- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Gonullerriinn loriikkoosuuuu gellddiiii haaaggnniiiiiimmmmmmmmmm
Erken test yıpmıyın artık dilim kurıdı yıııCanlarimm nasilsiniz? Dün cok kasik agrim batmalar olunca bugün sabah test yaptim ama bata daha 4gün var nasil olsa birsey cikmaz dedim ama ilk dkdan böyle ciktibu testin kendi cizgisidir dimi yoksa pembe olmasi gerekmiyomu? Eki Görüntüle 2585625
Bunu ben de duymuştum canım hayırlısı bakalım eğer tüp bebekle olacaksa stres yapa yapa daha beklemenin de mantığı yok kendimize zarar veriyoruz. Önceden böyle imkanlar da yokmuş yine bin şükür halimize. Ben de yaza tüp bebek düşünüyorumBursada önerdi cnm 3 merkez. İstanbula gidebiliriz dedim o kadar durum kötü dğeil bursadakilerle hamile kalırsın dedi. Amleliyat olduktan sonra hamile kalma ihtimali var ama yumurta rezervini zarar veriyo ve tekrar oluşma ihtimali var kistin. Kist bebeğe zarar vermezmiş transferden önce içindeki sıvı alınır zararı olmaz bebek oluştuğunda zaten küçülür gider dedi
Hayırlısı olsun canım gözünüzaydınben de 4 gün önce testle öğrendim elinde test varsa yarın tekrarla koyulaşır zaten
Sırf dudak cocuk yaaaSenin profini yesinler yyyaaaaaa o tipine helee
teşekkürler canım sağolasın darısı burda isteyen dileyen bütün güzel yürekli insanlara inşallahHayırlısı olsun canım gözünüzaydın
Bu ismi özlemişiz
Keske silme olayı olsa idiGonullerriinn loriikkoosuuuu gellddiiii haaaggnniiiiiimmmmmmmmmm
İnsallah balam Allah razı olsunnnteşekkürler canım sağolasın darısı burda isteyen dileyen bütün güzel yürekli insanlara inşallah
Tiksindim suan ama kıskanclıktanBu ismi özlemişiz
Bak hele bak dediğine
Aaaa ben sizin aşkınızın yanından geçemem cicimmAskınız daim olsun tatlım
Hangi kıskançlıkTiksindim suan ama kıskanclıktan
kizmaa nanamm benimm biliyorum normaldede yapmiyorum ama yarin is yerinde gezimiz var böyle alkoldenemeli fln bide agac tepelerine fln cikcakmisiz ondan eger varsa birseyler hastayim diyip gitmicektim birazda onun icin yaptim.. gidipde tehlikyeye atmiyim diyeErken test yıpmıyın artık dilim kurıdı yııı
Baska test yap canım ben anlamadım bundan madem yaptın bikere insallah vardır bebis
Guzldi sukur.Naısl geçti cnm
Ay amin amiin inslllhhhHadi bakalım göreve başladığının haberini de alalım inşallah
Sana da cnm. Iiyiz cok sukur seni srmlii ne durumdasn
Evt . Tercih sonucu aciklaninca tam 34. Haftama denk gelio. Olursa esime vekalet verip gondericem. Direk dogum iznine ayrilcam inslh
Kıl adamhayrlisi olsn artk. Allh gonlunuze gore versin cnm. Valla simdilk eylem arkdsimzin testi gundemde. Insllh ilerki gunlerde testi koyulasirsa gebeligi kesinlesicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?