Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberler veririz tez zamanda

İki gün önce uaptim en son ama negatif, kullanmaya baslayayim o zaman ben..

Kızlar hepinize merhaba yumurtlama akıntısı 2-3 gun surermi yumurta akı kıvamında yapışkan halde adetlerım 28 gunde bir duzenli olur dunden berı bu akıntı var adet dongusunun 18. Günündeyım

Kızlar hepinize merhaba yumurtlama akıntısı 2-3 gun surermi yumurta akı kıvamında yapışkan halde adetlerım 28 gunde bir duzenli olur dunden berı bu akıntı var adet dongusunun 18. Günündeyım
Olabilir canım yumurtluyor olabilirsin ovü testin varsa yap bebek istiyorsan önümüzdeki üc günü degerlendirin

Olabilir canım yumurtluyor olabilirsin ovü testin varsa yap bebek istiyorsan önümüzdeki üc günü degerlendirin
Evet nanacım ovu yapıyorum akşamda yapıp son halinin fotodunu atarım sızde bir yorumlarsınız evet bebek hepimiz gibi bnde cok istıyorum inş en kısa surede saglıkla bızım olur bebeklerımız, 28 gunde bır adet olan bırı 18-19. Gun yumurtlama yapabılır mı normalde 14. Gın olmadı gerekmezmı

Yoo olmaz hic ii olur hatta. Gebelik dusunenler kullanmali zaten.
Ahh içim gitti bee
Ayy evet ben de gormustm bunuu cok tatli guluo

Gerekmez tatlım ovü her zaman degisiklik gösterebilir iki kerede yumurtlama yasayabilirsin bir ayda. Bu adetten hemen sonra yada adetten hemen öncede olabilir malesef döngü süresine göre belli olmuyor ovü tarihlerimiz sen testini yap yaptıgında atarsın. akıntından ovüyü anlayabiliyorsan kıvamlı akıntı gördügün günleride degerlendir canım

Ozaman 18. Gun bn yumurtlafıysam adet olma tarıhım degısır yani dimi normal zamanımda adet olmazsam hemen bebek dıye dusunmemelıyım belkı adet gec gelecektır ozaman yumurtlamadan dolayı dimi

Günleri bazen değişebilir bende genelde 14 gün civarı olurdu ama en sonkinde 11.günde oldu yumurtlama. Bir kaç gün farkettiği olabiliyor.

inşallah be canım Rabbim hepimize nasip etsin
kuzum inşallah vardır ya yumurtlama günüm tahminimce 12 si yada sonraki bi kaç günden biri test yapmadım bilemiyorum net olarak ama akıntım 12 sinin gecesi geldi
Himmm hadi hyrlisi cnm akıntıdan bı kaç gün sonra ovulasyon oldu desek 15 Ocak bat günün bugün falan belki de yeni yerlesiyor hadi insAllah güzel haberler veririsn

Ozaman 18. Gun bn yumurtlafıysam adet olma tarıhım degısır yani dimi normal zamanımda adet olmazsam hemen bebek dıye dusunmemelıyım belkı adet gec gelecektır ozaman yumurtlamadan dolayı dimi
evet canım gec yumurtlama oldugunda regl süreside uzayabiliyor

İşe yarıyorsa onuda içerim
Birisi diyordu ama kim oldugunu hatırlayamadım okadar cok cicegim varki
Sana ozel atarim artik

Limonlu su zayflatmya yardimci bilion muu
Ödem atıyormus biliyorum balam

Herşeyin bir vakti zamanı var ,sabırsızlanıyoruz evet ama Allah en hayırlı zamanda nasip edıyor,ümidınızı hiç yitirmeyin ,ben 3 yıl bekledim,Allah kavusmayı nasip ederse inş . Bılıyorum cok zor amaozellıkle yaş problemınız yoksa kafanıza takmayıp hızurlu bi yaşan sürmeniz,ama yaş ileriyse de tedavıye başlamak gerek bence

Günleri bazen değişebilir bende genelde 14 gün civarı olurdu ama en sonkinde 11.günde oldu yumurtlama. Bir kaç gün farkettiği olabiliyor.
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay bende ovüyü yakalayabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…