- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ayyy canımı çektirdin şimdi helva falanKızlar Lorikoyu kaybettik
Bunlarda kanıtı bakınız
Ben meftanın helvasını kavurdum afiyetle yedim.
Helva isteyen varmııııı
Ben istemiyorum ama o gönlüne benden baskasını almanıBnm gonlum genistirkim olursan ol geeell babbooooşş geeell
Evet baya varson 82 gun. Amin insllh cnm
Ay tam benlik haaa
Bunu hep yapıyorum ben degilmi yaaa istemsizAyyy canımı çektirdin şimdi helva falanhahaha
Harika bir fiyat yaaa hemen yapın hemen hemen
Bugün görüşmeye gittik adet olmadım daha herşeyi konuştuk özeldende girişimiz olsa da raporluda olsa aşılama şartmış Pazartesi’ye kadar adet olmazsan gel dedi başlıcaz bakalım yineHarika bir fiyat yaaa hemen yapın hemen hemen
Haha sorun değil canısıııBunu hep yapıyorum ben degilmi yaaa istemsiz
Ben nasil olcak yaaa diyordum ilkim camasirimla uzanmistim camasir dahil cikarilcak demisti hemisire bana gozumu kapatiyordum muayene olunca cok zpr ya
Sen varyaaa cok seysinortaligi karisitan cay kasigi
Koldan ilk defa yapilcak o da omrunde ilk defa deniycek
Alllah rqzi olsun yabak bu konuda hic dusunmemistim . Giden paralarin bebegin rizki ile gelecegini
Yok cnm söylemedi ve aşırı kanamam oldu sonra. Bırak yapma diye bağırdım zatenAslında alırken söylüyorlar ama bilemedim, evet o can acıtıyo baya ben vajinismusu yenmeden önce almıstı doktor benden ağlaya ağlaya eve gitmiştim
Aynen cnm açıkçası bende öyle düşünüyorum tam zamanı. Geçen seneye kadar bizim evlilikte sıkıntılarımız vardı eşimin ailesi yüzünden. Onu hallettik Vajinusmusu hallettik sırada bebek varBen de 30 yaşındayım kuzum. Tam zamanı hatta en güzel zaman
Sorma benimki de aynısını diyor
Ay çok fena ya gerçekten vallaYok cnm söylemedi ve aşırı kanamam oldu sonra. Bırak yapma diye bağırdım zaten
Valla bidaha aldırmam sanırımAy çok fena ya gerçekten valla
MEcbur aldırcagımız zamanlar olcak canımValla bidaha aldırmam sanırım
O zamn seni almiom gonlumeeBen istemiyorum ama o gönlüne benden baskasını almanı
Nerden bakılıyoGecmisime bakin heleeeee
Amel defterindenNerden bakılıyo
Olsun kuzum ne gerekiyorsa o olsun insallahBugün görüşmeye gittik adet olmadım daha herşeyi konuştuk özeldende girişimiz olsa da raporluda olsa aşılama şartmış Pazartesi’ye kadar adet olmazsan gel dedi başlıcaz bakalım yine
Ayyyy canımmmmm cicegimmmm sende iyiki varsın oralarda kıskıs gizli gizli gülüyorsun iyikiKızlar valla harikasınız çok güldürüyorsunuz beni iyiki varsınız iyiki sizi bulmuşumçok seviyorum hepinizi
Biz fark etmesek de Rabbim en güzel zamanı yazıyorAynen cnm açıkçası bende öyle düşünüyorum tam zamanı. Geçen seneye kadar bizim evlilikte sıkıntılarımız vardı eşimin ailesi yüzünden. Onu hallettik Vajinusmusu hallettik sırada bebek var
Profilime girNerden bakılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?