Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aayyyyyyyyy grcmis olsun artik şüşkosun icin genis o zaman
Evet oyle bence de misafr gelcek diye ortaliga el atim dedim. Biraz fazla durdum ayakta haliyle simdi sirt ustu yatamiom kuyruk sokumu acisindan
Bende ayakta duramıyorum göbegim cok ici bos olmasına ragmen
Dizi izliyoruz cicianne sen ne yapıyorsun
Allh seni napmaa hep yatmaktan oluo o da .
Ben de bulasiklri yikadim uzandim dinlenmeye calisom tv karsisinda

KIZLAR YA HADI BI DUA ZINCIRI DAHA EDIVERIN ALLAAHH RIZASI ICIN YARIN YINE KONTROLUM VAR . INSALLAH HERSEY YOLUNDADIRSAGLIKLI KALIYELI YUMURTALATIM VARDIR INSALLAH
İnşallah kaliteli güzel mi güzel yumoşların olusmustur canım tüm kalbimle dua ediyprum sana inşallah güzel olucak herşey

Misafirde anlar artik durumu caagggnim

İnşallah kaliteli güzel mi güzel yumoşların olusmustur canım tüm kalbimle dua ediyprum sana inşallah güzel olucak herşey
duanin gucune cok inaniyorum gecen kontrolumde de dua etmistiniz . Cok sukue iyi gelismeler olmustu . Allah razi olsunnnnnn bbaaallll dostum❤❤

İyidir canım hoş geldin oturuyoruz kızımla sen ne yaptın belin kopuyo hayırdır
Misafr gelcek diye biraz ortaligi toplim temzlim dedim dee gelmekten de vazgectiler saolsunlr simdi dinleniom
KIZLAR YA HADI BI DUA ZINCIRI DAHA EDIVERIN ALLAAHH RIZASI ICIN YARIN YINE KONTROLUM VAR . INSALLAH HERSEY YOLUNDADIRSAGLIKLI KALIYELI YUMURTALATIM VARDIR INSALLAH
Fetih okicaktm zaten birazdan. Okuyunca seni de koyarim duama insllh. Fazlasyla ii ilerlesin insllh
Ammiiinnnnn ammiiinn yaaaaaa sus sus dun gece full dogum videolari izledim instadan
Ay en sevdiklerim doymuorm o videolraaa
Size ne oluyor kızlR geceden coşmuşsunuz bu arada vatsap grubu kurup da beni de düşünmeyenler var biz üvey evlat mıyız L Loriklorik
Hic demee o gece nolduysa at nonu kurim grubu
Aynı valla canım uzanmaca sen naptın☺
Yayildim uzaniom ben de tv izliorm
Misafirde anlar artik durumu caagggnim
Gelmediler kiz Allhtan. Kismet olmadi

Yumurtalarınıda koymus cicegim yaaaa kıyamam
Allahım o spermle o yumurtayı bulustursun insalllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Allah razi olsunnn ben de gunduz bir bardak suya meryem suresi okudum yarisini ictim yarini esime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…