- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Vallaha oyle yapicam artik yat kalk dolan azcik yine yat kalkDAyanır inşallah yavrucum sen kendine dikkat et yat kalkma kayınanan eli ayağı tutuyorsa o yapsın yemek bile yapma biliyorum yatmakta çözüm değil ama sen yinede garantiye al ha deyince olmiiiii
Hadi bakalım inşallahVallaha oyle yapicam artik yat kalk dolan azcik yine yat kalkay insallah bakalim
Yok canım testte silik baya ama sol kasıgım agrıyor hasta olacakmısım gibi 2 gündür daha regle 4 gün var anlamadım üşüttüm mü dedim sıkı giyindim aynı akıntıda yok kasıntı filan yok enfeksiyondan da değil tek tarafı agrıyor anlayamadımSon gun de yumurtlama olabilir bazen. Akintin falan var mi
Allah gostermesin kist falan olmasinYok canım testte silik baya ama sol kasıgım agrıyor hasta olacakmısım gibi 2 gündür daha regle 4 gün var anlamadım üşüttüm mü dedim sıkı giyindim aynı akıntıda yok kasıntı filan yok enfeksiyondan da değil tek tarafı agrıyor anlayamadım
Sanki hatırlıyorum seniKızlar herkese meraba beni hatırladınız mı bilmiyorum F Fatma KTL L Loriklorik belki hatirlar o zaman sizler vardınız yazın şimdi baktım okudum hamisler var F Fatma KTL yanlış okumadıysam hamilesin sanırım çok sevindim Rabbim sağ salım kucağına alabilmeyi nasip etsin L Loriklorik sende tüp bebek deniyorsun sanirim insallah ilk seferinde tutunur sana kucağına alırsın kuzunu ben yazın ikinciyi isterken baya sağlık problemleri yaşadım ameliyat dendi direkten döndük falan daha yeni toparlandım şimdi yeniden ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah
Amin saol canimSağlıkla ilerlesinler inş sağlıkla kucağına alırsın cnm çok güzel ikiz ya beni yeğenlerim var harika Bi duyguyanlış hatırlamdıysam çatlatma iğnesi yle olmuştu. Ne zöanadır istiyordunuz sıkıntı neydi
Letu ve catlama ignesiyle hamile kaldim canim doktor ilişki icin gun verdi canimAaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorummmmm yaaa canım nasıl sevindim anlatamamikiz yaaaa maşallah allah saglikla kucagina aldirsin yaa ne güzel haber çok mutlu oldum.neler yaptın tiyo ver kiz
Amin saol canimYaaaaaaaMaşAllah kız çok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin insAllah
Heyecanli olmaz miyim saatler kaldi evladima kavusmama
Gunayydiiinnn allah razi olsun insallah
Bir sansımızı deniyoruz iste
Sende katıl bize
canım dağılmış gibiKızlar bu testi yorumlar mısınız.
Yoktu daha önce ama olabilir mi kiAllah gostermesin kist falan olmasin
Sorma sende kurtarcanSen vallaha iyi kurtardin pacayi
Kuruma çizgisine benziyor sankiKızlar bu testi yorumlar mısınız.
Şansın bol olsun canım inşallah kavuş evladınaHeyecanli olmaz miyim saatler kaldi evladima kavusmamainsallah tutununur
Gunayydiiinnn allah razi olsun insallahyazmam mi tabi yazarim
güzel haberleri beklıyoruz inşallah lorikcimmHeyecanli olmaz miyim saatler kaldi evladima kavusmamainsallah tutununur
Gunayydiiinnn allah razi olsun insallahyazmam mi tabi yazarim
Evet cnm hatrliorm hosgeldin tekrrKızlar herkese meraba beni hatırladınız mı bilmiyorum F Fatma KTL L Loriklorik belki hatirlar o zaman sizler vardınız yazın şimdi baktım okudum hamisler var F Fatma KTL yanlış okumadıysam hamilesin sanırım çok sevindim Rabbim sağ salım kucağına alabilmeyi nasip etsin L Loriklorik sende tüp bebek deniyorsun sanirim insallah ilk seferinde tutunur sana kucağına alırsın kuzunu ben yazın ikinciyi isterken baya sağlık problemleri yaşadım ameliyat dendi direkten döndük falan daha yeni toparlandım şimdi yeniden ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?