- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hamile olursam insallahhh tutar soyliycem o ara hepsi şokHaha dönüşün muhteşem olacak
Aynen süper olurrrHamile olursam insallahhh tutar soyliycem o ara hepsi şok
Su an bos beleş bekledigimi sanıyorlarAynen süper olurrr
Sağol cnm benimAhh kuzumm benimRabbim yardimcin olsun insallah
Ben de ignelere devam cumartrsi kismet olursa yumurtalar toplancak
Kacinci ayindasin sen canimSağol cnm benim
Rabbim emeklerini zayi etmez ins
Toplandikdan sonra donduracakmisin hemen mi transfer olucak
1 ay sonra olunca rahim dinlenmiş oluyo aslında daha iyi olur ama drun ne dedi bilemem tabi
Bosver sansınlar hem sende strese girmemiş olursunSu an bos beleş bekledigimi sanıyorlar
AyyynneennnBosver sansınlar hem sende strese girmemiş olursun
Yani bebeğim ben aslında test yapmak istemiyordum hissetmiyordum artık test yap yap boş yere ümit elbet bişey vesile olcak bizlere sende nie korundun başlarda kaç sene ah nanam ahEvet öyle yap cicegim iki gün daha bekle gelmezse bir doktora gidip söktürücü yazdırırsın olmadı
Üzüldüm ya umutlanmıstım ne kadar güzel senden neyse daha güzeli olacaktır insallah bekleyelim görelim buralarda seneleri devirsekte
Bebeğim en doğrusunu yapıyorsun dua ediyorum sana inşallah tutar ben inanıyorum tutacağınaEsimin ailesinden sadece annesi biliyor o da mecbur ayni evde oldugumuz icin görüyor igneleri falan tup bebek oldugubu bilmiyor sadece tedavi diye biliyor. Asilamayi annemler biliyorduutup bebekte esim istemedi kimseye soylememi dogrusu da o zaten yoksa her gub soruyorlar onlar sordukca brn daha cok geriliyorum iyiligimden soruyorlar ama olsun
Bende istooorum amaSıfatımmıııı beyazatlı prens gibiydim o fotografta
Normaldir cicegim iki canlısın hersey iki katı oluyor yorgunlukta tabi evde fazla yorma en azından kendini8 yaşındalar canım 2. Sınıflar, yaşlarına göre akıllı uslular ama yine de yoruluyorum
Allahım acını hafifletsin hemen sifa versin tedavin kolay gecsin insallah balamBende bugün gittim dra 1 hafta sonra serklajim yapilacak kizlar dualarinizi bekliyorum ins
Hemen olur sanıyordum cocuk korunmayınca hemen hamile kalınır sanıyordum ne kadarda yanlıs bir bilgiymisYani bebeğim ben aslında test yapmak istemiyordum hissetmiyordum artık test yap yap boş yere ümit elbet bişey vesile olcak bizlere sende nie korundun başlarda kaç sene ah nanam ah
Ya öyle ama hemen hamile kalanlarda baya fazla işte hayat çok garip yorum yokNormaldir cicegim iki canlısın hersey iki katı oluyor yorgunlukta tabi evde fazla yorma en azından kendini
Allahım acını hafifletsin hemen sifa versin tedavin kolay gecsin insallah balam
Hemen olur sanıyordum cocuk korunmayınca hemen hamile kalınır sanıyordum ne kadarda yanlıs bir bilgiymis
Olsun cicegim test yapman iyi oldu stresin azalmıstır biryandan
Ben konuyu yanlış anladım resimini gösterdiniz sandım ondan dedim bende istooorum diye
Keske bizde o garip sanslılardanYa öyle ama hemen hamile kalanlarda baya fazla işte hayat çok garip yorum yok
O resmimi istemisti bende cok sevdigim bir resim atmıstım cok bozulmustuBen konuyu yanlış anladım resimini gösterdiniz sandım ondan dedim bende istooorum diye
Maalesef olamadık ilk olsun ikinci hesapsız gelir zaten olmuyo diye korunmayacağımız içinKeske bizde o garip sanslılardan
olsaydık
O resmimi istemisti bende cok sevdigim bir resim atmıstım cok bozulmustu
senide bozmak istemem simdi balam
Hele bir kapıyı aralayalım dogurdukca dogururuz evelallah bebegim yaaaMaalesef olamadık ilk olsun ikinci hesapsız gelir zaten olmuyo diye korunmayacağımız için
He kuzum bozma sen beni
Bizde yarın inşallah tüp bebek merkezine görüşmeye gideceğiz maddi manevi nasıl olacak diye eşim sırf rapor için gonal f ile aşılama yaptırmamı istemiyor direk özelden giriş olacak düşündüm mantıklı geldi aşılamayla uğraşmayım diye ya nasipHele bir kapıyı aralayalım dogurdukca dogururuz evelallah bebegim yaaa
İnsallah kolaylıkla altından kalkarsınız ve fiyattada yardımcı olurlar kuzum cok sevindim adına yaaaBizde yarın inşallah tüp bebek merkezine görüşmeye gideceğiz maddi manevi nasıl olacak diye eşim sırf rapor için gonal f ile aşılama yaptırmamı istemiyor direk özelden giriş olacak düşündüm mantıklı geldi aşılamayla uğraşmayım diye ya nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?