Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet devlette kapatmamıslardı ben artık öğrenmiştim örtüyle girmiştim bir kere öyle kötü oluyo kapatmadan ama özel hastane kapatıyo

Bidaha gitmedim zaten cnm. Söylemeden smear testi aldı öyle çok canım yandı ki. Bide söyledim Vajinusmus geçmişim var ilk kez muayene olcam dedim ama takmadı bile kadın
Aslında alırken söylüyorlar ama bilemedim, evet o can acıtıyo baya ben vajinismusu yenmeden önce almıstı doktor benden ağlaya ağlaya eve gitmiştim

papatyakokankadin canım varmı gelen giden?

Aynen seninde uygun ben hep daha pahalı olduğunu duydum bebek için değer bebeğim Rabbim onun parasınıda rızkınıda bebekle veriyor
Demeee ciddi mi ben ayrı oturuyorsunuz sanıyordum Allah kolaylık versin bebeğim aynen dua ediyorum bebeğim inşallah olacak

Ben 2 kere girdim o dediğine çok utanmıstım aşağıdan bile o kadar utanmıyodum kadın olmak işte
Ben nasil olcak yaaa diyordum ilkim camasirimla uzanmistim camasir dahil cikarilcak demisti hemisire bana gozumu kapatiyordum muayene olunca cok zpr ya
Hadi canım hadi @MelodiminEsi kızacak sana simdi ayagını yorganına göre uzat bakayım
Sen varyaaa cok seysinortaligi karisitan cay kasigi
Hadi ya alışır gerçi insan bir süre sonra eşin yapabiliyosa iyi valla ya
Koldan ilk defa yapilcak o da omrunde ilk defa deniycek
Alllah rqzi olsun ya bak bu konuda hic dusunmemistim . Giden paralarin bebegin rizki ile gelecegini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…