- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Peki vasjinusmuu atlattiktan sonra kolay grcti mi ilkMutlaka onun da etkisi vardır cnm ama zar yapısından dolayı zorlananlar da var benim Bi arkadaş da çok zor oldu diye anlatmıştı yıllar önce
Silik çizgi var ama hamiş olabilirsimiyiyim canımcım ben hep sahadayımda hani diyorlar ya takip etmeyince belirti aramayınca rahat oluyorsun bebek oluyor diye. BDV okuya okuya içim şiştiBirde doktorlar bakmaya karar verdi 1 yıl doldu testlerim yapıldı falan şimdi tam gaz uğraşıyorum canım. Bat 8 şubat ama şuna bir baksanıza bir zahmet Eki Görüntüle 2583235
Tm inş transfer sonrasi ananas meyvesi yeO konuya daha gelmedikignelerdeyim yarin kontrol var
Umut vaadediyormuKıııız koyu sanki yaaaaaa
Kuzum hcg herkeste aynı yükselmiyor ki beklemekte fayda var :)Ooo o zaman kanda kesin çıkar testte de çıkar benim 10.günde çıktı geç döllenmeydi bide
Saglikli yumoslarim olsun insallahh simdi avokado kabak cekirdegi tuketiyom bu asamada . Insallah transfrr olunca da ananas havuc tuketirimTm inş transfer sonrasi ananas meyvesi ye
Yok kız ben bebek düşünmeden önce içiyodumBir sene daha vakit veriyoruz kendimize olmazsa seneye tedavi kesin olacak canım cok haklısın...
İnsallah yumosunla kocanın spermosu birlesir size benzeyen bir bebeginiz olur cicegim insallah insallah
Ne kadar incesin
Sende öyle
Aksam yemegi henüz yemedim koca gec gelecekmis buaksam ne yesemki
Hadi gel yiyeyim
Hamile kalmıstın dimi limonlu su ictigin dönemde dogru hatırlıyorum
Valla cnm biz anlamamışıeiz bizim ilk hafta olmuş zaten. Alışma aşamasında biraz sıkıntı yaşadım ama Bi kaç aya alıştım çok şükürPeki vasjinusmuu atlattiktan sonra kolay grcti mi ilk
Ama cok iyi hatırlıyorum onunda etkisinin oldugunu düsünüyorum diyordun bulurum bak besbin küsür sayfa dinlememYok kız ben bebek düşünmeden önce içiyodum
Hosgeldim ozaman2020 adayları içinde bende varım
Cok şükür sevindin senin adina:) bebiste gelse tam olur hrrsry insallahValla cnm biz anlamamışıeiz bizim ilk hafta olmuş zaten. Alışma aşamasında biraz sıkıntı yaşadım ama Bi kaç aya alıştım çok şükür
Gorduuuummmmmmmm cizgiyi
İişte ilk defa kullanıdığım bir test olunca emin olamadım kullanan var mı sormak istedim kızlar. İnşallah öyledir ama bir şüphe var hep inşallah doğrudur testSilik çizgi var ama hamiş olabilirsim
Aaa kuzum yanlışmı hatırlıyosun acaba Çünkü hamile kaldığım ay birtek macun kullandım o ara sen zaten ara vermiştin buraya girmiyodunAma cok iyi hatırlıyorum onunda etkisinin oldugunu düsünüyorum diyordun bulurum bak besbin küsür sayfa dinlemem
Evet benimde böyleydi yaUmut vaadediyormu
Tamam ben bakıp bulacam onu belki baskası söylemistir cicegim ben yanlıs hatırlıyorumdurAaa kuzum yanlışmı hatırlıyosun acaba Çünkü hamile kaldığım ay birtek macun kullandım o ara sen zaten ara vermiştin buraya girmiyodun
Insallah doğrudurİişte ilk defa kullanıdığım bir test olunca emin olamadım kullanan var mı sormak istedim kızlar. İnşallah öyledir ama bir şüphe var hep inşallah doğrudur test
Belli olmuyor işte bir iki güne yap sen testKuzum hcg herkeste aynı yükselmiyor ki beklemekte fayda var :)
Silik valla kan ver benceİişte ilk defa kullanıdığım bir test olunca emin olamadım kullanan var mı sormak istedim kızlar. İnşallah öyledir ama bir şüphe var hep inşallah doğrudur test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?