- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bizi bole boslarsan haberin olmaz tabiii haniiiimmmm. Kovdum onu artk FATMA ANA var
Biz de beslemelerBizi bole boslarsan haberin olmaz tabiii haniiiimmmm. Kovdum onu artk FATMA ANA var
Kiz ne zaman baksam banli dedim acaba sitedenmi ayrildi heraldeCunku ban li
loriiiikkkkkkk cevap vermedinsen nasılsın bakalım kendını nasıl hissediyorsun yarın buyuk gun dimi inş transferin süper gecer 14 gun sonra harıka haberi alırsınL Loriklorik
En sonunda kovucaklarKiz ne zaman baksam banli dedim acaba sitedenmi ayrildi heralde
Kiz valla oyle girmiyordum sadece hamile oldugumdan beri eylul anneleri ve arinoza kertenkelerinde takiliyorumBizi bole boslarsan haberin olmaz tabiii haniiiimmmm. Kovdum onu artk FATMA ANA var
Valllaaaaahhaaa gozden kaçmış yaa özür dilerimloriiiikkkkkkk cevap vermedin
inşallah canıımm senın için dua edicem bende saat kacta olacagı belli mi transferinValllaaaaahhaaa gozden kaçmış yaa özür dilerimcok heyecanliyim yarini dort gozle bekliyorum sabah da meryem suresi okuyup gidicem insallahh bana tutunurlar
Allah razi olsun hepimiz aile gibi olduk. Saat 1 de olucakmisinşallah canıımm senın için dua edicem bende saat kacta olacagı belli mi transferin
ayy tebrik ederimm saglıkla ılerlesınler ınsallaahhBu arada kizlar dun ikizlere hamile oldugumu ogrendim darisi isteyenlerin başina F Fatma KTL L LoriklorikFit mutlu anne Beklemekseni D Deryakadir fikoss ve unnutugum diger arkadaşlara
Biz de beslemelerben lamiaaaaaaa
Vefasiz zalım gebee seniii. Oralra takilion da buraya gelmion heee. Ole olsuunKiz valla oyle girmiyordum sadece hamile oldugumdan beri eylul anneleri ve arinoza kertenkelerinde takiliyorum
Anaa gozden kacmiis.Bu arada kizlar dun ikizlere hamile oldugumu ogrendim darisi isteyenlerin başina F Fatma KTL L LoriklorikFit mutlu anne Beklemekseni D Deryakadir fikoss ve unnutugum diger arkadaşlara
Canim benimkiler cift yumurta ikiziAnaa gozden kacmiis.masalllh sana daaa. Simdi yedin ayvayiii ben bi taneyle zor idare ediorm . Seninkiler icerde guzel boks yaparlar artk
Saol kuzumayy tebrik ederimm saglıkla ılerlesınler ınsallaahh
Senin de baya erken baslamis. O kusmalari hic hatrlmak istemiormCanim benimkiler cift yumurta ikizi
5+4de basladi kusmalarim hala devam ediyor surekligunde 4 defe kusuyorum
Saol kuzum
aaaa niye degistirdiler topigimizin isminiiiTünaydınn bu topüğün ismi değişmiş
ben orasini kacirmisimmm ikizmiii geliyooCanim benimkiler cift yumurta ikizi
5+4de basladi kusmalarim hala devam ediyor surekligunde 4 defe kusuyorum
Saol kuzum
İnsallah canim ne yapalim saglikli olsunlardaSenin de baya erken baslamis. O kusmalari hic hatrlmak istemiormAllh yardimcin olsun. Bol su icmyi unutma canisi. Bide yiyebildgin kadaryla az az sık sık ye ki gucsuz dusme. Zor ama dayancaksin insllhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?