Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım göğüslerim süt kanalları genişlediği için sanırım oluyormuş

Niye banlanasın millete karışmazsan geceleri uykuda oluyorum ben

Sağol canım benim iyiki varsın nanam. Yaaa eee o zaman sen topikle uğraş

Sıkıntıdan karısıyorum iste burada herkes uyuyor

Sende iyiki varsın balam
Topigimizdekiler seninle beraber geceleri kıs uykusuna yatıyor
Valla genelde gec yatiorm hala ama koca laf edio arada birakmak zorunda kaliorm yoksam bilion beni.
Napion

Dombul dombul olmustur onlar simdi
Bende regl olacam sanırım füzeye döndüler
he vala kız büyüdüler insAllah seninki de sütten düzeye dönerler
Merhaba güzel anneler anne adayları ve aday adayları araniza yeni katıldım umarim bu topik güzel şeylerin başlangıcı olur benim için
hg cnm Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin insAllah

he vala kız büyüdüler insAllah seninki de sütten düzeye dönerler
hg cnm Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin insAllah
Bal akıttıgın dillerini agzını yüzünü muck muck amin insallah balam
Ayy sen ne güzel bi insansın ya allah razı olsun senden vallahi bende hepinize duacıyım kızlar rabbim kimin ne muradı varsa tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sendende allah razı olsun cicegim ne yaptımki amin insallah tüm evlat hasretiyle yananları yavrularına kavustursun insallah rabbim
Bu topik biraz ugurludur benden söylemesi ugur almak icinde bat bilgini verip totemimize katılman gerekiyor taze cicegim

Valla daha ne yapıcaksın dua eder dua bulursun inşallah ❤ son adet tarihinse sat de
Daha ne yapıcaksın canım ettigin dua edersin hayırlı dua bulursun inşallah ❤ satım 11 ocak inşallah uğurunuz banada bulaşır tez zamanda

İnsallah canım icimden geldigi icin anladıgım icin tüm hasret kalanların duacısıyım
Satı gebelik kesinlestiginde yazıyorum canım bat bilgini vermek gerekiyor Bekledigin Adet Tarihin neydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…