Bekledigim tarih 1 şubat canım yani normalde hiç şaşmaz en fazla 1 gün önce olur ama gecikmezİnsallah canım icimden geldigi icin anladıgım icin tüm hasret kalanların duacısıyım
Satı gebelik kesinlestiginde yazıyorum canım bat bilgini vermek gerekiyor Bekledigin Adet Tarihin neydi?
Kız bu ay yumurtlma olmayacak belki deNanasana 31de regl gecikti diyemiecem. Yeni batta veremiyorum
Gebede değilim
27. Gün ve hala pik değil
Femara ve çatlatma iğnesinden sonra hormonlarım eror veriyor
İnsallah 9ay boyunca gecikir düzenliyorum cicegimBekledigim tarih 1 şubat canım yani normalde hiç şaşmaz en fazla 1 gün önce olur ama gecikmez
Ayy inşallah canimm ağzın bal yesinİnsallah 9ay boyunca gecikir düzenliyorum cicegim
Etiket etiket etikettttttttNanasana 31de regl gecikti diyemiecem. Yeni batta veremiyorum
Gebede değilim
27. Gün ve hala pik değil
Femara ve çatlatma iğnesinden sonra hormonlarım eror veriyor
30-35 gün arası ortalama regl oluyorum kuzumKız bu ay yumurtlma olmayacak belki debaya olmuş bu kadar gecikir mıydı sne
Kızz nana ana, bebeyi geçtim artık regl gelsin diye dua eder oldum sormaEtiket etiket etiketttttttt
Hele bir 31i olsun bakalım bekle az kaldı
Hım anladım canım bilmem ilaçlar gecikme yapar mı ki30-35 gün arası ortalama regl oluyorum kuzum
Ama geçen ay femara hap ve ovitrelle oldum acaba diyorum ondanmı
Kızz nana ana, bebeyi geçtim artık regl gelsin diye dua eder oldum sormayumurtalarıöı çalmışlar
Bence sen erken yumurtladın yada tam regl öncesi yumurtlayacaksın kuzum ne zaman baslamıstın ovü testi yapmaya ve bugün yaptınmı at bakayım resmini30-35 gün arası ortalama regl oluyorum kuzum
Ama geçen ay femara hap ve ovitrelle oldum acaba diyorum ondanmı
Kızz nana ana, bebeyi geçtim artık regl gelsin diye dua eder oldum sormayumurtalarıöı çalmışlar
Kuzum 13. Gün başladm test yapmaya ama öncesinde olmuş olsaydım regl olurdum hemde çoktan, 14 gün hesabına göreBence sen erken yumurtladın yada tam regl öncesi yumurtlayacaksın kuzum ne zaman baslamıstın ovü testi yapmaya ve bugün yaptınmı at bakayım resmini
Reglden hemen sonra baslaman gerekirdi ovü testi yapmaya niye okadar gec basladınkiKuzum 13. Gün başladm test yapmaya ama öncesinde olmuş olsaydım regl olurdum hemde çoktan, 14 gün hesabına göre
Sanırım ben regl olmadan yumurtlayacam
Biliyorum ama herif yoktu yapmadm, akıntımda yoku, aksine kuruluk vardı, hiç bir zaman erkende yumuetlamadmReglden hemen sonra baslaman gerekirdi ovü testi yapmaya niye okadar gec basladınki
İnsallah tutunurda 31inde regl olmazsın degerlendirdik de regl sonrasını
Her yumurtlamada akıntı aynı olmuyorki offf yanımda olsaydın keske suanBiliyorum ama herif yoktu yapmadm, akıntımda yoku, aksine kuruluk vardı, hiç bir zaman erkende yumuetlamadmama yumurtlamş olsaydm regl olurdum
Yok yok istikrarlıym şu bebe gelsin tek tek sildirecem yerleri
Ay o bogaz agrimasindan bıktm illallah ettim. Her firsatta olurBiliyorum birtanem sen bırakmazsın burada olsan benibogazım acıyor sıcak birseyler tüketiyorum cicegim sen ne yapıyorsun
Hommmmm yeni çüceeeeekk   hos geldin hemen emcükleyelim seniiMerhaba güzel anneler anne adayları ve aday adaylarıaraniza yeni katıldım umarim bu topik güzel şeylerin başlangıcı olur benim için
Hos geldin tatlimMerhaba güzel anneler anne adayları ve aday adaylarıaraniza yeni katıldım umarim bu topik güzel şeylerin başlangıcı olur benim için
Allh seni top etmeye emii. Ben de heyecanlandimHamileyim hamileyimşaka bir yana kızlar ya ovu testi yaptım ve 2 gün pik yaptı bu ay sadece koyu olduğu zaman ve öncesi birliktelik oldu sonrası olmadı.acaba catladigini siliklestigini görmek ve sonrasinda da olması mı gerekiyordu
İyi bakalım devam et karışmayaSıkıntıdan karısıyorum isteburada herkes uyuyor
Sende iyiki varsın balam
Topigimizdekiler seninle beraber geceleri kıs uykusuna yatıyor
Tesekkürler cicegimAy o bogaz agrimasindan bıktm illallah ettim. Her firsatta olurcok gecmis olsn cnmcim.
Hommmmm yeni çüceeeeekk   hos geldin hemen emcükleyelim senii
Bugün yarın giderim bu biraz uzun olabilirİyi bakalım devam et karışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?