Altın günündemisinBen gizli olmam katılırım size bugün gündeyim
Sayılır okul arkadaşları ile 15 günde bi toplanıyoruzAltın günündemisin
Amin amin inşallah hepimiz.Düzenledim balam hadi gözünaydın hemen hamis kalırsın insallah
Ne kadar güzelSayılır okul arkadaşları ile 15 günde bi toplanıyoruz
Kendimi tasiyamiyom bide 10uzİnsallah balammmm
10uz oluyormus birdemasallah yaaaa
İnsallah cicegimmmm❤
Daha yeni birakmissin cnm zaman tanı kendine. Vucut anca hazrlanio cunku. Hic bosuna strese girme. Kimin ne dedgine de kulak asma .cunku burdaki herkes gibi sana da baski yapmislr8 aylık evliyim son 4 aydır hapla korunuyordum 1.5 ay oldu hapı bırakmalı ama yanlış hesaplamış da olabilirim 3 şubat da adet olmam gerekiyordu sanırım 1 hafta önce oluyor adetim yani 10 ocaksa sonraki 3 şubat sanırım
Sen bu evlat askına 50tane birden tasırsın balammmKendimi tasiyamiyom bide 10uztesekkur ederim yaaa❤❤
Halım kalmadiSen bu evlat askına 50tane birden tasırsın balammm
Sırtüstü sorgulanmıyormu hayatHalım kalmadiyuzustu uzanmisim hayati sorguluyorum
Cok rahatSırtüstü sorgulanmıyormu hayat
Valla silik gibi canım hala tam büyümedi mi acaba yunurta belki daha olmamıstır yumurtlamaKızlar testler şu şekilde gidiyor bakın olması gerektıgı gibi dimi yani çatlama olmus bıtmıs bu durumda 2 gün gec yumurtladıgım için adetimde muhtemelen gec olcak, ama sankı adet olacagım gibi kasık agrılarım hafif hafif basladı bile
Bilmiyorumki canım normalde adete 6gün kaldı bence o 18 inde ki pik gibi geliyor kuzucumValla silik gibi canım hala tam büyümedi mi acaba yunurta belki daha olmamıstır yumurtlama
Değerlendirdinmi peki o günü canımBilmiyorumki canım normalde adete 6gün kaldı bence o 18 inde ki pik gibi geliyor kuzucum
Hadi yA geçmiş olsun sizde mi hissettinizManisa yine sallndi az once
Manisa yine sallndi az once
16-18-20 -21 değerlendirdik canım sence ihtimal nasıldırDeğerlendirdinmi peki o günü canım
Gecmiş olsun bu sıra cok fazla oluyor depremler allah korusunManisa yine sallndi az once
Yok cnm hissetmedim ben. Takip ediorm deprem analizleriniHadi yA geçmiş olsun sizde mi hissettiniz
Ben istnbldym cnm. Haber vermk icjn dedimGecmiş olsun bu sıra cok fazla oluyor depremler allah korusun
Allah yardım etsin kıyamet alametleri depremlerin sıklaşması Allah korusunYok cnm hissetmedim ben. Takip ediorm deprem analizlerini
Ben istnbldym cnm. Haber vermk icjn dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?