Biz de bilmiyoruz kazen abi bisey dedi ama ne alakaydi anlamadik
Sağlıkla ilerlesinler inş sağlıkla kucağına alırsın cnm çok güzel ikiz ya beni yeğenlerim var harika Bi duyguBu arada kizlar dun ikizlere hamile oldugumu ogrendim darisi isteyenlerin başina F Fatma KTL L LoriklorikFit mutlu anne Beklemekseni @Deryakadir fikoss ve unnutugum diger arkadaşlara
Aaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorummmmm yaaa canım nasıl sevindim anlatamamBu arada kizlar dun ikizlere hamile oldugumu ogrendim darisi isteyenlerin başina F Fatma KTL L LoriklorikFit mutlu anne Beklemekseni @Deryakadir fikoss ve unnutugum diger arkadaşlara
Kızlar testimi yorumlar mısınız
Klomen kullandım adet olmadım tarlusal verdi doktor geçen hafta kan da gebelik çıkmayınca şimdi de böyle çıktı testler
Yok canım kullanmadım. İçimden bi ses kullanma dedi hep bugün ilacı aldım yanında da test almıştımSilik çizgi görünüyor, tarlusal kullandın mı !!
Lorikcim kuzum Allahım senin de yüzünü güldürsun. Bütün ictenligimle en güzelini diliyorum senin için❤ Sana da saglikla ikiz nasip olursa hiç sasirmayacagimAllah razi olsun hepimiz aile gibi olduk. Saat 1 de olucakmis
Testte çok silik gözüküyor insAllah vardır hadi hayırlısı yarın ya testi tekrarla ya da direk kan ver kesinleşsin insAllahYok canım kullanmadım. İçimden bi ses kullanma dedi hep bugün ilacı aldım yanında da test almıştım
Gercekten de oyle cok spguk duruyor alisamadim ismine eski ismi cok samimiydiÜşenmedim baktım eski sayfalara, kontrol amaçlı gibi birşey yazmış, başlıkta telefon karakterleri olunca sorun oluyor demiş ama kontrol edildiyse geri değişsin değil mi ya da o karekterler silinsin sadece, garip olmuş böyle çok soğuk
İyi bari, yarın tekrarla istersen kan testiniYok canım kullanmadım. İçimden bi ses kullanma dedi hep bugün ilacı aldım yanında da test almıştım
Allllaaahh razi olsun insallahLorikcim kuzum Allahım senin de yüzünü güldürsun. Bütün ictenligimle en güzelini diliyorum senin için❤ Sana da saglikla ikiz nasip olursa hiç sasirmayacagimBizi unutma bak hamile kalıp da
Var birçizgi ama bilemedim canımKızlar testimi yorumlar mısınız
Klomen kullandım adet olmadım tarlusal verdi doktor geçen hafta kan da gebelik çıkmayınca şimdi de böyle çıktı testler
Sonucu ne zaman belli olcak pekiAllllaaahh razi olsun insallahhepimizin insallah rabbim yuzumuzu guldursun sizi unutur muyum yarin hamile olarak gelicem
Ay hadi inşallah kuzum tutunsun bir melek 5 günlük gebe olcan sen şimdiAllah razi olsun hepimiz aile gibi olduk. Saat 1 de olucakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?