Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik ay rüyamda buraya giriyormusum ve sen buraya kocaman HAMİLEYİM yazmışsın inşallah gerçek olucaaaaak
Yarin hamiiilleee olucambakalim ne kadar surer insallah rüyalar gercek olur yaaa hamile ruyasi grrcek olurmus ya
tünaydın kızlaar
dualarım hep seninle L Loriklorik
ve isteyen herkese
Tunaydinn yaa allah rwzi olsunyarin 5 gunluk bebegimi alip gelicem
L Loriklorik ayyy az kaldııı
Biz bile heycanlıyızzzzz
Vallaha topigin gozde bebesi olucak olursa

Yarin hamiiilleee olucambakalim ne kadar surer insallah rüyalar gercek olur yaaa hamile ruyasi grrcek olurmus ya

Tunaydinn yaa allah rwzi olsunyarin 5 gunluk bebegimi alip gelicem

Vallaha topigin gozde bebesi olucak olursa

Loriiiik ne yapıyosunnnnnnnn? Bayadır girmedim ben buraya, unuttunuz mu beni bakim?

Bebeğim sabah doktora gittim bi tane sağda bi tane solda yumurtam vardı daha çatlamamıştı bana cuma günü çatlatma iğnesi yap dedi cumartesi akşam da ilişki dedi
Bu cok guzel bir haber insallahhh tutturrursunuz . Kac mm mis demedi

Ciiidddiiii miiissiiinn yyyyaaaaaaaaa masssaaalllaaahhh masssaaalllaah gozun aydin gozumuz aydin cok şükür

Teşekkür ederim canım, bugün bi test yapim dedim. Yarın regl günümdü normalde. Sabah hiç umudum yoktu yaparken. Sonra ikinci testi de yaptım. Darısı isteyen herkese inşallah. Senin de az kalmış haberini almaya.

Sen hala oturuyor musun git kan ver kiiizz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…