Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bu ay benim de böyle oldu 2 gün koyuydu.yumurtlama bazen 2 gün de devam edebiliyormus.normal bir durum.yarin tekrar yap çok yüksek ihtimal silik göreceksin.
İnşallah silinir endişeleniyorum çatlama olmama durumu nasıl oluyor hep boyle koyu mu gıdiyor yoksa hic bukadar koyulaşmazmıydı

İnşallah silinir endişeleniyorum çatlama olmama durumu nasıl oluyor hep boyle koyu mu gıdiyor yoksa hic bukadar koyulaşmazmıydı
Canım benim geçen ay da böyleydi. Doktora gittigimde muayene etti.yumurtalar çatlamış çok güzel sivisini da görüyorum falan demişti. Belki yapısal olarak her ay bu şekilde iki gün sürüyor olabilir diye düşündüm ben de

Kızlar ovulasyon testlerim boyle sizce ne durumdayım yani Acaba benim yumurta olgunlaşıp catlamıyor mu
Yok cicegim buyümüs yumurtaların sen bugünlerindegerlendir ama resimlerinide bulanık geldi normalde dahamı koyular

Seninde adetlerin
Yok cicegim buyümüs yumurtaların sen bugünlerindegerlendir ama resimlerinide bulanık geldi normalde dahamı koyular
galiba biraz daha koyu duruyor nanacım bilmiyorum ya neden boyle oluyor yumurtlama gunum geç sarkıyor, eylül gibi düşüğüm oldu ondan sonra yumurtlama gunlerım sastı hatta tam dış gebelik mi normal dusukmu bılemedıler iğne ile dusurulmuştu. İşte o zamandan beri bı gec yumurtluyorum ama yone 28-29 gunde adetım gelıyor gec yumurtlayıp adet nasıl zamanında gelıyor onu anlayamıyorım

O bünyeden bünyeyede degisebiliyor canım belki cift yumurtluyorsundur bir ayda farkında olmuyorsundur
Adet günleri bizimde degiskenlik gösteriyor seninde düsügün olmus oda normaldir canım sıkma kendine dert etme sakın

bmbm canım hamile kalmıssın tesadüfen gördüm hic söylemiyorsunda

Tatlım sende hamile kalmıssın hic kutlamayada gelmiyorsunuz ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…