınızdan bakıp o konuya göz gezdirdim ilk sayfada bile kahkaha attım yazılanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…