Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh kuzumm benim Rabbim yardimcin olsun insallah
Ben de ignelere devam cumartrsi kismet olursa yumurtalar toplancak
Sağol cnm benim
Rabbim emeklerini zayi etmez ins
Toplandikdan sonra donduracakmisin hemen mi transfer olucak
1 ay sonra olunca rahim dinlenmiş oluyo aslında daha iyi olur ama drun ne dedi bilemem tabi

Sağol cnm benim
Rabbim emeklerini zayi etmez ins
Toplandikdan sonra donduracakmisin hemen mi transfer olucak
1 ay sonra olunca rahim dinlenmiş oluyo aslında daha iyi olur ama drun ne dedi bilemem tabi
Kacinci ayindasin sen canimerken dpgum olmasin diye mi o dikis atilacak uyanik mi yapiyorlar ya cok dikkatimi cekti acikcasi
Insallah,saglikli kaliteli olursa elbetteki dondururuz . Bakalim doktor nasil uygun gorduyse artik

Yani bebeğim ben aslında test yapmak istemiyordum hissetmiyordum artık test yap yap boş yere ümit elbet bişey vesile olcak bizlere sende nie korundun başlarda kaç sene ah nanam ah

Bebeğim en doğrusunu yapıyorsun dua ediyorum sana inşallah tutar ben inanıyorum tutacağına kaynanan napıyo sende kız

8 yaşındalar canım 2. Sınıflar, yaşlarına göre akıllı uslular ama yine de yoruluyorum
Normaldir cicegim iki canlısın hersey iki katı oluyor yorgunlukta tabi evde fazla yorma en azından kendini
Bende bugün gittim dra 1 hafta sonra serklajim yapilacak kizlar dualarinizi bekliyorum ins
Allahım acını hafifletsin hemen sifa versin tedavin kolay gecsin insallah balam
Yani bebeğim ben aslında test yapmak istemiyordum hissetmiyordum artık test yap yap boş yere ümit elbet bişey vesile olcak bizlere sende nie korundun başlarda kaç sene ah nanam ah
Hemen olur sanıyordum cocuk korunmayınca hemen hamile kalınır sanıyordum ne kadarda yanlıs bir bilgiymis
Olsun cicegim test yapman iyi oldu stresin azalmıstır biryandan

Ya öyle ama hemen hamile kalanlarda baya fazla işte hayat çok garip yorum yok

Keske bizde o garip sanslılardan
olsaydık

O resmimi istemisti bende cok sevdigim bir resim atmıstım cok bozulmustu
senide bozmak istemem simdi balam
Maalesef olamadık ilk olsun ikinci hesapsız gelir zaten olmuyo diye korunmayacağımız için
He kuzum bozma sen beni

Hele bir kapıyı aralayalım dogurdukca dogururuz evelallah bebegim yaaa
Bizde yarın inşallah tüp bebek merkezine görüşmeye gideceğiz maddi manevi nasıl olacak diye eşim sırf rapor için gonal f ile aşılama yaptırmamı istemiyor direk özelden giriş olacak düşündüm mantıklı geldi aşılamayla uğraşmayım diye ya nasip

İnsallah kolaylıkla altından kalkarsınız ve fiyattada yardımcı olurlar kuzum cok sevindim adına yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…