- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
B3n de bekledigim zaman olmuyorum bir kac gun atliyor . Beklemedigimde de erken geliyorStrese girme ama rahat bırak kendini bundefa adette olunmuyor
Benim ondan dolayı olmamıstı kendimi kasıyodum ondan oluyordu allaha şükür aştımVajinusmus iliskiye girerken kulaktan dolma seylerden dolayi mi oluyor? Hani millet korkutur şöyle böyle diye mi ondan dolayi mi korkuyorsunuz
Dimi cidden herşey psikolojik yaa kesinlikleB3n de bekledigim zaman olmuyorum bir kac gun atliyor . Beklemedigimde de erken geliyor
Ay bi arkadasim vardi deli mi neBenim ondan dolayı olmamıstı kendimi kasıyodum ondan oluyordu allaha şükür aştım
Evet cnm malesef bana yengem baya abartılı anlattı baya korktum.Vajinusmus iliskiye girerken kulaktan dolma seylerden dolayi mi oluyor? Hani millet korkutur şöyle böyle diye mi ondan dolayi mi korkuyorsunuz
Benim yengem öyle olmuştu bize gelmişlerdi balayına gitmeden oturamıyodu ciddenAy bi arkadasim vardi deli mi nedemisti ki ilk gece den sonraki gun yuruyemiyordum yuruyusum degismisti acidan
Ooo o zaman kanda kesin çıkar testte de çıkar benim 10.günde çıktı geç döllenmeydi bideeğer doğru tahmin ediyosam 17
Ah bu insanlar cevredekiler hep mi kotulugumuzu isterler? Ablam bana demisti soylemesi ayipEvet cnm malesef bana yengem baya abartılı anlattı baya korktum.
Brn de abartiyor sandim ya varmis aynisi demekki o da diyordu oturamiyom napmis bunlar yaBenim yengem öyle olmuştu bize gelmişlerdi balayına gitmeden oturamıyodu cidden
Cnm ya çok zorluyorlar yada zar yapısından kaynaklı. Gerçekten herkesin kolay geçmiyo.Brn de abartiyor sandim ya varmis aynisi demekki o da diyordu oturamiyom napmis bunlar ya
Kiiz yesim ablaa yine sahalardasinMerhaba hanimlar innovita erken gebelik testi kullanan var mi aranizda? Guvenilir midir? Catlayacagim meraktan
Ilginç ama bide erkegin anlayisina bagli bence oylr hanzo gibi davranirsa elbette cani acir insaninCnm ya çok zorluyorlar yada zar yapısından kaynaklı. Gerçekten herkesin kolay geçmiyo.
Hadi inş transfer yapildimiFfeeeerrrrrrr nuuuuuurrrr huuuu huuuuuuukizzzz been tup bebege basladim senden nnaaaaahhhhhhaaabberr
Bir sene daha vakit veriyoruz kendimize olmazsa seneye tedavi kesin olacak canım cok haklısın...Herşeyin bir vakti zamanı var ,sabırsızlanıyoruz evet ama Allah en hayırlı zamanda nasip edıyor,ümidınızı hiç yitirmeyin ,ben 3 yıl bekledim,Allah kavusmayı nasip ederse inş . Bılıyorum cok zor amaozellıkle yaş problemınız yoksa kafanıza takmayıp hızurlu bi yaşan sürmeniz,ama yaş ileriyse de tedavıye başlamak gerek bence
İnsallah yumosunla kocanın spermosu birlesir size benzeyen bir bebeginiz olur cicegim insallah insallahkizlaaarriiiiiiimmm melekleerriiimmm benim yarin kontrolum var duaniza talibim insallah yumoslarim iyi durumdadir birden cok yumosum saglikla gelismektedir
Ne kadar incesin
Sende öyleTam da ona layik bi protesto cumlesi
Aksam yemegi henüz yemedim koca gec gelecekmis buaksam ne yesemki
Hadi gel yiyeyim
Hamile kalmıstın dimi limonlu su ictigin dönemde dogru hatırlıyorumBen zayıflamak için içiyordum :))
iyiyim canımcım ben hep sahadayımda hani diyorlar ya takip etmeyince belirti aramayınca rahat oluyorsun bebek oluyor diye. BDV okuya okuya içim şiştiKiiz yesim ablaa yine sahalardasinnapion nasilsin bat ne zmn
İnşallah gelişmiştir yumoşlar canımmm duam seninlekizlaaarriiiiiiimmm melekleerriiimmm benim yarin kontrolum var duaniza talibim insallah yumoslarim iyi durumdadir birden cok yumosum saglikla gelismektedir
O konuya daha gelmedikHadi inş transfer yapildimi
Gorduuuummmmmmmm cizgiyiiyiyim canımcım ben hep sahadayımda hani diyorlar ya takip etmeyince belirti aramayınca rahat oluyorsun bebek oluyor diye. BDV okuya okuya içim şiştiBirde doktorlar bakmaya karar verdi 1 yıl doldu testlerim yapıldı falan şimdi tam gaz uğraşıyorum canım. Bat 8 şubat ama şuna bir baksanıza bir zahmet Eki Görüntüle 2583235
Mutlaka onun da etkisi vardır cnm ama zar yapısından dolayı zorlananlar da var benim Bi arkadaş da çok zor oldu diye anlatmıştı yıllar önceIlginç ama bide erkegin anlayisina bagli bence oylr hanzo gibi davranirsa elbette cani acir insanin
Yaaa allah razi olsunİnşallah gelişmiştir yumoşlar canımmm duam seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?