Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah kolaylıkla altından kalkarsınız ve fiyattada yardımcı olurlar kuzum cok sevindim adına yaaa
Canım burda çokta aşırı pahalı değil 10-15 arası değişirmiş çoğu yerde 40-50 den başlıyorlarmış yada onları duyunca uygun geldi herhalde bilemedim

Hemen idrar testi alıp yapıyorsun

Gec döllenmeyse tamam cicegim

Aldınmııı yaptınmıııııı

Yapıyorum öritminim bende benden ımıtlıyım
Bilmiyorum Nanam açıkcası artık hamileliği geçtim başka sıkıntı olmasın diye dua ediyorum

Bebeğim en doğrusunu yapıyorsun dua ediyorum sana inşallah tutar ben inanıyorum tutacağına kaynanan napıyo sende kız
Ben kaynanamla oturuyomvallaha Allah razi olsun biliyorum dular sayesinde su an hersey yolunda gidiyor
Canım burda çokta aşırı pahalı değil 10-15 arası değişirmiş çoğu yerde 40-50 den başlıyorlarmış yada onları duyunca uygun geldi herhalde bilemedim
Benimki de uygun tabi bana göre:)) 40 -50 cok fazla ya baska baska işlemler yaptiranlardir onlar o kadar da olmaz benim tup bebek 8.750 + igneler (3-4 bin arasi degisiyor )

Yaaa bariz varrrr bence testin kendi çizgisi değil
Bende bu strip testlerden kullanıyorm
Testin kendi çizgisi bile çıkmıyor
Umutlandırmak istemem kuzum ama bence var

Yaaa bariz varrrr bence testin kendi çizgisi değil
Bende bu strip testlerden kullanıyorm
Testin kendi çizgisi bile çıkmıyor
Umutlandırmak istemem kuzum ama bence var
Ayy bunu duymak bile cok güzel canim yaaa yok daha ümitlenmiyorum ama insallah bebisdir

Bu testten kaç defa yaptım kendi çizgisi diye bir şey çıkmadı bende hiç koş kan ver koşş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…