- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Belki kimyasal gebelik grcirmissindir . Adetin gecmis miydinormalde bende hic görmedin öyle bi cizgi bugüne Kadar o yüzden azicik ümitlenmistim ama olmadi istedoktora dicem bu ay filim cektirmek istiyorum diye tüplerim acikmi kapalimi ondanmi olmuyo acaba hic bilmiyorumki
HahahahhaYENİDEN DİRİLİŞ
Oy oy oy kız hepsini al içineKiiizlaaaaarrrr hepinizden Allah razi olsun hamile kalasiniz insalllllaaaahhhhhbugun embriyolog aradi veeee evladim hala duruyormuş veeeee PERSEMBE gunu saat 1'de transferim vaaarrrr
Heppsiii benimHahahahhao gün efsaneydiniz ama gideceğinizi bile bile allah sizi ya
Nana gelmedi hala
Oy oy oy kız hepsini al içine
Hepsini içine al kız dördüz olsnHeppsiii benimdondurcam ya ususunler biraz
O kadarini koymazlar bana 30 yasin altinda oldugum icin tek transfer olur diğerleri doncek
Hepsi de tek yumurta ikiz i olurmuşHepsini içine al kız dördüz olsn
İnş sağlıkla tutunur sana annesiO kadarini koymazlar bana 30 yasin altinda oldugum icin tek transfer olur diğerleri doncek
Bana transfer yapılacakmış gibi sevindimKiiizlaaaaarrrr hepinizden Allah razi olsun hamile kalasiniz insalllllaaaahhhhhbugun embriyolog aradi veeee evladim hala duruyormuş veeeee PERSEMBE gunu saat 1'de transferim vaaarrrr
Cok tatlısınBana transfer yapılacakmış gibi sevindimHadi hemen gebe kal da bize dualara başla Bebişine kavuşmana az kaldı Allahin izniyle
Hadi yaa çok sevindim canımmmm iniallah sonucu güzel olucak inancım tamKiiizlaaaaarrrr hepinizden Allah razi olsun hamile kalasiniz insalllllaaaahhhhhbugun embriyolog aradi veeee evladim hala duruyormuş veeeee PERSEMBE gunu saat 1'de transferim vaaarrrr
O gun tum yorum yapamadiklrim icin patlama yasadim. Baktm nana da tek. Tutmayin beni dedimHahahahhao gün efsaneydiniz ama gideceğinizi bile bile allah sizi ya
Nana gelmedi hala
Ay ben de cok ozlediim vallhii. Uzaktan takip ettim hep.
yok canimm vermemistim bilmiyorumkiacaba kimyasalmı oldu kuzum
kan vermemiştin demi
Dustum mapus damlarina ogut veren cok oluuurOh sonunda nerelerdesin kız
pek sayilmaz canimm dün gelmesi gerekiyodu bugün basladi yavas yavas ☺Belki kimyasal gebelik grcirmissindir . Adetin gecmis miydi
Auyyy yyyaaaa vallaha cok tesekkur ederimmHadi yaa çok sevindim canımmmm iniallah sonucu güzel olucak inancım tam
O zaman test yapmiyoruz bir daha erkenden yanıltıcı olabiliyormuspek sayilmaz canimm dün gelmesi gerekiyodu bugün basladi yavas yavas ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?