Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım :)İnşallah test aldım ama eşim inatla çarşamba yap diyor
Kuzum daha erkenki birden koyulaşıyor stres yapma bakalım10.gün ama sol kasıkta hafif agrı hareketlenme var yapıyorum yapıyorum koyulasma yok bir darlandım
Valla bana herşey mantıklı geliyor artık :)))Yumurtaların kendi kendine büyüdüğünde sanırım gerek duymuyorlar eğer büyümezse klomen veriyorlar kuzum ama klomen+ovitrelle versede olabilir ama her halükarda çatlatma iğnesi daha mantıklı geliiii
Katıl sende aramıza durma öyle gizli gizli sagolsun cok gizli takipcimiz var cicegim sende onlardan olmaBen yeniyim ya bi tuhaf oldum sohbet koyu maşallah ammaaa ben buraların çoook eskisiyim 8 yıl kadar felan
Hayııııııır hatırlatmadınızzzzz ve bendeeee unuttummmm
Tamam cicegim bıraktım ne hali varsa görsünKuzum daha erkenki birden koyulaşıyor stres yapma bakalım
Hatirlatacak miydikKatıl sende aramıza durma öyle gizli gizli sagolsun cok gizli takipcimiz var cicegim sende onlardan olma
Hayııııııır hatırlatmadınızzzzz ve bendeeee unuttummmm
İlahi bir ask geldi videodan insallah baslayacamHatirlatacak miydikbasla o zmn yarin
Nanammmm ben de bugün femaraya başladım kuzum sen ne yaptın bu ayİlahi bir ask geldi videodan insallah baslayacam
Hayırlı olsun cicegim sifa olsunnnnNanammmm ben de bugün femaraya başladım kuzum sen ne yaptın bu ay
Yap ama sıklığı azalt canım, rabbim gönlüne göre versin insallahYapmayı keseyimmi ovü testlerini yani
GozunaydinGUNAAYYDDIIINNN KIZLLLAARRR GUNAYDIN
bugun bilindigi uzere kontrolum vardi. Cok sukur hepinizden Allah razi olsun❤bu kadar yumurtam oluşmuş. Ignelere devam cumartesi gunu opu (toplama) günü ❤
Allahin izni ileGozunaydincuma da hersey guzel olucak insallah
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHayırlı olsun cicegim sifa olsunnnn
Bende clifea devam kuzum
Aynen napalım artık bebiş sağlıkla gelsinde daha çook zaman barKiyamamm yaaaustune lohusaligi da ekle
Maşallah kız baya oluşmuş çok heyecanlıııı ya bakalım inşallah ikiz olucak bu yumoşlardanGUNAAYYDDIIINNN KIZLLLAARRR GUNAYDIN
bugun bilindigi uzere kontrolum vardi. Cok sukur hepinizden Allah razi olsun❤bu kadar yumurtam oluşmuş. Ignelere devam cumartesi gunu opu (toplama) günü ❤
Insallllaahhh insalllaahhh ❤❤❤❤Maşallah kız baya oluşmuş çok heyecanlıııı ya bakalım inşallah ikiz olucak bu yumoşlardan
Cok sevindim canim benim Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin bu ay o aydir mucizelerin geldiği ay olsun diye diliyorum Rabbim'den ❤GUNAAYYDDIIINNN KIZLLLAARRR GUNAYDIN
Amin tüm isteyenlere de nasip etsin Rabbim, Allah razı olsun canim benim seninde yüreğindeki güzelleri hayirlisiyla Rabbim nasip etsinAmin canım saol, tabi sen daha iyi bilirsin yaşadığın gördüğün çok şey vardır büyük ihtimal, inşallah sorunlarının hepsi düzelir, Rabbim tez zamanda sanada yavru nasip eder
Ayy ne guzel dilek oyle insallah mucize ay olur subat ayi bizlereCok sevindim canim benim Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin bu ay o aydir mucizelerin geldiği ay olsun diye diliyorum Rabbim'den ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?