Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun canim benim. Eltimin iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum malesef canim çünkü nişanlandıgim ilk günden beni istemeyisini belli etmis birisi dedikodumu yapan birisi Rabbim herseyi görmemi sağladı Elhamdülillah. O yüzden bu kadar üzülüyorum ayrica eşi çalışmıyormus arada gir işe girer sonra 1 sene de olsa calismayan esimin babasinin yardimiyla gecim yapan esimin abisi babasinin 6 dairesine güveniyor vs. gibi calismayi sevmiyor gibi birisi sonra eşine biraz ilgisiz gibi bilmiyorum ama bana eltim herseyde benim esimi ön plana cikarir. En basit örnek cocugunu esime benzetir daha neler duydum gördüm o yüzden kendisini iyi niyetli görmüyorum. Bu arada arayan ogluymus eltim degilmis hic inanmadim ama inanmislik yaptim. RABBIM herkesin yuvasına iki cihan saadeti nasip etsin yuvalarımızı senlendirecek minik mucizeler nasip etsin ❤ sanada kolay dogum nasip etsin insaAllah ayrica evladın hayirli bir evlat olsun insaAllah canim benim

Burda birbirimiz için varız canım ne demek ♥ uzaklaştırma eşini kendinden, nasıl hissettiğini anlat güzel bir dille
Öyle yaptim canim benim arada insanin cani aciyinca düşünemiyor ama sakinleşince doğru kararlar veriyorsun. Sizlerde çok sağolun Allah razı olsun ❤ kardeşim gibi yol gösterdiniz iyi niyetleriniz için ayrica teşekkür ederim iyiki varsiniz ❤ Rabbim yuvalarınızdan huzuru eksik etmesin insaAllah ve sanada Rabbim yüreğinin güzelliğindeki evlat hasretini tez zamanda nasip etsin insaAllah canim benim ❤ bu ay insaAllah bize armağan dolu olur Allah'ım sen Ol dersin Olur. Nolur bizlerede her iki cihan hayati için hayırlı evlat Nasip et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…