Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken test yıpmıyın artık dilim kurıdı yııı
Baska test yap canım ben anlamadım bundan madem yaptın bikere insallah vardır bebis

Bunu ben de duymuştum canım hayırlısı bakalım eğer tüp bebekle olacaksa stres yapa yapa daha beklemenin de mantığı yok kendimize zarar veriyoruz. Önceden böyle imkanlar da yokmuş yine bin şükür halimize. Ben de yaza tüp bebek düşünüyorum

Erken test yıpmıyın artık dilim kurıdı yııı
Baska test yap canım ben anlamadım bundan madem yaptın bikere insallah vardır bebis
kizmaa nanamm benimm biliyorum normaldede yapmiyorum ama yarin is yerinde gezimiz var böyle alkoldenemeli fln bide agac tepelerine fln cikcakmisiz ondan eger varsa birseyler hastayim diyip gitmicektim birazda onun icin yaptim.. gidipde tehlikyeye atmiyim diye

Merhaba arkadaşlar. 32 yaşında 3.5 senelik evliyim. Daha yeni yeni hamilelik düşüncesine girmiş biriyim. Denemelere başlamadık bile daha. Bu fikre biraz daha ısınmayı bekliyorum açıkçası. Heyecanla bekleyişiniz, güzel haberden sonraki mutluluğunuz bende de aynı hisleri yaşama isteği uyandırıyor inşallah bir kaç ay sonra ben de güzel haberlerle çok beklemeden dönerim aranıza

Bende iyiyim canım şükürler olsun adet olmayı bekliyorum
Olunca gidip kan vericem hormınlar için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…