- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.564
- 798
Ben de 30 yaşındayım kuzum. Tam zamanı hatta en güzel zamanAynen öyle cnm zaten moralim iyi çok şükür nasipte tüp bebek varsa onla olur. Aslında daha 6 ay oldu bizim ama yaşım 31 oldu ve 5.yıla doğru gidiyoruz evlendiğimizin.. Baş belası Vajinusmus 4 yılımı aldıbu arada eşim dalga geçiyo artık bak vajinal muayeneye bile alıştın diyo Habire vajinal bakıyo doktor
Ust usye yazamiyorum o yuzdenBide saniye sinirlamasi oluyo yaa o sinir bozucu tamm yaziyorum bi bakiyorum 16sn bekle
Psikolojin bozulduu bizimkinide bozmak istiyosun ama yemezlerrr
Of aynen zor vallaBen nasil olcak yaaa diyordum ilkim camasirimla uzanmistim camasir dahil cikarilcak demisti hemisire bana gozumu kapatiyordum muayene olunca cok zpr ya
Sen varyaaa cok seysinortaligi karisitan cay kasigi
Koldan ilk defa yapilcak o da omrunde ilk defa deniycek
Alllah rqzi olsun yabak bu konuda hic dusunmemistim . Giden paralarin bebegin rizki ile gelecegini
Sorma yaa hep beraber delursekPsikolojin bozulduu bizimkinide bozmak istiyosun ama yemezlerrr
Nolsun valla aynı sende ne var ne çokEee ne var ne yok
Haha bu ne hızSu an kendimi iftar vakti gelmiste sokakta bir ben kalmisim gibi hissediyorum
Ayni vallahaNolsun valla aynı sende ne var ne çok
Bilmukabele canım bilmukabeleBen nasil olcak yaaa diyordum ilkim camasirimla uzanmistim camasir dahil cikarilcak demisti hemisire bana gozumu kapatiyordum muayene olunca cok zpr ya
Sen varyaaa cok seysinortaligi karisitan cay kasigi
Koldan ilk defa yapilcak o da omrunde ilk defa deniycek
Alllah rqzi olsun yabak bu konuda hic dusunmemistim . Giden paralarin bebegin rizki ile gelecegini
Eee ne var ne yok
Benim de son ignelerim istedelik desik oldu karnim ama hala ayaktayim kedi gibi 9 canliyim heralde
Nana2222 kiymetimi bil bak sayfani ayakta tutuyoum ben olmasam belki sayfan ayakta durmaz. Evinin dirrreeeegiyim bensaksi degilim beeennn
Su an kendimi iftar vakti gelmiste sokakta bir ben kalmisim gibi hissediyorum
Alllaahhiimmm cok egleniyorum gelsenize kizzz
Bildirim bildirim bildirim bildirim
Cok eğlenceli
Bnm gonlum genistir
Evet baya varİyi kuzum daha varmış bi çırpıda doğur inşallah
Ay tam benlik haaaCok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?