Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre ara verince direk eylül anneleri ce ocakta hamile kalanlara takılmaya basladım. Çok uğrastım ollmadı ara verdim. Sonra ilk denemede hamile kaldım. Kısmet işte. Darısı tüm isteyenlere.
Hayırlısı olsun canım gözünüzaydın
Arasıra burayada ugrayın cok hamisimiz var bilgialısverisinde bulunabilirsiniz

Saglikli yumoslarim olsun insallahh simdi avokado kabak cekirdegi tuketiyom bu asamada . Insallah transfrr olunca da ananas havuc tuketirim
Kızlar ananas benim ttransfer sonrası yasaklı listemdeydı yanı yemenem gereken seyler arasındaydı ,bence dr unuza mutkaka sorun, rahmi fazla kasarak bebegın tutunmasına engel olabılıyor diye bılıyorum.

Canım dıs gebelıkin vurundugun ignenin adı ne? Ben de dıs gebelık yasadım birkere,ipneyle sonlandırıldı.dr iğne sonrası 3-4 ay bebek yasak korunun ve adetlerın duzensızlescek korkma dedi. İgnenin etkısı bebege gecmesın diye ara vermek gerekıyor,kanser tedavısınde kullanılan bir iğnegdı adını şimdi unuttum

Evet iğnenin adını bende hatırlayamafım ama oyleydı zaten 4 ay gectı inş olur artık

Kızlar ananas benim ttransfer sonrası yasaklı listemdeydı yanı yemenem gereken seyler arasındaydı ,bence dr unuza mutkaka sorun, rahmi fazla kasarak bebegın tutunmasına engel olabılıyor diye bılıyorum.
Yaaaaa genelde yeniliyor diye okudum hep sorarim

Insalllaahhh artik bebisine kavusursun heyecanin teeee buraya kadar geldi❤ igneyi vurduktan 36 saat sonra catliyordu sanirim degerlendir bol bol kuvvet verici seyler yedir enisteye sen de ye
Aminn ınsallah kuzum gelır sesim sagar sultan bile duydu cnm aynen degerlendırdık dunude bgunude degrlendırcgm zaten pazartesi kontrolum var cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…