- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Amiin İnşallahİştenkafadan at birazdan bir bakmışsın olmuş inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun
Hani yazmio bilgilerinde
Evet canım öyle...insallah...Amin cnm insllh saolasin. Her sey vaktine esirdir diye bi laf vardi. Gercktn de oyleymis. Ne kdr istersen iste vakti dolmadan gercklesmiyor. Yeter ki hayrlisi gelsin sonunda. Insllh senin de gelince en guzli en hayrlisi gelcek ❤
Sana ayip yok tabiiisana solerken direk solerim
Sorma yaaa boynu tutuluyo artık kocanınSen de komutanlarin silah omza dedgi gibiayaklaaar omzaaa
Nereden cıkardınız bunu cok merak ettim
Çok geçmiş olsun yaşamış biri olaraktan çok iyi anlarım28 gündür yumuetlamayı bekliyorudm
Aralıksız 2 dakika durmadan deprem oldu
Yer titredi..dışardayız bu korkuyla çocuk mocuk olmaz ay kızlar ne zormuş bu deprem hissetmek, herkes dışarda
O nerden çıktı kız
Gecmis olsn cnm. Halâ dewam edio artci sarsintilar. Kendim de yasadgim icin cok korknc28 gündür yumuetlamayı bekliyorudm
Aralıksız 2 dakika durmadan deprem oldu
Yer titredi..dışardayız bu korkuyla çocuk mocuk olmaz ay kızlar ne zormuş bu deprem hissetmek, herkes dışarda
Bir icime dogdu gibi oldu insallah yerlesmedirO nerden çıktı kızsanki lekem geldi be kuzum olmadı bence
Senn ki ne zmndi pki
Hadi bakkaım kuzum amin inşBir icime dogdu gibi oldu insallah yerlesmedir
Hadi yaa tuhGecti bebegim benimki
Duruma paylasmıstı biri deHani yazmio bilgilerinde
Ya biri sana yazmısta etiketlemiş ondan dedim doğum günün kutlu olsun falan demişNereden cıkardınız bunu cok merak ettim
Arkadas olayı yanlıs anlamısYa biri sana yazmısta etiketlemiş ondan dedim doğum günün kutlu olsun falan demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?