nanacım nerelere gıttın sen ya sacma sapan ınsanlar yuzunden engel yeniliyorAz kaldı bebegim aminler bosa degil Allahın hikmetine sual olunmaz biz istemeye devam edelim ondan o ki verecegi vakti cok iyi bilendir inancını kaybetme balam
Allah yardımcın olsun canım benim, dualarım seninle. Güzel haberini bekliyorum en yakın zamanda❤ kizzzllaarre yarin saat 8.30 da opu (yumurta toplama ) yapilcak insallahhh hersey yolundadir ❤bana bi okuyup ufliyin dua ediverin dualarin gücüne inaniyorum simdiden Allah razi olsun . Gunlunuzden gecen hakkinizda hayirli olsun
Iyi ki varsiz ya iyi yürekli insanlarAllah yardımcın olsun canım benim, dualarım seninle. Güzel haberini bekliyorum en yakın zamanda ☺
dua etmez olurmuyuz tabıkı edıcez ve yumurta toplama işlemın cook rahat ve basit sekılde başarılı olarak gecıp gıdıceek sonra buyumeye baslayacakları inşallahta ılk tup bebek denemende hamile olcaksın lorikcim içime oyle doguyor darısıda bıze ınsallah bakalım bu ay için hala bır umut var içimde adet olmamak gıbı❤ kizzzllaarre yarin saat 8.30 da opu (yumurta toplama ) yapilcak insallahhh hersey yolundadir ❤bana bi okuyup ufliyin dua ediverin dualarin gücüne inaniyorum simdiden Allah razi olsun . Gunlunuzden gecen hakkinizda hayirli olsun
Yaaaaaaaa agliycam simdi bu kadar mi guzel anlatilirdua etmez olurmuyuz tabıkı edıcez ve yumurta toplama işlemın cook rahat ve basit sekılde başarılı olarak gecıp gıdıceek sonra buyumeye baslayacakları inşallahta ılk tup bebek denemende hamile olcaksın lorikcim içime oyle doguyor darısıda bıze ınsallah bakalım bu ay için hala bır umut var içimde adet olmamak gıbı
Cnm inş bebeğine kavuşursun Allah yardımcın olsun herşey çok güzel olucak inanamıyorumIyi ki varsiz ya iyi yürekli insanlar❤
Ben de inanamiyorum.Cnm inş bebeğine kavuşursun Allah yardımcın olsun herşey çok güzel olucak inanamıyorum
Hayirlisi olsun yaAy nanaya noldu banlanmış ben adet oldum bu arada bat tarihi Allah ne verdiyse
Hadi hayırlısı canım inşallah bir daha ay olsunAy nanaya noldu banlanmış ben adet oldum bu arada bat tarihi Allah ne verdiyse
Nasıl anladın peki sen test yapmıyormuydunAy bu ayı pisi pisine kaçırmışım yumurtlama olan hafta hiç ilişki olmamış kafamı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum
Acaba baska hesap acıp gelemezmi bugun tüm gun bunu dusundum nanacım benle cok ılgılenıyordu yaaHayirlisi olsun yakac gun gecikme ile oldun
Nana artik 1 ay gelmez kacinci bani bu
Canım ovü testi ile takip etmiyormuydun o haftayı görmedin mi pikteAy bu ayı pisi pisine kaçırmışım yumurtlama olan hafta hiç ilişki olmamış kafamı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum
Acaba baska hesap acıp gelemezmi bugun tüm gun bunu dusundum nanacım benle cok ılgılenıyordu yaa
Canım isyan etme allahın senin için vardır bi bildiği en hayırlı zamanda olmasını dile önce. Ben herşeyin zamanı oldugunu düşünüyorum kafanı rahatlat daha önce hamile kalmıssın yine olur demekki vücudunun zamana ihtiyacı var inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınAslında benımde baya moralim bozul cunku hergun bır arkadasımın hamılelik haberini alıyorum, kimisi ikinci bebegine kimisi aşılamada tutuyo kimisi tup bebek tutuyor bır sekılde hamile kalınıyor allah saglıkla kucaklarına almak nasip etsin ama ben kendıme üzülüyorum bende nıye boyle oldu ben nıye o düşüğü yasadım ve sımdıye kadar olmadı keşke evlendiktwn 1 sene conra hemen baslasaydık allahım nasip etsin ya daha ne kadar bu duruma dayanıp devam edıcem bılmıyorumnasıl basa cıkacagımıda bilmiyorum cok moralim bozuk allahım bize ne zaman nasip edecek acaba Şimdiden cevremde 8 hamile arkadasım var 2019 haziran ayına kadar hiç boyle seye takılmıyordum aklımda yok dıye ama sımdı yatıyorum kalkıyorum aklımda bu konu delirmesem bari
Düşük ne zaman oldu canımAslında benımde baya moralim bozul cunku hergun bır arkadasımın hamılelik haberini alıyorum, kimisi ikinci bebegine kimisi aşılamada tutuyo kimisi tup bebek tutuyor bır sekılde hamile kalınıyor allah saglıkla kucaklarına almak nasip etsin ama ben kendıme üzülüyorum bende nıye boyle oldu ben nıye o düşüğü yasadım ve sımdıye kadar olmadı keşke evlendiktwn 1 sene conra hemen baslasaydık allahım nasip etsin ya daha ne kadar bu duruma dayanıp devam edıcem bılmıyorumnasıl basa cıkacagımıda bilmiyorum cok moralim bozuk allahım bize ne zaman nasip edecek acaba Şimdiden cevremde 8 hamile arkadasım var 2019 haziran ayına kadar hiç boyle seye takılmıyordum aklımda yok dıye ama sımdı yatıyorum kalkıyorum aklımda bu konu delirmesem bari
İnşallah canımm o dogru zamana inşallah yaklasmısımdır artıkCanım isyan etme allahın senin için vardır bi bildiği en hayırlı zamanda olmasını dile önce. Ben herşeyin zamanı oldugunu düşünüyorum kafanı rahatlat daha önce hamile kalmıssın yine olur demekki vücudunun zamana ihtiyacı var inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?