Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sogankürü kistleri temizliuormus evet balam insallah iyi geliyordur sifa olsun tüm yaptıklarımız insallah
Diğer yumurtalıkta küçük kistler var demişti cnm inş temizleniyodur. Bi mucize olsa da çikolata kistim de gitse..

İyiyiz çok şükür canım, plesanta sorununu çok kafama takmıştım ama iyi bir doktor buldum bugün konuştum biraz içim rahatladı. Okulda yorulmak dışında sorunumuz yok bakalım
İyi bir doktora denk gelmene cok sevindim kuzum insallah saglıklada alacaksın cocugunu kucagına kacyaslarında ögrencilerin bebegim

İyi akşamlar kızlar, napıyorsunuz Okul başladı ya ancak kendime geliyorum ben, ne alemdesiniz?
Ah kuzum bende ya sorma. Pzts toplantıyla başladık bugün okulda zümre toplantısı yaptık yarın da ilçede yapıcaz pert oldum kaç gündür ya. Minişin nasıl annesi miğde bulantılar ın ne alemde

Ah kuzum bende ya sorma. Pzts toplantıyla başladık bugün okulda zümre toplantısı yaptık yarın da ilçede yapıcaz pert oldum kaç gündür ya. Minişin nasıl annesi miğde bulantılar ın ne alemde
Yarın bizim de ilçe zümre toplantısı var canım sorma, okul zümre başkanı da benim malesef. Mide bulantılarım baya baya azaldı çok şükür, aç kalmamam gerekiyor sürekli bir şeyler yiyorum ama hala kilo almaya başlamadım bakalım bebiş sağlıklı olsun da..

Valla bende de var o uyku ya sorma havadan mıdır nedir Yok canım 3 hafta olucak görmedim daha cumartesi randevum inşallah görücem
Hadi bakalım özlemişsiniz, cinsiyeti de öğrenebilirsin ben de bu zamanlar öğrendim aramızda 1 hafta filan var tam 13+5 ti..

Olsun cnm kilo önemli dğeil bebeğin iyi olsun yeter. Ay sorma ya bizim sabah toplantı i. Öğleden sonra gelin okula dedi müdür ama müdür yardımcıları aslında izinlisiniz ama derslerimiz boş geçmesin dedi hala kararsızım napsam diye.. Gitmesem doktora kontrole gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…