Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normalde bende hic görmedin öyle bi cizgi bugüne Kadar o yüzden azicik ümitlenmistim ama olmadi iste doktora dicem bu ay filim cektirmek istiyorum diye tüplerim acikmi kapalimi ondanmi olmuyo acaba hic bilmiyorumki
Belki kimyasal gebelik grcirmissindir . Adetin gecmis miydi

Kiiizlaaaaarrrr hepinizden Allah razi olsun hamile kalasiniz insalllllaaaahhhhh bugun embriyolog aradi veeee evladim hala duruyormuş veeeee PERSEMBE gunu saat 1'de transferim vaaarrrr
Bana transfer yapılacakmış gibi sevindim Hadi hemen gebe kal da bize dualara başla Bebişine kavuşmana az kaldı Allahin izniyle

Bana transfer yapılacakmış gibi sevindim Hadi hemen gebe kal da bize dualara başla Bebişine kavuşmana az kaldı Allahin izniyle
Cok tatlısın imsallah hepiniz aklimdasiniz cok zor bir süreç bebek beklemek bebek istemek bizi bizden iyi anlayan yoktur

Hahahahha o gün efsaneydiniz ama gideceğinizi bile bile allah sizi ya
Nana gelmedi hala
O gun tum yorum yapamadiklrim icin patlama yasadim. Baktm nana da tek. Tutmayin beni dedim
F Fatma KTL cnm hoşgeldin özledik gitme bidaha L Loriklorik kuzum inş hepsi tutunur dördüzün olur
Ay ben de cok ozlediim vallhii. Uzaktan takip ettim hep.
Burda birine hakaret ettim diye kazen amca beni kovdu o yuzden o kdr uzun surmus. Bi daha tobe amaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…