Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insllh hepimz yanilmiorzdr
Ii yapmissin. Insllh daha guzli karsiniza cikar
Ne mülakatı kız
Ogretmnlik icindi Allh izin verrse kismetimde varsa aday adayiyim ben de.

Selam kızlar. Doktordan çıktım şimdi uyuz kistim 5 cm duruyo hala ve doktor ya ameliyatla alınsın ya tüp bebek dedi. Tüp bebek için daha şansıminız yüksek deyip 3 yer önerdi. Zaten yaza kadar bekleyip düşünüyorduk. Biraz araştırıp ön görüşme Yapıcaz transferi yazın istiyorum bakalım nasibimizde ne varsa onu görcez..

Nereleri onerdi .? Hakkinda hayirlisi olsun insallah ameliyatla alinsa hamile kalabilir misin kendiliginden ee hamile kalsan simdik tup bebek ile o kist zarar vermez mi bebege ?

Nereleri onerdi .? Hakkinda hayirlisi olsun insallah ameliyatla alinsa hamile kalabilir misin kendiliginden ee hamile kalsan simdik tup bebek ile o kist zarar vermez mi bebege ?
Bursada önerdi cnm 3 merkez. İstanbula gidebiliriz dedim o kadar durum kötü dğeil bursadakilerle hamile kalırsın dedi. Amleliyat olduktan sonra hamile kalma ihtimali var ama yumurta rezervini zarar veriyo ve tekrar oluşma ihtimali var kistin. Kist bebeğe zarar vermezmiş transferden önce içindeki sıvı alınır zararı olmaz bebek oluştuğunda zaten küçülür gider dedi

Kist mi engel oluyormus bebek olmamasina ? Omur boyu kistle mi kalcan peki ? Doktorlar iyi biliyorlar da insallah bekletmeden hamis olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…