Hadi hayrlisi olsn cnm. Insllh suprz olur bu ayBende iyiyim canım şükürler olsun adet olmayı bekliyorum
Olunca gidip kan vericem hormınlar için
Hadi hayırlısı olsun balam insallah ilk denemenizde olurSelam kızlar. Doktordan çıktım şimdi uyuz kistim 5 cm duruyo hala ve doktor ya ameliyatla alınsın ya tüp bebek dedi. Tüp bebek için daha şansıminız yüksek deyip 3 yer önerdi. Zaten yaza kadar bekleyip düşünüyorduk. Biraz araştırıp ön görüşme Yapıcaz transferi yazın istiyorum bakalım nasibimizde ne varsa onu görcez..
Heeeee evet evet ben 90 kere söyledim degistirmedi ama o isminiAaaa ben sizin aşkınızın yanından geçemem cicimm
Gıcık
Suan yasadıgımHangi kıskançlık
Eeee gitmeyecekmisin simdi yarınki olaya ben anlamadımki testini var gibi ama yok gibide yokmu evde baska testin tekrarlasan ya birkizmaa nanamm benimm biliyorum normaldede yapmiyorum ama yarin is yerinde gezimiz var böyle alkoldenemeli fln bide agac tepelerine fln cikcakmisiz ondan eger varsa birseyler hastayim diyip gitmicektim birazda onun icin yaptim.. gidipde tehlikyeye atmiyim diye
İnsallah güzel bir yere atanırsın balam hayırlısı olsunGuzldi sukur.ustumden buyuk bi yuk kalkti sanki
Ay amin amiin inslllhhh
İnsallah canım cokta düsünme korunmadan deneyin siz insallah hemen hamile kalırsınMerhaba arkadaşlar. 32 yaşında 3.5 senelik evliyim. Daha yeni yeni hamilelik düşüncesine girmiş biriyim. Denemelere başlamadık bile daha. Bu fikre biraz daha ısınmayı bekliyorum açıkçası. Heyecanla bekleyişiniz, güzel haberden sonraki mutluluğunuz bende de aynı hisleri yaşama isteği uyandırıyorinşallah bir kaç ay sonra ben de güzel haberlerle çok beklemeden dönerim aranıza
Sabaha karsı spermlerin daha kaliteli oldugu söyleniyor tatlım sabaha karsı degerlendirin sizdeMerhaba kızlar yumurtlama günlerinizi daha çok akşam mı yoksa sabah mı değerlendiriyorsunuz?
Kimi kıskandınHadi hayırlısı olsun balam insallah ilk denemenizde olur
Heeeee evet evet ben 90 kere söyledim degistirmedi ama o ismini
Gıcık
Suan yasadıgım
Eeee gitmeyecekmisin simdi yarınki olaya ben anlamadımki testini var gibi ama yok gibide yokmu evde baska testin tekrarlasan ya bir
İnsallah güzel bir yere atanırsın balam hayırlısı olsun
İnsallah canım cokta düsünme korunmadan deneyin siz insallah hemen hamile kalırsın
Sabaha karsı spermlerin daha kaliteli oldugu söyleniyor tatlım sabaha karsı degerlendirin sizde
Evde testim var daha ama suan calisiyorum yarin sabah tekrarlicam testi eger ayni yada birazdaha koyu cikarsa gitmicemHadi hayırlısı olsun balam insallah ilk denemenizde olur
Heeeee evet evet ben 90 kere söyledim degistirmedi ama o ismini
Gıcık
Suan yasadıgım
Eeee gitmeyecekmisin simdi yarınki olaya ben anlamadımki testini var gibi ama yok gibide yokmu evde baska testin tekrarlasan ya bir
İnsallah güzel bir yere atanırsın balam hayırlısı olsun
İnsallah canım cokta düsünme korunmadan deneyin siz insallah hemen hamile kalırsın
Sabaha karsı spermlerin daha kaliteli oldugu söyleniyor tatlım sabaha karsı degerlendirin sizde
İnsallah koyu ve pembe tonları cıkar canımEvde testim var daha ama suan calisiyorum yarin sabah tekrarlicam testi eger ayni yada birazdaha koyu cikarsa gitmicem
Efendim bebegimMemeli Mestan bebegimmmm
Yani şuan tek sıkıntı o gibi duruyo. Hamile kalınca küçülüp doğumda gidiyormuş kist cnm. İnş kuzum inş hepimiz kalırızKist mi engel oluyormus bebek olmamasina ? Omur boyu kistle mi kalcan peki ? Doktorlar iyi biliyorlar da insallah bekletmeden hamis olursun
Efendimm bebegimmMemeli Mestan bebegimmmm
Aa bak bu cok iyi guzel bir haber insallah öyle olur ayy allahimm insallahYani şuan tek sıkıntı o gibi duruyo. Hamile kalınca küçülüp doğumda gidiyormuş kist cnm. İnş kuzum inş hepimiz kalırız
KiskanccEfendim bebegim
Aynen öyle cnm zaten moralim iyi çok şükür nasipte tüp bebek varsa onla olur. Aslında daha 6 ay oldu bizim ama yaşım 31 oldu ve 5.yıla doğru gidiyoruz evlendiğimizin.. Baş belası Vajinusmus 4 yılımı aldıBunu ben de duymuştum canım hayırlısı bakalım eğer tüp bebekle olacaksa stres yapa yapa daha beklemenin de mantığı yok kendimize zarar veriyoruz. Önceden böyle imkanlar da yokmuş yine bin şükür halimize. Ben de yaza tüp bebek düşünüyorum
Fasulyene kurban gülüm ne yapıyorsunEfendimm bebegimm ♥
Napiyim calisiyorum bitanemm bildigin gibiFasulyene kurban gülüm ne yapıyorsun
Sen melodiminesinin bebegisinBebegim diyince ustume alindim ben de bebegimmm
Ev isiniz olmamıs allah daha iyisini daha güzelini versin insallah baska ev bakıyormusunuz balamNapiyim calisiyorum bitanemm bildigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?