Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlısı olsun balam insallah ilk denemenizde olur
Aaaa ben sizin aşkınızın yanından geçemem cicimm
Heeeee evet evet ben 90 kere söyledim degistirmedi ama o ismini
Gıcık
Hangi kıskançlık
Suan yasadıgım
Eeee gitmeyecekmisin simdi yarınki olaya ben anlamadımki testini var gibi ama yok gibide yokmu evde baska testin tekrarlasan ya bir
Guzldi sukur. ustumden buyuk bi yuk kalkti sanki

Ay amin amiin inslllhhh
İnsallah güzel bir yere atanırsın balam hayırlısı olsun
İnsallah canım cokta düsünme korunmadan deneyin siz insallah hemen hamile kalırsın
Merhaba kızlar yumurtlama günlerinizi daha çok akşam mı yoksa sabah mı değerlendiriyorsunuz?
Sabaha karsı spermlerin daha kaliteli oldugu söyleniyor tatlım sabaha karsı degerlendirin sizde

Kimi kıskandın

Evde testim var daha ama suan calisiyorum yarin sabah tekrarlicam testi eger ayni yada birazdaha koyu cikarsa gitmicem

Kist mi engel oluyormus bebek olmamasina ? Omur boyu kistle mi kalcan peki ? Doktorlar iyi biliyorlar da insallah bekletmeden hamis olursun
Yani şuan tek sıkıntı o gibi duruyo. Hamile kalınca küçülüp doğumda gidiyormuş kist cnm. İnş kuzum inş hepimiz kalırız

Aynen öyle cnm zaten moralim iyi çok şükür nasipte tüp bebek varsa onla olur. Aslında daha 6 ay oldu bizim ama yaşım 31 oldu ve 5.yıla doğru gidiyoruz evlendiğimizin.. Baş belası Vajinusmus 4 yılımı aldı bu arada eşim dalga geçiyo artık bak vajinal muayeneye bile alıştın diyo Habire vajinal bakıyo doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…