E hadi bklm hayrlisiyla ilki tutsunOnu dondurcam bor sonraki bebis icin
Nana bez bebek olmuş topiği de kulina idare edecek bir süre belliYok artik nana ben varim
sağlıklı güzel salih veya saliha hayırlı evlat olsuninşallah kuzum bize de dua et kendine ederken bizim de göbekler bebeyle dolsun inşallahPeki bu bildirim bana niye gelmedi kine
1 tanecik persembe gidip evladimi karnima koyup gelicem hayirlisi ilesihirli annemdeki eda gibii hamileyken gobisi istedigi zaman cikiyorsu geziyordu tozuyordu sonra geri geliyordu
Etmiyor muyun saniyorsunuz hepinize ediyorum .Nana bez bebek olmuş topiği de kulina idare edecek bir süre belli
sağlıklı güzel salih veya saliha hayırlı evlat olsuninşallah kuzum bize de dua et kendine ederken bizim de göbekler bebeyle dolsun inşallah❤❤❤
Beni begenmisen mi ağamNana bez bebek olmuş topiği de kulina idare edecek bir süre belli
sağlıklı güzel salih veya saliha hayırlı evlat olsuninşallah kuzum bize de dua et kendine ederken bizim de göbekler bebeyle dolsun inşallah❤❤❤
Ben de hep buna benzer dua ediyorum dua ettiğinden şüphem yoktu hamişlerin duası kabul oluyo diye özellikle dua et dedim kuzumEtmiyor muyun saniyorsunuz hepinize ediyorum .dua ederken allahim oncelikle takildigim topiklerde ve anne olmak isteyen tum kadinlara evlat nasip et diye ediyorum kendim icin istedigimi baskasi icin istemezsem kendime kiziyor bencilce dua ediyorum diye
seni beğenmemek benim ne haddime kuzumBeni begenmisen mi ağam
Estgfrllh caniiimmm. Halk her zaman haklidir. Bas ustuneeeBen de hep buna benzer dua ediyorum dua ettiğinden şüphem yoktu hamişlerin duası kabul oluyo diye özellikle dua et dedim kuzum
seni beğenmemek benim ne haddime kuzumiyi ki varsın topiğimizin motivasyon koçusunuz sizler
Sahi nanacığım nerde niye gelemiyo çiçeğim yoksa gelmek mi istemiyoEstgfrllh caniiimmm. Halk her zaman haklidir. Bas ustuneee
Hamis degilim HenuzBen de hep buna benzer dua ediyorum dua ettiğinden şüphem yoktu hamişlerin duası kabul oluyo diye özellikle dua et dedim kuzum
seni beğenmemek benim ne haddime kuzumiyi ki varsın topiğimizin motivasyon koçusunuz sizler
Rabbim nasip edecek ve olacaksın inşallah ben inanıyorum senden bu ay hamileyim habeirni alacağımızaHamis degilim Henuz
Ban yedi kizz haberin yok muSahi nanacığım nerde niye gelemiyo çiçeğim yoksa gelmek mi istemiyo
Biliyodum banlandığını da sen gelince o da geldi sandım banı kalktı sandım yaniBan yedi kizz haberin yok muhem de ikimiz birden yedik. Ben yeni bugun geldim. Onun ilk olmdgi icin uzadi biraz
Insallah pesimden gelin hepinizRabbim nasip edecek ve olacaksın inşallah ben inanıyorum senden bu ay hamileyim habeirni alacağımıza ❤❤
Hiii yok. O sabikali oldgu icin cezasi artmistir.Biliyodum banlandığını da sen gelince o da geldi sandım banı kalktı sandım yani
Dosyasi kabarik onunHiii yok. O sabikali oldgu icin cezasi artmistir.
Adet gecikmelerin normaldede oluyor mu canım eğer hep düzensizse bilemiyorumdaBende aynı durumdayım geçen ay adet söktürücü ile ayın 4 ünde oldum 10 da kesildim hala olmadım sizce test yapmalımıyım
Canım naptinizda boyle bi engel yediniz anlamadim vallaHiii yok. O sabikali oldgu icin cezasi artmistir.
Ikimz de bi topikte actik agzimiziCanım naptinizda boyle bi engel yediniz anlamadim vallanormalde tartışma ortaminda olursa engelleniyo
Anladım canımIkimz de bi topikte actik agzimizisonra ben geldim buraya dedikodu yaptim biseyler dedim. Ondan yedim cezayi. O da tek islemden alinmamistir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?