Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik aay Sanaa çok sevindim yaaa Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah burada hamilelere duyuru hamilelerin duası kabul olurmuş biz bekleyenlere Bi dua çakın
allah raziolsun insallahhh rabbimm bizlerin once karnini doldurur sonra kucagimiizi

Ama baktirman lazim rahim filmini her doktor istiyor mutlaka
Hiç istemediler ki 1 sene dolmadı bi de bi tane çocuk olduğu için herhalde. Ama artık doldu yaptırıcam yani denk gelmese olmadı dicem takvime bakıyorum hep denk gelmiş o haftaya o günlere 1 senedir hormonda normal hadi enfeksiyon dedim tedavi oldum yine yok eşime baktırdım enfeksiyon onda da yok artık herhalde bunlar buluşamıyor diyorum Biz kadınlar neler çekiyoruz vallahi. Bakılmadık yerimiz kalmıyor hem ağrısı sancıaı hem regli hem bebek için çalışma tedavi ev iş güç Allah isteyen herkese kolaylık şifa versin. Çok zor gerçekten

Aminn amiinnnn ya . Agrim var benim yine totom ayri agriyor igneden karnim ayri agriyor

Aminn amiinnnn ya . Agrim var benim yine totom ayri agriyor igneden karnim ayri agriyor
Eminim bu çektiğin ağrılara acılara dğeecek sende hayırlısyla bebelerini kucağına alacaksın bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler Ama tutacak hissetmiştim hem de o öyle böyle bi his değildi yavruların sana gelmeyi bekliyor bebeğim

Gelsinlerde gorsunler dunyanin kac bucak oldugunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…