Diyene bak heleeeTc degil masallah sen günahını bile vermezmissin
Okadar ayrıntıyı ben bilemezdim tabi bebegimBen beyaz tenliyimde gördüğün resimlerde kara çıkmışım bebeğim
Benim yanımda ki anacuğum kara
Aynen kuzucum senide göreydik eyiyidiOkadar ayrıntıyı ben bilemezdim tabi bebegim
Tamam söyleyeyim birdaha görmek istemiyorsanız beni hemen söyleyeyimDiyene bak heleeedaha nereli oldgunu solemedin gecen guun
Anacugunda cok güzel masallahBenim yanımda ki anacuğum kara
Dogum anında hastane bilgilerini paylasacam ogün gelip benide cocugumuda görebilirsiniz bebegim kocanın ilk cocuk heyecanından gözüde sizi görmez zatenAynen kuzucum senide göreydik eyiyidi
E qı bebegim yanlis anlma ama aklim almdi diye diom . Esin yemin falan mi ettirdi sanaTamam söyleyeyim birdaha görmek istemiyorsanız beni hemen söyleyeyim
Bana diyene bakin heleTc degil masallah sen günahını bile vermezmissin
Kıladam yaaa herseyime karısıyor ama her uyarısıda cıkıyor oyüzden dinlemek zorunda kalıyorum kocayı balamE qı bebegim yanlis anlma ama aklim almdi diye diom . Esin yemin falan mi ettirdi sananereli oldgunu biz bilince nolcak ki?
Gitme tabiki cnm bunun icin mi konusuoz sanki. Gormesek de olur bilmesek de olur.
Bence Erzurumlu nanaTamam söyleyeyim birdaha görmek istemiyorsanız beni hemen söyleyeyim
Kolajı at bakarsınBana diyene bakin heleeklemiycem eklemiyceemmm prifiline bakicamm
Sanki IP baglantisindan bulucaz da HACKERliycez hesabini da sifresini degistircez de oohhoooooDeil mi yaniiii . Yaw zeki kizin hali baska oluyorr yaaaw
Gittigi hastaneyi bile soylemediDiyene bak heleeedaha nereli oldgunu solemedin gecen guun
Valla bnmkisi de ole. Dinlemesem pisman oluorm . Neyse daha da bisey demiom benKıladam yaaa herseyime karısıyor ama her uyarısıda cıkıyor oyüzden dinlemek zorunda kalıyorum kocayı balam
YemezlerKolajı at bakarsın
O nerden cikti kizBence Erzurumlu nana
Nananin icinde bir erzurumlu var çünküO nerden cikti kizben erzurumluyum
Sasırdım ifadesi bırakıp heyecan katmaya calısıyorumda oluyormukiNananin icinde bir erzurumlu var çünkü
Niye nasilmis erzurumlularNananin icinde bir erzurumlu var çünkü
Olmuyor olmuyor olmuyorSasırdım ifadesi bırakıp heyecan katmaya calısıyorumda oluyormuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?