- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok tatlimis erzurumlularNiye nasilmis erzurumlularaslnda hic sevmiorm erzurumlulari
Hadi kizzzz yaaa ozelden yazsam adimi beni ekler misinSasırdım ifadesi bırakıp heyecan katmaya calısıyorumda oluyormuki
Belki A Antoryum123 a heyecan oluyordur onada bıraktım cünkü sasırmıs ifadesiOlmuyor olmuyor olmuyorcunku anladim bilerek yaptigini seni yaramaz tomm sennii
Kazir ezildi ne demekkiCok tatlimis erzurumlularbenim en yakim arkim erzurumlu nenesini cok severim kazir ezildi hep erzurumlu sivesi ile konusuyor cok hoooooossss oluuyor
Aramızda kalacaksa yazHadi kizzzz yaaa ozelden yazsam adimi beni ekler misin
Kadir ezildi fox tv de c8kiyor ya temizlik manyaggiiBelki A Antoryum123 a heyecan oluyordur onada bıraktım cünkü sasırmıs ifadesi
Kazir ezildi ne demekki
Aramızda kalacaksa yaz
Evet siveleri guzel bak ben de seviomCok tatlimis erzurumlularbenim en yakim arkim erzurumlu nenesini cok severim kazir ezildi hep erzurumlu sivesi ile konusuyor cok hoooooossss oluuyor
Sulalemi sevmirem ben
Simdi böyle olmaz yazı tura atalımKadir ezildi fox tv de c8kiyor ya temizlik manyaggii
Aramızda kalicak ama oncr sen yaz ben yazrtim her türlü
Kendini sevirsin amaEvet siveleri guzel bak ben de seviom
Sulalemi sevmirem ben
Ben kendimi erzurumlu saymiormKendini sevirsin ama
Tamam vermiycen istemiyom daha da enisteyi de sevmedimSimdi böyle olmaz yazı tura atalım
İstanbuldamıydın hep sefaköydemiydin senBen kendimi erzurumlu saymiormdogma buyume nerdeysem oraliyim. Erzurumda da yasamadgim icin orali deilm .
Vuracam simdi ensesine lorikom küstü bana diyeTamam vermiycen istemiyom daha da enisteyi de sevmedimseni herseyden mahrum ediyor . Cok kati cok
Cokta umrundaVuracam simdi ensesine lorikom küstü bana diye
Sen sefakoyde oturuyon dimi
Aktif olanları sayıyorumCokta umrundaresmen topikte aktif olan kizlarin nerdeyse %80 i ekli bende
HayırSen sefakoyde oturuyon dimi
Cantamımı almaya gelecen benimiYaw he he
Fatma var eslem var zekta var antoryum var linaboran var nickini degistiren bi arki daha vardi o var eskilerden var birkac taneAktif olanları sayıyorum
D Deryakadir S Sibelll16 F Fatma KTLFit mutlu anne Beklemekseni Zekta Mevayigit Bal0ncuk Gelbemucizem A Antoryum123 beynimdurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?