Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nanacim hamileyim once idrarda sonra da kanda ogrendim, sat 1 ocak
HOSGELDİN 2020
HOSGELDİN UMUT BEBEK
HOSGELDİN
Gözünüzaydın cicegim allah analı babalı büyütsün insallah
siftahı actık sayenizde cok mutlu ve umutluyum
Devamı gelir artık İnsallah

Çok sevindim canım ya testler gerçekten işe yarıyor herkese öneriyorum ben o testleri☺ Sağlıkla kucagına al inşallah İlk bebişmi

Sagolasin canim evet Allah kismet ederse ilk olacak, keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyariz

HOSGELDİN 2020
HOSGELDİN UMUT BEBEK
HOSGELDİN
Gözünüzaydın cicegim allah analı babalı büyütsün insallah
siftahı actık sayenizde cok mutlu ve umutluyum
Devamı gelir artık İnsallah

Aminn Nanacim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin Allah isteyen herkese cifter cifter nasip etsin, dualarimdasin

Sagolasin canim evet Allah kismet ederse ilk olacak, keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyariz

Aminn Nanacim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin Allah isteyen herkese cifter cifter nasip etsin, dualarimdasin ❤
Allah razı olsun aminnnnnn balam
Allah saglıkla kucagına almayı besleyip büyütmeyi nasip etsin insallah nasıl mutlu oldum anlatamam

Ya şöyle geç yumurtluyorum bu neden oluyo bilmiyorum hani kontrole gidelim eğer hapa gerek yok derse öyle yaparım hani bende düzensizlik olmaya başladı yine demekki uzun süredir ilk defa bu ay gecikti neden olduğunu anlayamıyorum

Aynen benimde göğüslerde hassasiyet yoktu ama bir haftadır bendede var beyqz akıntım var kasıklarımda batma var ama idrar testi negatif bende ciddi ciddi kesin hamileyim dedim şuanda adeti bekliyorum yine bu belirtiler var bunların psikolojik olmadığına eminim umarım vardır senin canım

Bu kset testlere hiç güvenemiyorum ben nedense ya keşke benim önerdiğim sayfadan alsaydın canım ☺
Siparisini vermis bulunmustum sen söylediginde galiba öyle hatırlıyorum cicegim bende cok pismanım ama digerleri cubuk test diyemi geciyor

İnşallah test aldım ama eşim inatla çarşamba yap diyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…