Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nana sana 31de regl gecikti diyemiecem. Yeni batta veremiyorum
Gebede değilim
27. Gün ve hala pik değil
Femara ve çatlatma iğnesinden sonra hormonlarım eror veriyor

İnsallah canım icimden geldigi icin anladıgım icin tüm hasret kalanların duacısıyım
Satı gebelik kesinlestiginde yazıyorum canım bat bilgini vermek gerekiyor Bekledigin Adet Tarihin neydi?
Bekledigim tarih 1 şubat canım yani normalde hiç şaşmaz en fazla 1 gün önce olur ama gecikmez

Nana sana 31de regl gecikti diyemiecem. Yeni batta veremiyorum
Gebede değilim
27. Gün ve hala pik değil
Femara ve çatlatma iğnesinden sonra hormonlarım eror veriyor
Kız bu ay yumurtlma olmayacak belki de baya olmuş bu kadar gecikir mıydı sne

Kız bu ay yumurtlma olmayacak belki de baya olmuş bu kadar gecikir mıydı sne
30-35 gün arası ortalama regl oluyorum kuzum
Ama geçen ay femara hap ve ovitrelle oldum acaba diyorum ondanmı

Etiket etiket etiketttttttt
Hele bir 31i olsun bakalım bekle az kaldı
Kızz nana ana, bebeyi geçtim artık regl gelsin diye dua eder oldum sorma yumurtalarıöı çalmışlar

Kızz nana ana, bebeyi geçtim artık regl gelsin diye dua eder oldum sorma yumurtalarıöı çalmışlar
Hım anladım canım bilmem ilaçlar gecikme yapar mı ki

Bence sen erken yumurtladın yada tam regl öncesi yumurtlayacaksın kuzum ne zaman baslamıstın ovü testi yapmaya ve bugün yaptınmı at bakayım resmini

Bence sen erken yumurtladın yada tam regl öncesi yumurtlayacaksın kuzum ne zaman baslamıstın ovü testi yapmaya ve bugün yaptınmı at bakayım resmini
Kuzum 13. Gün başladm test yapmaya ama öncesinde olmuş olsaydım regl olurdum hemde çoktan, 14 gün hesabına göre
Sanırım ben regl olmadan yumurtlayacam

Kuzum 13. Gün başladm test yapmaya ama öncesinde olmuş olsaydım regl olurdum hemde çoktan, 14 gün hesabına göre
Sanırım ben regl olmadan yumurtlayacam
Reglden hemen sonra baslaman gerekirdi ovü testi yapmaya niye okadar gec basladınki
İnsallah tutunurda 31inde regl olmazsın degerlendirdik de regl sonrasını

Reglden hemen sonra baslaman gerekirdi ovü testi yapmaya niye okadar gec basladınki
İnsallah tutunurda 31inde regl olmazsın degerlendirdik de regl sonrasını
Biliyorum ama herif yoktu yapmadm, akıntımda yoku, aksine kuruluk vardı, hiç bir zaman erkende yumuetlamadm ama yumurtlamş olsaydm regl olurdum
Yok yok istikrarlıym şu bebe gelsin tek tek sildirecem yerleri

Biliyorum ama herif yoktu yapmadm, akıntımda yoku, aksine kuruluk vardı, hiç bir zaman erkende yumuetlamadm ama yumurtlamş olsaydm regl olurdum
Yok yok istikrarlıym şu bebe gelsin tek tek sildirecem yerleri
Her yumurtlamada akıntı aynı olmuyorki offf yanımda olsaydın keske suan
O bebe gelsin hergün sana sildirecek kakalı totosunu

Biliyorum birtanem sen bırakmazsın burada olsan beni bogazım acıyor sıcak birseyler tüketiyorum cicegim sen ne yapıyorsun
Ay o bogaz agrimasindan bıktm illallah ettim. Her firsatta olur cok gecmis olsn cnmcim.
Merhaba güzel anneler anne adayları ve aday adayları araniza yeni katıldım umarim bu topik güzel şeylerin başlangıcı olur benim için
Hommmmm yeni çüceeeeekk   hos geldin hemen emcükleyelim senii

Hamileyim hamileyimşaka bir yana kızlar ya ovu testi yaptım ve 2 gün pik yaptı bu ay sadece koyu olduğu zaman ve öncesi birliktelik oldu sonrası olmadı.acaba catladigini siliklestigini görmek ve sonrasinda da olması mı gerekiyordu

Allh seni top etmeye emii. Ben de heyecanlandim sonrasinda da olsydi cok ii olurdu tabi. Sen niye bi turlu duzenli yapmion degerlndrmni hep yarida kesiosun sankim. Ya oncesi yapiosn ya da siliklesince. Onceki gebelikler nasil oldu merk ettim bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…