- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.557
- 798
Sana da sifa olsun insalllahhhSelam kızlar. Dün okul başladı akşam 6 ya kadar toplantı sürdü pert oldumbende soğan kürüne başladım son kez belki iyi gelir dedim daha önce 2 kez yaptım faydası olmadu. L Loriklorik cnm inş bebiş lerin olur
Ben gizli olmam katılırım size bugün gündeyimKatıl sende aramıza durma öyle gizli gizli sagolsun cok gizli takipcimiz var cicegim sende onlardan olma
Hayııııııır hatırlatmadınızzzzz ve bendeeee unuttummmm
Erken tabiki kiiiz niye yaptjin. Bende de o zmn cikmamaistiKızlar test yaptım ve negatif çok üzüldüm sat 10 ocak acaba erken mi yaptım testi
Aminnnnn öyle olsun lütfen Allah'ımAyy ne guzel dilek oyle insallah mucize ay olur subat ayi bizlere❤❤
Ne zaman yapmam lazım peki çok üzüldüm çünkü haftaya miErken tabiki kiiiz niye yaptjin. Bende de o zmn cikmamaisti
Adet gunu tabiki deeNe zaman yapmam lazım peki çok üzüldüm çünkü haftaya mi
Tamam işte adetimin 5. Günü yani 5 gün geçti 21 günde bir benimkiAdet gunu tabiki deeolmazsan yap cnm. Cunku anca idrara gecio hcg
Sogan kurunu hic denemedim o konuda bisey doyemiycem ama oncesinde doktora gorunmelisiniz ikiniz .sonrasinda bu kurleri falan denemelisin bence . O cevre baskisimi her yeni evlenen kadin yasiyor ne yazikki. Takmamaya calis . Bu cok normal bisey . Ben daha 1 haftalik evliyken bile soruyorlardi hamile degil misin diye. Kimseye de derdinizi acmayin yani cevrenizdekilere . Insallah en yakin zamanda kendiliginden dogal yolla hamile kalirsin .ben de 1.5 yillik evliyim su sn tup bebek yaptirma asamasindayim .Kızlar ben 1.5 yıldır evliyim ve 4 aydır korunmayı bıraktık ilişki sonrası belime yastıkta koydum 2 saat bazen sabaha kadar sırt üstü yattığımda oldu ama tutmadı. Geçen ay idrarımı yaparken sancı girdi acile gittik enfeksiyon olduğunu öğrendim doktor sadece 1 şase verdi kullandım ama hala geçmedi sanırım stres olunca da bu ay deneme bile yapmıcam dedim takvim falan takip etmedim yumurtlama gününe denk geldik yine sonradan baktığımda ama yine tutmadı sanırım sonra regl belirtilerim var 3 gün sonra olmam lazım. Soğan kürü nasıl yapılıyor iyi gelir mi sizce bana da? Bide çevresel faktörler mahvediyor beni hadi sende yap eltilerin çocuk yaptı sende yap kaynanam arıyor hadi falan gerildim baya
Ovulasyon testi deneyebilirsin .yumurtlamanin oldugu gunleri dogru tespit eder . Takvim uygulamalari ortalama olarak hesaplayinca o gunler cikiyor ama her ay ayni gunde yumurtlamayiz . Bunun icin testlerle takip edebilirsin daha uygun zamani bulabilirsinKızlar ben 1.5 yıldır evliyim ve 4 aydır korunmayı bıraktık ilişki sonrası belime yastıkta koydum 2 saat bazen sabaha kadar sırt üstü yattığımda oldu ama tutmadı. Geçen ay idrarımı yaparken sancı girdi acile gittik enfeksiyon olduğunu öğrendim doktor sadece 1 şase verdi kullandım ama hala geçmedi sanırım stres olunca da bu ay deneme bile yapmıcam dedim takvim falan takip etmedim yumurtlama gününe denk geldik yine sonradan baktığımda ama yine tutmadı sanırım sonra regl belirtilerim var 3 gün sonra olmam lazım. Soğan kürü nasıl yapılıyor iyi gelir mi sizce bana da? Bide çevresel faktörler mahvediyor beni hadi sende yap eltilerin çocuk yaptı sende yap kaynanam arıyor hadi falan gerildim baya
Ayy pardoon ben bat 10 diye okuduuumTamam işte adetimin 5. Günü yani 5 gün geçti 21 günde bir benimki
Tüm belirtiler var kasık ağrısı yorgunluk memede hassasiyet vs bugün çok umutluydum kötü hissettim kendimi arkadaşın ablası da sende yok bebek dedi peşine testte negatif çıkınca yıkıldım resmenAyy pardoon ben bat 10 diye okuduuumya gec dollenme vardr ya da baska bisyden gecikiodur.
O nerden biliomus sende olmadginiTüm belirtiler var kasık ağrısı yorgunluk memede hassasiyet vs bugün çok umutluydum kötü hissettim kendimi arkadaşın ablası da sende yok bebek dedi peşine testte negatif çıkınca yıkıldım resmen
8 aylık evliyim son 4 aydır hapla korunuyordum 1.5 ay oldu hapı bırakmalı ama yanlış hesaplamış da olabilirim 3 şubat da adet olmam gerekiyordu sanırım 1 hafta önce oluyor adetim yani 10 ocaksa sonraki 3 şubat sanırımO nerden biliomus sende olmadgini
Kacinci denemenizdi cnm.
İnsallah balammmmYap ama sıklığı azalt canım, rabbim gönlüne göre versin insallah
10uz oluyormus birdeGUNAAYYDDIIINNN KIZLLLAARRR GUNAYDIN
bugun bilindigi uzere kontrolum vardi. Cok sukur hepinizden Allah razi olsun❤bu kadar yumurtam oluşmuş. Ignelere devam cumartesi gunu opu (toplama) günü ❤
İnsallah cicegimmmmHadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ❤
Düzenledim balam hadi gözünaydın hemen hamis kalırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?