- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
HOSGELDİN 2020Nanacim hamileyimonce idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
Çok sevindim canım ya testler gerçekten işe yarıyor herkese öneriyorum ben o testleri☺ Sağlıkla kucagına al inşallahİlk bebişmi
HOSGELDİN 2020
HOSGELDİN UMUT BEBEK
HOSGELDİN
Gözünüzaydın cicegim allah analı babalı büyütsün insallah
siftahı actık sayenizde cok mutlu ve umutluyum
Devamı gelir artıkİnsallah
Allah razı olsun aminnnnnn balamSagolasin canim evet Allah kismet ederse ilk olacak, keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyariz
Aminn Nanacim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin Allah isteyen herkese cifter cifter nasip etsin, dualarimdasin ❤
Ciktim kuzum bebiste hersey normall cok sukur
İnşallah canımmSagolasin canim evet Allah kismet ederse ilk olacak, keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyariz
Aminn Nanacim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin Allah isteyen herkese cifter cifter nasip etsin, dualarimdasin ❤
Fotograflarınızı at ben cözerim cicegimCiktim kuzum bebiste hersey normall cok sukurFotografini aldik kime benziyo cozemedik
Fotoyu at biz cozeriz kime bemzediginiCiktim kuzum bebiste hersey normall cok sukurFotografini aldik kime benziyo cozemedik
Ya şöyle geç yumurtluyorum bu neden oluyo bilmiyorum hani kontrole gidelim eğer hapa gerek yok derse öyle yaparım hani bende düzensizlik olmaya başladı yine demekki uzun süredir ilk defa bu ay gecikti neden olduğunu anlayamıyorumYavrum mantıklı olan bence klomen değilde yani şöyle eğer yumurtan büyümüyorsa klomen verir eğer yumurtalarının büyümesinde sıkıntı yoksa hiç boşyere klomen kullanıpta kiste çevirme direk yumurtalarını takip edip çatlatma iğnesi yazsın ben adet olursam öyle yapacağım
Aynen benimde göğüslerde hassasiyet yoktu ama bir haftadır bendede var beyqz akıntım var kasıklarımda batma var ama idrar testi negatif bende ciddi ciddi kesin hamileyim dedim şuanda adeti bekliyorum yine bu belirtiler var bunların psikolojik olmadığına eminim umarım vardır senin canımAllah gönlünüze göre versin benim ilk gebeliğin 7 yıl önceydi rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kalmıştım küçük tıkanıklık varmış açılmıştı filmle şimdi de bekliyoruz bakalım planlı değildi eşim fitil ameliyatı oldu ocak 15 de bende regl oluyordum gelen giden sağlık ocağına gidip hap alamadım o arada yeni yeni çocuk olsun diyorsun denk geldi işte ama 1 haftadır memelerde hassasiyet ağrı kadınlarımda ağrı oluyor sürekli yorgunum ve uyku halim var bunların hepsini adet olacağıma ve yorgunluğa vermiştim ama 4 gün oldu artık iyice hamile miyim diyorum
Canııım tebrik ederim çok hayırlı olsunNanacim hamileyimonce idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
Bu kset testlere hiç güvenemiyorum ben nedense ya keşke benim önerdiğim sayfadan alsaydın canım
Tebrikler gözün Aydın sağlıkla ilerlesin canımNanacim hamileyimonce idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
Siparisini vermis bulunmustum sen söylediginde galiba öyle hatırlıyorum cicegim bende cok pismanım amaBu kset testlere hiç güvenemiyorum ben nedense ya keşke benim önerdiğim sayfadan alsaydın canım ☺
Bi an da oluyor bazen pik sabirla devam et bazen son gun bile pik oluyormus
Kaçıncı gün kuzum
İnşallah test aldım ama eşim inatla çarşamba yap diyorAynen benimde göğüslerde hassasiyet yoktu ama bir haftadır bendede var beyqz akıntım var kasıklarımda batma var ama idrar testi negatif bende ciddi ciddi kesin hamileyim dedim şuanda adeti bekliyorum yine bu belirtiler var bunların psikolojik olmadığına eminim umarım vardır senin canım
Bi an da oluyor bazen pik sabirla devam et bazen son gun bile pik oluyormus
Kaçıncı gün kuzum
Benim 17. Gunde olmustu10.gün ama sol kasıkta hafif agrı hareketlenme var yapıyorum yapıyorum koyulasma yok bi darlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?