Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtaların kendi kendine büyüdüğünde sanırım gerek duymuyorlar eğer büyümezse klomen veriyorlar kuzum ama klomen+ovitrelle versede olabilir ama her halükarda çatlatma iğnesi daha mantıklı geliiii
Valla bana herşey mantıklı geliyor artık :)))

GUNAAYYDDIIINNN KIZLLLAARRR GUNAYDIN
bugun bilindigi uzere kontrolum vardi. Cok sukur hepinizden Allah razi olsun❤bu kadar yumurtam oluşmuş. Ignelere devam cumartesi gunu opu (toplama) günü
Maşallah kız baya oluşmuş çok heyecanlıııı ya bakalım inşallah ikiz olucak bu yumoşlardan

GUNAAYYDDIIINNN KIZLLLAARRR GUNAYDIN
bugun bilindigi uzere kontrolum vardi. Cok sukur hepinizden Allah razi olsun❤bu kadar yumurtam oluşmuş. Ignelere devam cumartesi gunu opu (toplama) günü
Cok sevindim canim benim Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin bu ay o aydir mucizelerin geldiği ay olsun diye diliyorum Rabbim'den ❤

Amin canım saol, tabi sen daha iyi bilirsin yaşadığın gördüğün çok şey vardır büyük ihtimal, inşallah sorunlarının hepsi düzelir, Rabbim tez zamanda sanada yavru nasip eder
Amin tüm isteyenlere de nasip etsin Rabbim, Allah razı olsun canim benim seninde yüreğindeki güzelleri hayirlisiyla Rabbim nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…