- 6 Aralık 2017
- 6.456
- 6.576
- 198
Onu şuanda hatırlamıyorum hiç canımMorfoloji kaç canım
Kismet iste demk ki gec yumurtluosun. Benm bi arkdsim da adetine yakin yumurtlamis.tabi bunu bilmio. Yani bilgisi falan yok bu konularda. Kocasi da dikkatsz olunca kadin simdi benden 1.5 ay onde hamileAma günlerdir bekliyordum
Belkide bugn bende tohumları ekecemKismet iste demk ki gec yumurtluosun. Benm bi arkdsim da adetine yakin yumurtlamis.tabi bunu bilmio. Yani bilgisi falan yok bu konularda. Kocasi da dikkatsz olunca kadin simdi benden 1.5 ay onde hamile
Hadi insllllhhhh Belkide bugn bende tohumları ekecem
Bende adete 1 hafta kala yumurtlamıstımKismet iste demk ki gec yumurtluosun. Benm bi arkdsim da adetine yakin yumurtlamis.tabi bunu bilmio. Yani bilgisi falan yok bu konularda. Kocasi da dikkatsz olunca kadin simdi benden 1.5 ay onde hamile
Ornek 2Bende adete 1 hafta kala yumurtlamıstım
AynenOrnek 2
Aynen canım açıyorlar yolları ama tabi hep böyle yağarsa sıkıntıHadi ya ulasım sıkıntı olur öyle de ama ne güzel kar hiç görmeyenler için
Ooooo tüyolarrrr, kesinlikle uygulayacamHadi insllllhhhh 
Ayiptr solemesi esin hemen cikmasin icinden ok
Valla şimdiye kadar hiç gebe kalamadım o yüzden ben kasıyorum. O olacağı varsa olurlar beni pek bulmadıValla ben eşim hep işten gelince oluyordu mecbur başka vaktimiz yoktu olucagı varsa oluyor çok kasmayın bu defa ay şu saatte olması gerekiyor diye strese giriypsunuz
Cok ayıp coooookkkkHadi insllllhhhh 
Ayiptr solemesi esin hemen cikmasin icinden ok
Sana ayip yok tabiiiCok ayıp coooookkkk
Sen de komutanlarin silah omza dedgi gibiCok ayıp coooookkkk
Aynen sağlık olsun valla canımAynen canım açıyorlar yolları ama tabi hep böyle yağarsa sıkıntı
İştenkafadan at birazdan bir bakmışsın olmuş inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursunValla şimdiye kadar hiç gebe kalamadım o yüzden ben kasıyorum. O olacağı varsa olurlar beni pek bulmadı
Naber nasılsın canım?Instani veer
Hayırlısı olsun arkadaşlar bende transfer oldum bekliyorum inşallah bende 2020 bebisimle birlikte olurumEvrene mesaj iletilmiş.. ☺ Anne oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?