- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bende seniiiiiiiSeviyorum seni
Geip olacam canım bogazım cok kötü
İkisi de muhteşem Rabbim nasip etsinBenimde rabbim nasip ederse kızım zeynep kübra oğlum olursa Hamza Ali
İnş kız :) hepimize canımİkisi de muhteşem Rabbim nasip etsin
Yok canım göğüslerimBu kadar gaddar olma yavvv
Deli kadın yer seni
Farkediyorum balam yoklugun belli oluyor seninde
Göbeginmi kasınıyor canım genislediginden herhalde Bende grip olacam sanırım kendimi bugün iyi hissetmiyorum
Gecmis olsun canım insallah toparlarsın bende iyi degilim pek
Dombul dombul olmustur onlar simdiYok canım göğüslerimsüt kanalları genişlediği için sanırım oluyormuş
Niye banlanasın millete karışmazsanHayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹
Cok sevindim balam insaalah istedigin gibi olurBen seni hep özlüyorum manyak annem benim
Yersin yersin gece nerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersin
Sırf bunu duymayı bekliyordum zatenlorikom yok sizde yoksunuz
Gecmis olsun melegim siz iyi olun benim yüregim kus gibi oluyor
Buldugum ugraslardanda sıkıldımki ben
Sağol canım benimHayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹
Cok sevindim balam insaalah istedigin gibi olurBen seni hep özlüyorum manyak annem benim
Yersin yersin gece nerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersin
Sırf bunu duymayı bekliyordum zatenlorikom yok sizde yoksunuz
Gecmis olsun melegim siz iyi olun benim yüregim kus gibi oluyor
Buldugum ugraslardanda sıkıldımki ben
Sıkıntıdan karısıyorum isteNiye banlanasın millete karışmazsangeceleri uykuda oluyorum ben
Sende iyiki varsın balamSağol canım benimiyiki varsın nanam . Yaaa eee o zaman sen topikle uğraş
Valla genelde gec yatiorm hala ama koca laf edio arada birakmak zorunda kaliormSıkıntıdan karısıyorum isteburada herkes uyuyor
Sende iyiki varsın balam
Topigimizdekiler seninle beraber geceleri kıs uykusuna yatıyor
Biliyorum birtanem sen bırakmazsın burada olsan beniValla genelde gec yatiorm hala ama koca laf edio arada birakmak zorunda kaliormyoksam bilion beni.
Napion
Teşekkür ederim bakıyorum hemen@Fakirprenses ilk sayfaya gidip konu icerigine bakabilirsin balam
Yeni cicegimize dualar alalım böcekli böceksiz tüm ciceklerim haydiMerhaba güzel anneler anne adayları ve aday adaylarıaraniza yeni katıldım umarim bu topik güzel şeylerin başlangıcı olur benim için
he vala kız büyüdülerDombul dombul olmustur onlar simdi
Bende regl olacam sanırımfüzeye döndüler
hg cnm Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin insAllahMerhaba güzel anneler anne adayları ve aday adaylarıaraniza yeni katıldım umarim bu topik güzel şeylerin başlangıcı olur benim için
Ayy sen ne güzel bi insansın ya allah razı olsun sendenYeni cicegimize dualar alalım böcekli böceksiz ciceklerim haydi
Hoş bulduk canım cumlemiznkini inşallah ❤he vala kız büyüdülerinsAllah seninki de sütten düzeye dönerler
hg cnm Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin insAllah❤
Bal akıttıgın dillerini agzını yüzünü muck muckhe vala kız büyüdülerinsAllah seninki de sütten düzeye dönerler
hg cnm Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin insAllah❤
Sendende allah razı olsun cicegim ne yaptımkiAyy sen ne güzel bi insansın ya allah razı olsun sendenvallahi bende hepinize duacıyım kızlar rabbim kimin ne muradı varsa tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Valla daha ne yapıcaksın dua eder dua bulursun inşallah ❤ son adet tarihinse sat deBal akıttıgın dillerini agzını yüzünü muck muckamin insallah balam
Sendende allah razı olsun cicegim ne yaptımkiamin insallah tüm evlat hasretiyle yananları yavrularına kavustursun insallah rabbim
Bu topik biraz ugurludur benden söylemesi ugur almak icinde bat bilgini verip totemimize katılman gerekiyor taze cicegim
Daha ne yapıcaksın canım ettigin dua edersin hayırlı dua bulursun inşallah ❤Bal akıttıgın dillerini agzını yüzünü muck muckamin insallah balam
Sendende allah razı olsun cicegim ne yaptımkiamin insallah tüm evlat hasretiyle yananları yavrularına kavustursun insallah rabbim
Bu topik biraz ugurludur benden söylemesi ugur almak icinde bat bilgini verip totemimize katılman gerekiyor taze cicegim
İnsallah canım icimden geldigi icin anladıgım icin tüm hasret kalanların duacısıyımValla daha ne yapıcaksın dua eder dua bulursun inşallah ❤ son adet tarihinse sat de
Daha ne yapıcaksın canım ettigin dua edersin hayırlı dua bulursun inşallah ❤satım 11 ocak inşallah uğurunuz banada bulaşır tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?