Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sene daha vakit veriyoruz kendimize olmazsa seneye tedavi kesin olacak canım cok haklısın...
kizlaaarriiiiiiimmm melekleerriiimmm benim yarin kontrolum var duaniza talibim insallah yumoslarim iyi durumdadir birden cok yumosum saglikla gelismektedir
İnsallah yumosunla kocanın spermosu birlesir size benzeyen bir bebeginiz olur cicegim insallah insallah
Ne kadar incesin
Tam da ona layik bi protesto cumlesi
Sende öyle
Yesin o lop loop
N Nana Ana ne yedin bugun kiz
Aksam yemegi henüz yemedim koca gec gelecekmis buaksam ne yesemki
Nana beni ye tatli olarak N Nana Ana
Hadi gel yiyeyim
Ben zayıflamak için içiyordum :))
Hamile kalmıstın dimi limonlu su ictigin dönemde dogru hatırlıyorum

Kiiz yesim ablaa yine sahalardasin napion nasilsin bat ne zmn
iyiyim canımcım ben hep sahadayımda hani diyorlar ya takip etmeyince belirti aramayınca rahat oluyorsun bebek oluyor diye. BDV okuya okuya içim şişti Birde doktorlar bakmaya karar verdi 1 yıl doldu testlerim yapıldı falan şimdi tam gaz uğraşıyorum canım. Bat 8 şubat ama şuna bir baksanıza bir zahmet

Gorduuuummmmmmmm cizgiyi

Ilginç ama bide erkegin anlayisina bagli bence oylr hanzo gibi davranirsa elbette cani acir insanin
Mutlaka onun da etkisi vardır cnm ama zar yapısından dolayı zorlananlar da var benim Bi arkadaş da çok zor oldu diye anlatmıştı yıllar önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…