Hayırlısı olsun canım gözünüzaydınBir süre ara verince direk eylül anneleri ce ocakta hamile kalanlara takılmaya basladım.Çok uğrastım ollmadı ara verdim. Sonra ilk denemede hamile kaldım. Kısmet işte. Darısı tüm isteyenlere.
Bu gece baktım sonuncu testten daha açık rengi silikleşiyor ve agrım var çatlıyor yada çatlamışEvet tam pik değerlendirin mutlaka
Kızlar ananas benim ttransfer sonrası yasaklı listemdeydı yanı yemenem gereken seyler arasındaydı ,bence dr unuza mutkaka sorun, rahmi fazla kasarak bebegın tutunmasına engel olabılıyor diye bılıyorum.Saglikli yumoslarim olsun insallahh simdi avokado kabak cekirdegi tuketiyom bu asamada . Insallah transfrr olunca da ananas havuc tuketirim
Canım pıhtılaşma testi yaptılar mı düşükler sonrasunda?1.5 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım şuan beta hcg 3 defa kanda baktirdim 2 ser gün arayla 63 363 1652 cıktı bakalım pazartesi tekrar denicem
Canım dıs gebelıkin vurundugun ignenin adı ne? Ben de dıs gebelık yasadım birkere,ipneyle sonlandırıldı.dr iğne sonrası 3-4 ay bebek yasak korunun ve adetlerın duzensızlescek korkma dedi. İgnenin etkısı bebege gecmesın diye ara vermek gerekıyor,kanser tedavısınde kullanılan bir iğnegdı adını şimdi unuttumSeninde adetlerin
galiba biraz daha koyu duruyor nanacım bilmiyorum ya neden boyle oluyor yumurtlama gunum geç sarkıyor, eylül gibi düşüğüm oldu ondan sonra yumurtlama gunlerım sastı hatta tam dış gebelik mi normal dusukmu bılemedıler iğne ile dusurulmuştu. İşte o zamandan beri bı gec yumurtluyorum ama yone 28-29 gunde adetım gelıyor gec yumurtlayıp adet nasıl zamanında gelıyor onu anlayamıyorım
Evet iğnenin adını bende hatırlayamafım ama oyleydı zaten 4 ay gectı inş olur artıkCanım dıs gebelıkin vurundugun ignenin adı ne? Ben de dıs gebelık yasadım birkere,ipneyle sonlandırıldı.dr iğne sonrası 3-4 ay bebek yasak korunun ve adetlerın duzensızlescek korkma dedi. İgnenin etkısı bebege gecmesın diye ara vermek gerekıyor,kanser tedavısınde kullanılan bir iğnegdı adını şimdi unuttum
Yaaaaa genelde yeniliyor diye okudum hep sorarimKızlar ananas benim ttransfer sonrası yasaklı listemdeydı yanı yemenem gereken seyler arasındaydı ,bence dr unuza mutkaka sorun, rahmi fazla kasarak bebegın tutunmasına engel olabılıyor diye bılıyorum.
Bat 27Katılabilirsin bebegim etiket olmayınca görmüyorum pardon
Batını ver yazayım
Amın ınsallah cnm ınsallah deli gibi istiyorum cnm Allahım duy sesimi Rabbimİnşallah senın için hayırlıysa ve istıyosan ikiz gelsin
Aminn ınsallah kuzum gelır sesim sagar sultan bile duydu cnmInsalllaahhh artik bebisine kavusursun heyecanin teeee buraya kadar geldi❤ igneyi vurduktan 36 saat sonra catliyordu sanirim degerlendir bol bol kuvvet verici seyler yedir enisteye sen de ye
Vurdurmadan once tam pik degıldı cnmKuzum birşey soracam, senin iğneni vurulduğun gün pikmiydi?
İşte tam bu nokta aklımı karıştırıyorVurdurmadan once tam pik degıldı cnm
Aynen cnm zaten 18den yuksek ise süper diyorlarMasallah boyutlari da iyiymis
Cnm ama silik pembe idi çünkü yumurtam gelısmıstı ıgneyı vurdurdugumda pik oldu ve sımdı belim kasıgım cok agrıyorİşte tam bu nokta aklımı karıştırıyor
İğnei vurduğunda pik çıkar zaten kuzucumCnm ama silik pembe idi çünkü yumurtam gelısmıstı ıgneyı vurdurdugumda pik oldu ve sımdı belim kasıgım cok agrıyor
Amın kuzum amın ınsallah yaCok güzel görünüyor canım hadi insallah buay tutsun
Aynen cnm ha ben onuda arastrdım normalde ovulasyon testinde cıkmıyormus doktor ile yapılanlara bır Baska sitede okudum bndeİğnei vurduğunda pik çıkar zaten kuzucum
Bence kızAynen hayırlı olsunda sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilama genelde çin takvimi turmuyo diyenler var bilmiyorum haftaya öğreniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?