Buradan pay bic cicegimE biz her seyi bilioz amaaa
Canım burda çokta aşırı pahalı değil 10-15 arası değişirmiş çoğu yerde 40-50 den başlıyorlarmış yada onları duyunca uygun geldi herhalde bilemedimİnsallah kolaylıkla altından kalkarsınız ve fiyattada yardımcı olurlar kuzum cok sevindim adına yaaa
Canııım senin Doğum ne zamanE biz her seyi bilioz amaaa
Allh izin verrse nisanin 3.haftasi gibiCanııım senin Doğum ne zaman
Bilmiyorum Nanam açıkcası artık hamileliği geçtim başka sıkıntı olmasın diye dua ediyorumHemen idrar testi alıp yapıyorsun
Gec döllenmeyse tamam cicegim
Aldınmııı yaptınmıııııı
Yapıyorum öritminim bende benden ımıtlıyım
Ben kaynanamla oturuyomBebeğim en doğrusunu yapıyorsun dua ediyorum sana inşallah tutar ben inanıyorum tutacağınakaynanan napıyo sende kız
Benimki de uygun tabi bana göre:)) 40 -50 cok fazla ya baska baska işlemler yaptiranlardir onlar o kadar da olmazCanım burda çokta aşırı pahalı değil 10-15 arası değişirmiş çoğu yerde 40-50 den başlıyorlarmış yada onları duyunca uygun geldi herhalde bilemedim
Yaaa bariz varrrr bence testin kendi çizgisi değilCanlarimm nasilsiniz? Dün cok kasik agrim batmalar olunca bugün sabah test yaptim ama bata daha 4gün var nasil olsa birsey cikmaz dedim ama ilk dkdan böyle ciktibu testin kendi cizgisidir dimi yoksa pembe olmasi gerekmiyomu? Eki Görüntüle 2585625
ikinci çizgi silik bi şekilde var belirtilerin de yoksa kesin hamilesin :)))Akintim agrim hic bi belirti yok cünki gögüslerimde agrimiyo
Ayy bunu duymak bile cok güzel canim yaaaYaaa bariz varrrr bence testin kendi çizgisi değil
Bende bu strip testlerden kullanıyorm
Testin kendi çizgisi bile çıkmıyor
Umutlandırmak istemem kuzum ama bence var
İnşallah kuzum kan ver nasıl sabredecenAyy bunu duymak bile cok güzel canim yaaayok daha ümitlenmiyorum ama insallah bebisdir
Hemde hic bi belirtim yokikinci çizgi silik bi şekilde var belirtilerin de yoksa kesin hamilesin :)))
Burda tr deki gibi gidip kan veremiyoruz canim versekde 3-5 gün arasinda aliyosun sonucunuİnşallah kuzum kan ver nasıl sabredecen
O zaman regl günü bir daha test yaparsn kuzumBurda tr deki gibi gidip kan veremiyoruz canim versekde 3-5 gün arasinda aliyosun sonucunubeklicem mecburen
ben de 4 gün önce testle öğrendim elinde test varsa yarın tekrarla koyulaşır zatenBurda tr deki gibi gidip kan veremiyoruz canim versekde 3-5 gün arasinda aliyosun sonucunubeklicem mecburen
Yaparim canimmben de 4 gün önce testle öğrendim elinde test varsa yarın tekrarla koyulaşır zaten
Bu testten kaç defa yaptım kendi çizgisi diye bir şey çıkmadı bende hiç koş kan ver koşşCanlarimm nasilsiniz? Dün cok kasik agrim batmalar olunca bugün sabah test yaptim ama bata daha 4gün var nasil olsa birsey cikmaz dedim ama ilk dkdan böyle ciktibu testin kendi cizgisidir dimi yoksa pembe olmasi gerekmiyomu? Eki Görüntüle 2585625
Kizlarr siziii okadar cooook seviyorumkii bu icendenliginiz hic birseye degisilmez sonuc negatif cikarsa bile üzülmem beni suan cok mutlu ettinizBu testten kaç defa yaptım kendi çizgisi diye bir şey çıkmadı bende hiç koş kan ver koşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?