- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
ay darısı başımıza kuzum, aşılama denemedik aslında aşılama için gittik hastaneye ama doktor bana çokmu anne olmak istiyorsun dedi evet dedim, o zaman direk tüp bebek aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedi.Aşılama denediniz mi öncesinde?
Ya benim bi arkadaşımın eşinde sadece iki adet sperm bulundu ve ikizleri var
Unutmam bacım, her aşamada bilgilendirrim inşallahİnsallah balamekledim senide totemimize bilgi vermeyi unutmazsın
İnsallah canım durum degisiklerinde etiketlersen sevinirim her mesajı kontrol edemeyebiliyorum gözden kactıgı oluyor oyüzdenUnutmam bacım, her aşamada bilgilendirrim inşallah
amin kuzucum inşallah etiketlerim merak etme canımİnsallah canım durum degisiklerinde etiketlersen sevinirim her mesajı kontrol edemeyebiliyorum gözden kactıgı oluyor oyüzdeninsallah tez elden sat bilgini verirsin bana
Hadi bismillah o zamanay darısı başımıza kuzum, aşılama denemedik aslında aşılama için gittik hastaneye ama doktor bana çokmu anne olmak istiyorsun dedi evet dedim, o zaman direk tüp bebek aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedi.
Ayyy hadi inşallah dualarınızda unutmayın benide nolurHadi bismillah o zaman
Suraya bir ben demistim bırakıyorumYa varya artık bebe oşmadığını biliyprum yumuetlasamda regl olsam diye dua eder oldum
Ayyyy resmen pikkkkk :)D 28. Gün yaaa höhhhh arkadaş ya
Ama 28. Gün ya höh artıkSuraya bir ben demistim bırakıyorum
Atesinle yak kavur ortalıgıAma 28. Gün ya höh artıkbu geceyi ben bir yakayım
Hic gulecegim yoktu kizAma 28. Gün ya höh artıkbu geceyi ben bir yakayım
Burası her kış böyle ama gerçekten bu kış baya faZla yağdıGünaydın ne güzel kar ya biz kar göremeden kış biticek
Biz alıştık soğuğunaAy maşallah, heryer karla kaplanmış
Donarım ben o şehirde
Valla ben eşim hep işten gelince oluyordu mecbur başka vaktimiz yoktu olucagı varsa oluyor çok kasmayın bu defa ay şu saatte olması gerekiyor diye strese giriypsunuzGeç kalmış olmazsın canım sabah spermler daha hareketli oluyormuş o yüzden söyledi Nanamız. Ama benden naçizane tavsiye işten gelince yapmayın. Bize de doktor söylemişti iş çıkışı yorgun oluyoruz diye spermler de yavaş oluyormuş
İlişkiden önce kahve içir çikolata falan havuç eşim hep onlardan yiyordu birde ek vitamin takviyesi öneriyorum çok faydası oluyo eşim 2 aya yakın kullandıOff keşke öyle bi imkanım olsaydı inşallah tutar dua edin nolur ❤
Ama günlerdir bekliyordumHic gulecegim yoktu kizyak anasini satim yaaak
Morfoloji kaç canımaynen öyle canım eşimin sperm sayısı düşük, olan spermlerinde çoğunluğu hareketsiz durumda, ileri hareketli sperm %20 falan yani.
Hadi ya ulasım sıkıntı olur öyle de ama ne güzel kar hiç görmeyenler içinBurası her kış böyle ama gerçekten bu kış baya faZla yağdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?