Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki eşinin tepkisi nasıl oldu baya uzun bi süre çünkü

Peki eşinin tepkisi nasıl oldu baya uzun bi süre çünkü
Anlayışlı karşıladı çok şükür cnm ben seninle onun için evlenmedim dedi hep ama içten içe çok da üzüldü tabi kavgalarımız da oluyodu bu yüzden bazen anlayamıyodu

Anlayışlı karşıladı çok şükür cnm ben seninle onun için evlenmedim dedi hep ama içten içe çok da üzüldü tabi kavgalarımız da oluyodu bu yüzden bazen anlayamıyodu
Yinede iyi davranmış çok şükür atlatmışsın, kadın da erkekte az çok stres oluyor tabi ama başka sorun olunca tabi yapicak bişey yok, inşallah bebislede taçlanır yuvanız

Ozaman 18. Gun bn yumurtlafıysam adet olma tarıhım degısır yani dimi normal zamanımda adet olmazsam hemen bebek dıye dusunmemelıyım belkı adet gec gelecektır ozaman yumurtlamadan dolayı dimi
Evet oyle canim.ben de şu an tam o durumdayım bugün 28. Gün adet günüm ama olmadım çünkü yumurtlamaya göre 14.gun dolmasına daha iki gün var.demekki bu ay 30 günde olacağım gecikmeli

Kızlar ovulasyon testlerim boyle sizce ne durumdayım yani Acaba benim yumurta olgunlaşıp catlamıyor mu

Eklentiler

• 308ADC0C-285D-405C-B5B7-434E91A2EFA6.webp
    67 KB · Görüntüleme: 30
1.5 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım şuan beta hcg 3 defa kanda baktirdim 2 ser gün arayla 63 363 1652 cıktı bakalım pazartesi tekrar denicem
Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir bebeğin. 2 düşük kimyasal mıydı sebebi neydi.ben de 2 düşük yaptım da ondan soruyorum

Birçok yere yazdım bende katılabilir miyim
Katılabilir miyim bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…