Degiskenlik yapıyor biliyorum ama belirtiler varken hic koyulasmamasına canım sıkıldıBenim 17. Gunde olmustu
Aynen hassas test onlar benim aldığım kadınınkiler çok hassas ben çok memnundum zaten suan bir o satıyo diye biliyorumSiparisini vermis bulunmustum sen söylediginde galiba öyle hatırlıyorum cicegim bende cok pismanım amadigerleri cubuk test diyemi geciyor
Anca olur canım daha erkenmiş geçte olabiliyo yumurtlama10.gün ama sol kasıkta hafif agrı hareketlenme var yapıyorum yapıyorum koyulasma yok bir darlandım
Yumurtaların kendi kendine büyüdüğünde sanırım gerek duymuyorlar eğer büyümezse klomen veriyorlar kuzum ama klomen+ovitrelle versede olabilir ama her halükarda çatlatma iğnesi daha mantıklı geliiiiYa şöyle geç yumurtluyorum bu neden oluyo bilmiyorum hani kontrole gidelim eğer hapa gerek yok derse öyle yaparım hani bende düzensizlik olmaya başladı yine demekki uzun süredir ilk defa bu ay gecikti neden olduğunu anlayamıyorum
Aynen hassas test onlar benim aldığım kadınınkiler çok hassas ben çok memnundum zaten suan bir o satıyo diye biliyorum ☺
En yakın zamanda ondan siparis verecem canımAnca olur canım daha erkenmiş geçte olabiliyo yumurtlama
Canııım tebrik ederim çok hayırlı olsun
Tebrikler gözün Aydın sağlıkla ilerlesin canım
Akintin fazla miDegiskenlik yapıyor biliyorum ama belirtiler varken hic koyulasmamasına canım sıkıldı
Gece yine yapmayı düsünüyorum kuzum
Cok degil ama reglden beri devam eden bir akıntı koyu biraz süt gibiAkintin fazla mi
Sicak tut kendini ozellikle ayaklarini usutmus olabirsin. Koyu olmaz bildigim kadariyla yani su gibi olur camasirda beklesikce kremsi olur . Macundan olucagini sanmamCok degil ama reglden beri devam eden bir akıntı koyu biraz süt gibi
Macun yapmıs olabilirmi
AayyyyyyyyyAyy gelebildim sukur. Belim kopuo yaa. Ayakta duramiom artk fazla. Gobegim cok olmamasina ragmen.
Napionz kizlar
İnsallah bebegim cok heyecanlıyım ikimiz birden hamile kalıyormusuz birde ben topige girmem daha sizden cıkmam kader ortagımsın diyeSicak tut kendini ozellikle ayaklarini usutmus olabirsin. Koyu olmaz bildigim kadariyla yani su gibi olur camasirda beklesikce kremsi olur . Macundan olucagini sanmaminsallah 2. Ayinda gelir minisin ben de bugun 2 igne ust uste yaptim karnim kipir kipir yumurtalar halay cekiyor sanirim
Bende ayakta duramıyorum göbegim cok ici bos olmasına ragmenAyy gelebildim sukur. Belim kopuo yaa. Ayakta duramiom artk fazla. Gobegim cok olmamasina ragmen.
Napionz kizlar
Kaderdasssiiimmİnsallah bebegim cok heyecanlıyım ikimiz birden hamile kalıyormusuz birde ben topige girmem daha sizden cıkmam kader ortagımsın diye
Mükemmeli yasat bize romeomKaderdasssiiimmhayal bile olsa cok guzzeeeellll lllaayyynnnn kadiiinnnn
Bolca amin romeomTanri bizi korusun juliett
İyidir canım hoş geldin oturuyoruz kızımla sen ne yaptın belin kopuyo hayırdırAyy gelebildim sukur. Belim kopuo yaa. Ayakta duramiom artk fazla. Gobegim cok olmamasina ragmen.
Napionz kizlar
Tamam canımmEn yakın zamanda ondan siparis verecem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?