Allah razı olsun canim benim. Eltimin iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum malesef canim çünkü nişanlandıgim ilk günden beni istemeyisini belli etmis birisi dedikodumu yapan birisi Rabbim herseyi görmemi sağladı Elhamdülillah. O yüzden bu kadar üzülüyorum ayrica eşi çalışmıyormus arada gir işe girer sonra 1 sene de olsa calismayan esimin babasinin yardimiyla gecim yapan esimin abisi babasinin 6 dairesine güveniyor vs. gibi calismayi sevmiyor gibi birisi sonra eşine biraz ilgisiz gibi bilmiyorum ama bana eltim herseyde benim esimi ön plana cikarir. En basit örnek cocugunu esime benzetir daha neler duydum gördüm o yüzden kendisini iyi niyetli görmüyorum. Bu arada arayan ogluymus eltim degilmis hic inanmadim ama inanmislik yaptim. RABBIM herkesin yuvasına iki cihan saadeti nasip etsin yuvalarımızı senlendirecek minik mucizeler nasip etsin ❤Amin canım inşallah, zaten daha yeni evli sayılırsınız ve eşinin az da olsa gayretini gördüysen bu mutlu edici, bence ona zaman ver, erkeklerin alışkanlıklarını bırakması daha uzun sürüyor çünkü. sen yinede sabırlı ol ama dikkatlide ol, farkettirmeden yine kontrollerini yaparsın her seyi eşine sormadan söylemeden gözlemlersin. Zamanla düzeleceğini dusunuyorum. Eltinin belki kötü bir niyetide olmayabilir çünkü esin yeğenine çok duskunse anne kendisi için değil ama çocuğu için sürekli ilgi bekliyor olabilir alıştığı için, belki en çok esin ilgi gösteriyorsa çocuğa, bunun azalması onu üzmüş olabilir haksizda olsa. Esin iyi niyetli gozukuyor en iyisi bunu aranizda daha cok sorun etmemek, bu sefer o da bu konuda hassaslasmasin, sıradan biseymis gibi olsun. Sen yinede eşinle aranı iyi tut, bol dua et inşallah rahatliycaksin
İnan bende suan cok anlamak istedimYani ne demek oluyor
Ne kadarda eminayy oyle bisey mi yapsak nana soylemek adini ya
Vermezsin adini yaz ozelden vallaha eklemem sadece profile bakcam iki dakikaNe kadarda emin
O istiosa ben de istiomayy oyle bisey mi yapsak nana soylemek adini ya
İnan bende suan cok anlamak istedim
Basinda eniste var vermez oO istiosa ben de istiomyabanci deilmm
Vermezsin adini yaz ozelden vallaha eklemem sadece profile bakcam iki dakika
Konuyu sizden bana döndüremezsiniz ciceklerO istiosa ben de istiomyabanci deilmm
Tam olarak bunu demis olabilirim bak oradahadi hadi yemin etmek istiyorsun icinden bir ses ver nolcak ki diyor bi ses te diyor no nana no nana eniste aklina geliyor hayal baloncugu puuufff
Öyle yaptim canim benim arada insanin cani aciyinca düşünemiyor ama sakinleşince doğru kararlar veriyorsun. Sizlerde çok sağolun Allah razı olsunBurda birbirimiz için varız canım ne demek ♥ uzaklaştırma eşini kendinden, nasıl hissettiğini anlat güzel bir dille
Az,daha kalsam t.c numarami vercem sen hala insta adini vermiyonTam olarak bunu demis olabilirim bak orada
Nerden bilecek ki eniste sankiiiiiiii dimiiiiBasinda eniste var vermez o
Hiiic yaniiiiAz,daha kalsam t.c numarami vercem sen hala insta adini vermiyon
Tc ye gerek yok cicegim ücünüzün kolajlı oldugu sadece birtanecik resim istiyorum istiyorum istiyorumAz,daha kalsam t.c numarami vercem sen hala insta adini vermiyon
Eniste uyurken ekleyip silersin hatta engellersinNerden bilecek ki eniste sankiiiiiiii dimiiii
Hiiic yaniiii
ZekiyeTc ye gerek yok cicegim ücünüzün kolajlı oldugu sadece birtanecik resim istiyorum istiyorum istiyorumgeri verecem vallak bak isimlerinizi yazıp
Tc degil masallah sen günahını bile vermezmissinZekiye
Deil mi yaniiii . Yaw zeki kizin hali baska oluyorr yaaawEniste uyurken ekleyip silersin hatta engellersin
Ben beyaz tenliyimde gördüğün resimlerde kara çıkmışım bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?