Allah kucagınıza almayı nasip etsin cicegim darısı Aylardır yıllardır bekleyen bizlerin basına insallahHosbuldukdaha yeni ablaları 1 aylık sonunda oldu rabbime şükürler olsun
Bazı cubuklar aynı gun bı gunduz yaptım bı aksam ona dıkkat ettın mı canımDeğişik çıkmıs biraz anlamadım ben tam
İnşallah silinir endişeleniyorum çatlama olmama durumu nasıl oluyor hep boyle koyu mu gıdiyor yoksa hic bukadar koyulaşmazmıydıCanım bu ay benim de böyle oldu 2 gün koyuydu.yumurtlama bazen 2 gün de devam edebiliyormus.normal bir durum.yarin tekrar yap çok yüksek ihtimal silik göreceksin.
Baktım canım
Allahhiimm yaaa hepiniz cok tstlisiniz Allah razi olsunLorikkk dualarimiz seninle her şey çok güzel olacak inşallah Allahın izniyle
Katılabilirsin bebegim etiket olmayınca görmüyorum pardonBirçok yere yazdım bende katılabilir miyim
Katılabilir miyim bende
İşte ovuladyon cubuklarının resmini atmıstım bu mesajdan bı onceki mesajda ona bakabilirmisin yani nanacım ne alemdeyim benBaktım canım
O halde söylüyorum minnos bir kız geliyorCanım Çin takvimi kız gösteriyor ama ben erkek hissediyorum bilmiyorum☺
Canım benim geçen ay da böyleydi. Doktora gittigimde muayene etti.yumurtalar çatlamış çok güzel sivisini da görüyorum falan demişti. Belki yapısal olarak her ay bu şekilde iki gün sürüyor olabilir diye düşündüm ben deİnşallah silinir endişeleniyorum çatlama olmama durumu nasıl oluyor hep boyle koyu mu gıdiyor yoksa hic bukadar koyulaşmazmıydı
Yok cicegim buyümüs yumurtaların sen bugünlerindegerlendir ama resimlerinide bulanık geldi normalde dahamı koyularKızlar ovulasyon testlerim boyle sizce ne durumdayım yaniAcaba benim yumurta olgunlaşıp catlamıyor mu
Seninde adetlerinCanım benim geçen ay da böyleydi. Doktora gittigimde muayene etti.yumurtalar çatlamış çok güzel sivisini da görüyorum falan demişti. Belki yapısal olarak her ay bu şekilde iki gün sürüyor olabilir diye düşündüm ben de
galiba biraz daha koyu duruyor nanacım bilmiyorum ya neden boyle oluyor yumurtlama gunum geç sarkıyor, eylül gibi düşüğüm oldu ondan sonra yumurtlama gunlerım sastı hatta tam dış gebelik mi normal dusukmu bılemedıler iğne ile dusurulmuştu. İşte o zamandan beri bı gec yumurtluyorum ama yone 28-29 gunde adetım gelıyor gec yumurtlayıp adet nasıl zamanında gelıyor onu anlayamıyorımYok cicegim buyümüs yumurtaların sen bugünlerindegerlendir ama resimlerinide bulanık geldi normalde dahamı koyular
Koyuya yakın duruyor yumurtlams gibi ama yarın bir daha yap bakalım nasıl çıkcakBazı cubuklar aynı gun bı gunduz yaptım bı aksam ona dıkkat ettın mı canım
Aynen hayırlı olsunda sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilO halde söylüyorum minnos bir kız geliyorAllah'ın izniyle.Hayirli evlat nasip etsin Allah
. kız erkek farketmez
Bnmkisi tuttuuAynen hayırlı olsunda sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilama genelde çin takvimi turmuyo diyenler var bilmiyorum haftaya öğreniriz inşallah
O bünyeden bünyeyede degisebiliyor canım belki cift yumurtluyorsundur bir ayda farkında olmuyorsundurSeninde adetlerin
galiba biraz daha koyu duruyor nanacım bilmiyorum ya neden boyle oluyor yumurtlama gunum geç sarkıyor, eylül gibi düşüğüm oldu ondan sonra yumurtlama gunlerım sastı hatta tam dış gebelik mi normal dusukmu bılemedıler iğne ile dusurulmuştu. İşte o zamandan beri bı gec yumurtluyorum ama yone 28-29 gunde adetım gelıyor gec yumurtlayıp adet nasıl zamanında gelıyor onu anlayamıyorım
Bunda yok gibi. Keşke olsaydı. Çok seviyorum o çizgiyi görmeyimesele çocuk olunca herkesin 2. Çizgisi mutlu ediyor beni. 3 aydır deniyoruz biz de tutturamadık maalesef. Geçen yıl bir ayda bir ilişkiyle hamile kalmıştım. Ve adetim yaklaşırken içime doğdu sanırım test yapıp pozitifi görmüştüm. Plansız olduğu için çok şaşormıştım ama kalbi durdu maalesef. Şimdi uğraşıyoruz olmuyor. Her seyin bir zamanı var aslında.
Bir süre ara verince direk eylül anneleri ce ocakta hamile kalanlara takılmaya basladım.
Tatlım sende hamile kalmıssın hic kutlamayada gelmiyorsunuz haYaaaa senin yüzünden meraktan koltuk altımı kaşıyayımda senin dediğin yerde bakalım beze gibi bişey gelicekmi diye yaptım valla içim çekildi acıdan,göğsümün yanları fena acıyomuş dokununca anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?