- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hadi hayırlısı ikiz çıkacak o yumoşlardanBiliyooruummm biliyorumbindan sonra gun gun arayip bilgi vericekler
İnşallah gerek kalmazRegl bitiminde gidiliyor . Benim gittigim yer ozeldi hemen yarim saatte cikmisti
Ama baktirman lazim rahim filmini her doktor istiyor mutlakaİnşallah gerek kalmazrabbim isteyene hayırlı sağlıklı evlat versin
Civciv cikicak kus cikicazHadi hayırlısı ikiz çıkacak o yumoşlardan
Benden de istemedilerAma baktirman lazim rahim filmini her doktor istiyor mutlaka
Aynennn inşalahhhhhCivciv cikicak kus cikicazikiz cikicak tek cikicak
L Loriklorik aay Sanaa çok sevindim yaaaRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah burada hamilelere duyuru hamilelerin duası kabul olurmuş biz bekleyenlere Bi dua çakın
Hiç istemediler ki 1 sene dolmadı bi de bi tane çocuk olduğu için herhalde. Ama artık doldu yaptırıcam yani denk gelmese olmadı dicem takvime bakıyorum hep denk gelmiş o haftaya o günlere 1 senedir hormonda normal hadi enfeksiyon dedim tedavi oldum yine yok eşime baktırdım enfeksiyon onda da yok artık herhalde bunlar buluşamıyor diyorumAma baktirman lazim rahim filmini her doktor istiyor mutlaka
Aminn amiinnnn ya . Agrim var benim yine totom ayri agriyor igneden karnim ayri agriyorHiç istemediler ki 1 sene dolmadı bi de bi tane çocuk olduğu için herhalde. Ama artık doldu yaptırıcam yani denk gelmese olmadı dicem takvime bakıyorum hep denk gelmiş o haftaya o günlere 1 senedir hormonda normal hadi enfeksiyon dedim tedavi oldum yine yok eşime baktırdım enfeksiyon onda da yok artık herhalde bunlar buluşamıyor diyorumBiz kadınlar neler çekiyoruz vallahi. Bakılmadık yerimiz kalmıyor hem ağrısı sancıaı hem regli hem bebek için çalışma tedavi ev iş güç Allah isteyen herkese kolaylık şifa versin. Çok zor gerçekten
İnşallah bebiş ağrılarıdır. Bu ağrıları boş çıkarmasın Rabbim çektiğimiz ağrıların en hayırlısı olsun inşallahAminn amiinnnn ya . Agrim var benim yine totom ayri agriyor igneden karnim ayri agriyor
Ay cok zor bisey yaİnşallah bebiş ağrılarıdır. Bu ağrıları boş çıkarmasın Rabbim çektiğimiz ağrıların en hayırlısı olsun inşallah
Ay sonunu getirmek çok yorucu. Tuttu mu tutmadı mı bekliyorsun o çok yorucu keşke hemen sonuç alınsaydı aşırı strese sokuyor bu durum bide belirti yokluyorsun mahvoluyo insanAy cok zor bisey ya
Canım çok sevindim, kaç tane embriyo transfer edilecek şimdi?kizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Daha belli degil o gun gun takip edip haberdar edicekler durumdan .doktorun belirtti zamanda transferCanım çok sevindim, kaç tane embriyo transfer edilecek şimdi?
Eminim bu çektiğin ağrılara acılara dğeecek sende hayırlısyla bebelerini kucağına alacaksın bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerAminn amiinnnn ya . Agrim var benim yine totom ayri agriyor igneden karnim ayri agriyor
Gelsinlerde gorsunler dunyanin kac bucak oldugunuEminim bu çektiğin ağrılara acılara dğeecek sende hayırlısyla bebelerini kucağına alacaksın bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler❤❤❤ Ama tutacak hissetmiştim hem de o öyle böyle bi his değildi yavruların sana gelmeyi bekliyor bebeğim
Hep beraber görelim o zaman bebeğimGelsinlerde gorsunler dunyanin kac bucak oldugunu
Geliyor geliyorrrr bebeler geliyorrrrrrkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?