Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DAyanır inşallah yavrucum sen kendine dikkat et yat kalkma kayınanan eli ayağı tutuyorsa o yapsın yemek bile yapma biliyorum yatmakta çözüm değil ama sen yinede garantiye al ha deyince olmiiiii
Vallaha oyle yapicam artik yat kalk dolan azcik yine yat kalk ay insallah bakalim

Son gun de yumurtlama olabilir bazen. Akintin falan var mi
Yok canım testte silik baya ama sol kasıgım agrıyor hasta olacakmısım gibi 2 gündür daha regle 4 gün var anlamadım üşüttüm mü dedim sıkı giyindim aynı akıntıda yok kasıntı filan yok enfeksiyondan da değil tek tarafı agrıyor anlayamadım

Allah gostermesin kist falan olmasin

Kızlar herkese meraba beni hatırladınız mı bilmiyorum F Fatma KTL L Loriklorik belki hatirlar o zaman sizler vardınız yazın şimdi baktım okudum hamisler var F Fatma KTL yanlış okumadıysam hamilesin sanırım çok sevindim Rabbim sağ salım kucağına alabilmeyi nasip etsin L Loriklorik sende tüp bebek deniyorsun sanirim insallah ilk seferinde tutunur sana kucağına alırsın kuzunu ben yazın ikinciyi isterken baya sağlık problemleri yaşadım ameliyat dendi direkten döndük falan daha yeni toparlandım şimdi yeniden ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah

Sanki hatırlıyorum seni allah nasip etsin insallah 2. Yi de cok tesekkur ederim insallah tutarevet fatma hamile hatta doğurmak uzere

Amin saol canim
Bende ve esimde sıkınti yoktu ama bu turlu hamilede kalamadim letu ve catlama ignesi kullandim ve progesteron 2 yumurtam vardi ikiside tutmuş canim
Aaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorummmmm yaaa canım nasıl sevindim anlatamam ikiz yaaaa maşallah allah saglikla kucagina aldirsin yaa ne güzel haber çok mutlu oldum.neler yaptın tiyo ver kiz
Letu ve catlama ignesiyle hamile kaldim canim doktor ilişki icin gun verdi canim
Bide surekli dua ettim meryem sureside
Yaaaaaaa MaşAllah kız çok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin insAllah
Amin saol canim

Kızlar bu testi yorumlar mısınız.

Eklentiler

• 20200213_101713.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 48
Evet cnm hatrliorm hosgeldin tekrr cok sukur benim de nasibim varmis gebelikte. Allh izin verrse son 2 ay. Rabbim hayrlisiyla tez zamnda sana da nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…