Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artik nana ben varim
Nana bez bebek olmuş topiği de kulina idare edecek bir süre belli
Peki bu bildirim bana niye gelmedi kine
1 tanecik persembe gidip evladimi karnima koyup gelicem hayirlisi ile sihirli annemdeki eda gibii hamileyken gobisi istedigi zaman cikiyorsu geziyordu tozuyordu sonra geri geliyordu
sağlıklı güzel salih veya saliha hayırlı evlat olsuninşallah kuzum bize de dua et kendine ederken bizim de göbekler bebeyle dolsun inşallah

Etmiyor muyun saniyorsunuz hepinize ediyorum . dua ederken allahim oncelikle takildigim topiklerde ve anne olmak isteyen tum kadinlara evlat nasip et diye ediyorum kendim icin istedigimi baskasi icin istemezsem kendime kiziyor bencilce dua ediyorum diye

Beni begenmisen mi ağam

Ben de hep buna benzer dua ediyorum dua ettiğinden şüphem yoktu hamişlerin duası kabul oluyo diye özellikle dua et dedim kuzum
Beni begenmisen mi ağam
seni beğenmemek benim ne haddime kuzum iyi ki varsın topiğimizin motivasyon koçusunuz sizler

Estgfrllh caniiimmm. Halk her zaman haklidir. Bas ustuneee

Hamis degilim Henuz

Canım naptinizda boyle bi engel yediniz anlamadim valla normalde tartışma ortaminda olursa engelleniyo
Ikimz de bi topikte actik agzimizi sonra ben geldim buraya dedikodu yaptim biseyler dedim. Ondan yedim cezayi. O da tek islemden alinmamistir bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…