- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Özüm özüm iki gozum lorikklorikksen ozune dondun mu sonunda
Insllh hepimz yanilmiorzdrAaaaa cok sevindim istiyodu cokadam nasil kil hemde tapuda 58.000 gostermisler evin degerini ben simdi 170.000 kredi cekerek aliyorum ceza geliyomus ona 120.000 ceksin diyomus ustunu nerden buluyosa bulsun diyomus sirf vergiden kacmak icin yaptigi seyi benim basima patlatacak yarin birgun ben satsam bana da ceza gelicek hemde niye usulsuzluk yapayim ki
Ogretmnlik icindiNe mülakatı kız
Ayy hadiiii hayırlısı olsun inşallahhhhInsllh hepimz yanilmiorzdr
Ii yapmissin. Insllh daha guzli karsiniza cikar
Ogretmnlik icindiAllh izin verrse kismetimde varsa aday adayiyim ben de.
Hadi ya ne güzel valla çok sevindim inşallah güzel olur sonuda canımInsllh hepimz yanilmiorzdr
Ii yapmissin. Insllh daha guzli karsiniza cikar
Ogretmnlik icindiAllh izin verrse kismetimde varsa aday adayiyim ben de.
Amin amin aminAyy hadiiii hayırlısı olsun inşallahhhh
Insllh yaa ❤Hadi ya ne güzel valla çok sevindim inşallah güzel olur sonuda canım
Var canimm yarin sabah baska bi testlede yaparimmValla var gibi ama canım ama ya bide başka testle dene olmadı inşallah vardır❤
Sen lorik geldinn lorik kalÖzüm özüm iki gozum lorikklorikk
Senin profini yesinler yyyaaaaaa o tipine heleeSen lorik geldinn lorik kal
Hadi hayırlısı bence var bebişVar canimm yarin sabah baska bi testlede yaparimm❤
Naısl geçti cnmAyy kizlaar ciktim mulakattaaan
Hahahah teyzesii bizde seni yerizSenin profini yesinler yyyaaaaaa o tipine helee
Nereleri onerdi .? Hakkinda hayirlisi olsun insallah ameliyatla alinsa hamile kalabilir misin kendiliginden ee hamile kalsan simdik tup bebek ile o kist zarar vermez mi bebege ?Selam kızlar. Doktordan çıktım şimdi uyuz kistim 5 cm duruyo hala ve doktor ya ameliyatla alınsın ya tüp bebek dedi. Tüp bebek için daha şansıminız yüksek deyip 3 yer önerdi. Zaten yaza kadar bekleyip düşünüyorduk. Biraz araştırıp ön görüşme Yapıcaz transferi yazın istiyorum bakalım nasibimizde ne varsa onu görcez..
Bursada önerdi cnm 3 merkez. İstanbula gidebiliriz dedim o kadar durum kötü dğeil bursadakilerle hamile kalırsın dedi. Amleliyat olduktan sonra hamile kalma ihtimali var ama yumurta rezervini zarar veriyo ve tekrar oluşma ihtimali var kistin. Kist bebeğe zarar vermezmiş transferden önce içindeki sıvı alınır zararı olmaz bebek oluştuğunda zaten küçülür gider dediNereleri onerdi .? Hakkinda hayirlisi olsun insallah ameliyatla alinsa hamile kalabilir misin kendiliginden ee hamile kalsan simdik tup bebek ile o kist zarar vermez mi bebege ?
Kist mi engel oluyormus bebek olmamasina ? Omur boyu kistle mi kalcan peki ? Doktorlar iyi biliyorlar da insallah bekletmeden hamis olursunBursada önerdi cnm 3 merkez. İstanbula gidebiliriz dedim o kadar durum kötü dğeil bursadakilerle hamile kalırsın dedi. Amleliyat olduktan sonra hamile kalma ihtimali var ama yumurta rezervini zarar veriyo ve tekrar oluşma ihtimali var kistin. Kist bebeğe zarar vermezmiş transferden önce içindeki sıvı alınır zararı olmaz bebek oluştuğunda zaten küçülür gider dedi
Harika bir fiyat yaaa hemen yapın hemen hemenCanım burda çokta aşırı pahalı değil 10-15 arası değişirmiş çoğu yerde 40-50 den başlıyorlarmış yada onları duyunca uygun geldi herhalde bilemedim
Ama kuzum bir idrar testi yapmak bu kadar zor olmamalı bir hafta gecti üstünden hadi yap gülümBilmiyorum Nanam açıkcası artık hamileliği geçtim başka sıkıntı olmasın diye dua ediyorum
Hadi bakalım göreve başladığının haberini de alalım inşallahAyy kizlaar ciktim mulakattaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?